КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 10

• 35 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

Много го харесвам тук  Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 466
Здрасти  Hug Hug Hug

Благодаря за споделеното. И аз много го харесвам на тази фото-сесия...  Crazy Crazy Crazy

От същия период -13.02.2014 е и едно интервю на Чачко, взето докато е при Шукрю Дуду- берберина му, в което обяснява колко е ревнив  newsm48 и как иска гаджето му да не е от шоу- бизнеса  smile3515 и да не обича много- много нощния живот  smile3534.

Слагам линк към англ. превод във ФБ, като намеря , ако има, ще сложа и към българския...

Аа, и от това интервю разбрах, че юни 2011 е идвал в Бг на Бест Модел, има ли снимки? Видео?

https://www.facebook.com/notes/hazatay/great-interview-with-%C3% … 1099247953437905/

Hug Hug

# 467

Ето го и интервюто от списанието
http://medcezir-ca.blogspot.bg/2014/03/Cagatay-GQ.html
Ани е направила и галерия с много хубави снимки  Party Party
http://myalbum.com/album/2WlXmBRPPqyo

Лу не е идвал Чачко в България.  Peace Щал е да идва, за да бъде жури в конкурса, но не е дошъл  Peace

# 468
  • Яко в Матрицата...
Привет Hug Hug Hug

Вени, Лу говори за друго интервю. Докато се е подстригвал при Дуду Joy

# 469
Привет Hug Hug Hug

Вени, Лу говори за друго интервю. Докато се е подстригвал при Дуду Joy
Да, да, разбрах, че Лу говори за друго интервю  Peace Аз просто сложих това за GQ, защото още съм на тази вълна  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Пък и някой може да не го е чел. На мен ми беше интересно пак да го прочета  Crazy Crazy Crazy

# 470
  • Яко в Матрицата...
Интересно четиво е, Вени Hug Hug, много се промени младежът Joy Joy

# 471
Лу, сериозно ли?   Shocked Shocked    Интервю от страница Хазатай  Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

не знам кога го е давал, ама определено не е при Дуду в този период  Joy Joy  

това като онзи майтап, че си падал по не много високи момичета  Mr. Green Mr. Green пък думите му от видеото са точно обратни  Joy Joy Joy
ааа, забравих  Laughing  и за очите също - очите, очите, пък накрая излезе, че баш такива не харесва  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 18:34 от ivva

# 472
  • Яко в Матрицата...
Лу, сериозно ли?   Shocked Shocked    Интервю от страница Хазатай  Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

това като онзи майтап, че си падал по не много високи момичета  Mr. Green Mr. Green пък думите му от видеото са точно обратни  Joy Joy Joy
ааа, забравих  Laughing  и за очите също - очите, очите, пък накрая излезе, че баш такива не харесва  hahaha hahaha

Иве Heart Eyes, кой знае сега какви очи харесва Mr. Green Joy Joy Joy

# 473
Лу, сериозно ли?   Shocked Shocked    Интервю от страница Хазатай  Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

не знам кога го е давал, ама определено не е при Дуду в този период  Joy Joy 

това като онзи майтап, че си падал по не много високи момичета  Mr. Green Mr. Green пък думите му от видеото са точно обратни  Joy Joy Joy

Hug Hug Hug а, именно  Joy Joy Joy Joy
Интервюто е от април 2011  Peace Joy Joy Joy
Тара ми беше пратила много стари интервюта преди време. Някой път трябва да преведем някои въпроси, които са по-интересни.  Peace

# 474

Иве Heart Eyes, кой знае сега какви очи харесва Mr. Green Joy Joy Joy

дръпнати   hahaha hahaha hahaha

# 475
  • Яко в Матрицата...
Лу, сериозно ли?   Shocked Shocked    Интервю от страница Хазатай  Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

това като онзи майтап, че си падал по не много високи момичета  Mr. Green Mr. Green пък думите му от видеото са точно обратни  Joy Joy Joy

Тара ми беше пратила много стари интервюта преди време. Някой път трябва да преведем някои въпроси, които са по-интересни.  Peace

Ани Heart Eyes, последният върпос е много интересен Whistling Joy

# 476

да бе, да си превеждат там разбирачките  Joy Joy Joy  виж кво е забавно после  Joy Joy Joy Joy

# 477

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

щях да пиша, че няма интервю от времето на ПО, което да не е преведено на БГ, но щях да излъжа.  Peace Общото интервю на Чачо и Сера за Vogue не сме го превели. Скоро да вземем да го преведем, че да знам, че съм приключила с този период.  Peace

Вени,  Hug Hug аз постоянно добавям снимки в блога.  Peace И от сериалите на Чачо и от списанията.  Peace С героя му Емир може да се каже, че приключих, изрових всичко със сносно качество, което можах. Сега ще се заема вече с Яманчи  Joy Joy Joy Обаче щеотнеме време свалянето им и подреждането. Че са много, ама чок.  Peace

# 478
  • София

щях да пиша, че няма интервю от времето на ПО, което да не е преведено на БГ, но щях да излъжа.  Peace Общото интервю на Чачо и Сера за Vogue не сме го превели. Скоро да вземем да го преведем, че да знам, че съм приключила с този период.  Peace

Вени,  Hug Hug аз постоянно добавям снимки в блога.  Peace И от сериалите на Чачо и от списанията.  Peace С героя му Емир може да се каже, че приключих, изрових всичко със сносно качество, което можах. Сега ще се заема вече с Яманчи  Joy Joy Joy Обаче щеотнеме време свалянето им и подреждането. Че са много, ама чок.  Peace
Аз мога само да ви благодаря за инфото  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet защото не ми се отвори страницата с интервюто, пък и с моя турски може и по-големи бисери да родя  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 479

Hug Hug Hug а, именно  Joy Joy Joy Joy
Интервюто е от април 2011  Peace Joy Joy Joy
Тара ми беше пратила много стари интервюта преди време. Някой път трябва да преведем някои въпроси, които са по-интересни.  Peace

щях да пиша, че няма интервю от времето на ПО, което да не е преведено на БГ, но щях да излъжа.  Peace Общото интервю на Чачо и Сера за Vogue не сме го превели. Скоро да вземем да го преведем, че да знам, че съм приключила с този период.  Peace

Вени,  Hug Hug аз постоянно добавям снимки в блога.  Peace И от сериалите на Чачо и от списанията.  Peace С героя му Емир може да се каже, че приключих, изрових всичко със сносно качество, което можах. Сега ще се заема вече с Яманчи  Joy Joy Joy Обаче щеотнеме време свалянето им и подреждането. Че са много, ама чок.  Peace
Аз мога само да ви благодаря за инфото  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet защото не ми се отвори страницата с