Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 797
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, Мимс! Такова ли е твоето в момента?
Цитат
Състав:  расстително масло, етанол, отделящ агент, слънчоглед. лецитин, Е290
Ох, що ми трябваше да ровя из този магазин, такива даджи има...  Sad

# 181
Явно съм им заприличала на експлозив!  #Cussing out

Joy  Joy  Joy  оооох fractal събудих децата от хилеж

Пинк пил, да не са ти пробутали Слим Паста с минал срок на годност??? Безобразие! Е за тва предпочитам сама да си ги правя! Не приличат на парцалчета листата, по-скоро на медузообразни палачинки.
Скрит текст:

не беше минал, но изтичаше този месец, а щом е консервирано в течност, предполагам е бил поне година  newsm78

Искам да си купя есенция масло и някаква ядкова, някой ще препоръча ли магазин, в метро дали има?

п.п. fractal тези алпакички никой не видях да се е похвалил да ги е доил, да не се набуташ, че тя и зимата ще свърши и вълна няма да ти трябва  Mr. Green

# 182
  • София :(
         fractal, такива съм виждала по сладкарските магазини и сайтове, моят изглежда така, ходих нарочно да го снимам, че не мога да намеря нищо подобно в интернет  ooooh! Малко над 10 лв е за 600 мл. Пише, че е френски, съдържание - растителни мазнини, растителна вакса и лецитин. Не искам и да знам що за ДзвЕр е тази вакса  Crossing Arms След американския мъжът ми ми беше поръчал през техния доставчик ей това, беше на подобна цена, испанско ако правилно помня, но не съм го срещала на нашия пазар, а те спряха да поръчват от него откакто има в Метро. Единствения плюс на всичките е, че равномерно намазняват повърхността с минимално количество мазнина и почти гарантирано предотвратяват залепване, другото... кой знае  newsm78
       pink pill, погледни в линка на fractal за спрея, в Метро със сигурност няма кой знае какъв избор, както и в другите супер - маркети.

# 183
PinkPill, няма да ги доя; тези 13 бременни алпаки и 1  казанова няма да се поберат в апартамента; по-скоро ще станат част от дюканската ми ферма. Връчвам им по една дюканка да я разхождат:
Скрит текст:
и след един месец ми я връщат ей такава:
Скрит текст:
Оттук пък си откраднах идеята за подаръчни сертификати - за БГ мамите безплатно, разбира се:
Скрит текст:

А която дюканка кривне от правия път, я чака това:
Скрит текст:
Желаещи?  Crazy

# 184
  • Испания
Fractal, желаещи да кривнат от правия път ли? Joy

# 185
ихаааа по две наведнъж ще разхождам  Laughing

# 186
Fractal, желаещи да кривнат от правия път ли? Joy
А бе имах предвид за уикенд във фермата, но и твоят прочит става.

Цитат
ихаааа по две наведнъж ще разхождам  :Laughing
Няма проблем!

# 187
Йеййй бях на косъм да кривна  Grinning
Тогава пък щях да сваля като бягам от това симпатично пиле  Grinning Виждам го като изпечено на грил и ме гони  Joy

# 188
Тогава пък щях да сваля като бягам от това симпатично пиле  Grinning Виждам го като изпечено на грил и ме гони  Joy
Щом е пиле на грил, аз ще бягам след него пък  Mr. Green Joy

# 189
Щом е пиле на грил, аз ще бягам след него пък  Mr. Green Joy
Joy Joy Joy

# 190
МОре, като сме гладни, нищо не може да ни уплаши!  Joy

направо към драмата: https://youtu.be/YvR8LGOUpNA?t=3m42s

# 191
Добро утро момичета.Добре сте се посмяли снощи  Laughing
Аз бях на скумрия за вечеря и ми дойде много добре.Пилешко не искам и да видя след вчера  SickЧувствам се някак по-лека добре ми е.Само има едно главоболие  гадно.
Разглеждах из рецептите за някакво хлебче.Бихте ли споделили  най-сполучливото ви хлебче.А лимец дали не може да се ползва  newsm78

# 192
  • Испания
Добро утро!

Elsinor, главоболието, умората са реакция на организма ти, защото се чисти:

Скрит текст:
4.5 Реакции на организма по време на ударния режим

Ефектът на изненадата и потребността да се приспособим към нов вид хранене

Първият ден от ударния режим е денят, в който организмът се бори и се приспособява. Вярно е, че вратата остава отворена за много вкусни и често консумирани храни, но се затваря за доста други, които затлъстелият е свикнал да поглъща, без да си дава сметка за броя и количеството им.
     Най-добрият начин да се справим с усещането за ограничение, което може да изпитат най-слабо мотивираните, е да се възползваме пълноценно от възможностите, предлагани от режима, а именно за първи път да ядем „колкото ни душа иска" храни като говеждо или телешко месо, риба, каквато и да е тя, включително пушена сьомга, тон в консерва, сурими, стриди, лангустини, бъркани яйца, безкрайната гама на обезмаслените млечни продукти, шунка без тлъстина, без да забравяме кремовете с обезмаслено мляко. Така че през първия ден яжте повече. Заместете липсващото качество с количество. И главно, организирайте се така, че винаги да имате подръка всички разрешени храни - в шкафа или в хладилника.
     Освен това, като пиете повече вода, ще имате чувството, че сте се „напълнили" и по-бързо ще се засищате. Ще уринирате много, тъй като несвикналите ви с толкова течности бъбреци ще отворят клапите си и ще изхвърлят и водата, и вредните вещества.
     Това „отводняване" ще пресуши тъканите на жената, в които водата толкова често престоява, особено в долните крайници, в бедрата и глезените, в пръстите и по лицето.
     Още на другата сутрин се премерете и ще бъдете изненадани от първите резултати.
     Мерете се често, особено през първите три дни. Резултатите се менят с всеки изминал час. Впрочем запазете навика си да се мерите всеки ден в живота ви, защото, ако кантарът е враг на пълнеещия, той е приятел и награда за отслабващия и всяка загуба на килограми, дори най-малката, е най-доброто стимулиращо средство.
     През първите два дни може да се почувствате леко уморени и неспособни за продължителни усилия.
     Това е периодът на изненадата, когато тялото изгаря тлъстините, без да се колебае и без да се съпротивлява. Така че не сега е моментът да му налагате големи разходи на енергия. Избягвайте натоварващите физически упражнения, състезателните спортове и главно карането на ски в планински условия. Но не се отказвайте от гимнастиката, джогинга или плуването, които практикувате редовно.
     От третия ден нататък умората преминава и обикновено бива заместена от усещане за еуфория и динамичност, засилвани от насърчителните показания на кантара.

Лек дъх и усещане за сухота в устата

Тези симптоми не са специфични само за протеиновия режим, а за всяка диета за отслабване. При ударния режим са само по-подчертани отколкото при по-постепенни режими. Те означават, че слабеете и трябва да ги приемате с удовлетворение. За да ги смекчите, пийте повече вода.

След четвъртия ден се появява запекът

Той е по-подчертан у тези, които са предразположени към него или не приемат достатъчно течности. При останалите ходенето по голяма нужда става по-рядко, но няма причина да се говори за запек. Става дума само за значително намаляване на отпадъците, защото протеиновите храни съдържат твърде малко влакна - храните, които съдържат най-много, като плодовете и зеленчуците, още не са ви позволени. Ако по-рядкото ходене по нужда ви притеснява, купете житни трици и ги смесете с киселото мляко, за да им придадете вкус, или си направете палачинки от житни и овесени трици, яйце и обезмаслена извара. Ако това не е достатъчно, приемете в края на основното ядене една лъжица парафиново масло. И главно, пийте вода, защото водата не само ви кара да уринирате, но и омекотява изпражненията и подобрява перисталтиката.

След третия ден гладът изчезва

Това изненадващо изчезване е свързано с увеличеното освобождаване на прословутите кетони - най-мощните естествени убийци на глада. Тези, които не са влюбени в месото и рибата, бързо се уморяват от тях, като еднообразието оказва силен ефект върху апетита. Затова количеството приети протеини, толкова голямо през първите дни, постепенно намалява.

Аз си правя този хляб, като вместо извара /като нямам/ слагам кисело мляко и не слагам подправки:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19093177#msg19093177  В края на рецептата съм писала дозата за 8 дни. Правя веднъж седмично.

# 193
Добро утро  Hug
Гледам обсъждате разни животни, ядливи, млекодайни  Crazy
Аз свинско ям - не често, но се случва. Имаме свинско и телешко домашно, собственоръчно обезмазнени и съответно тричава кайма (като е без сланина има вкус на трици  Laughing).
И малко пилета и пуйки домашни останали, но посвършват...
Свекитата ми гледат за децата главно, ама и големите намазваме  Crazy
Но всеки си решава сам какво да яде  Peace

Най-накрая се калбуцна това клатушкащо се кило и съм много хепи Simple Smile А и с радост установих, че с него си е заминал още 1 см от кълките и дупето Simple Smile
Туй 69 не го бях виждала от 4 години  Embarassed много добре изглежда... смятам да почерпя довечера мъжо по повода  Joy Joy Joy

# 194
Добро утро на всички!
Камазка едно голямо браво от мен!

Смайлзче мое гушкам те  Hug

Бъдете весели и здрави ииии пийте много вода!:)

Общи условия

Активация на акаунт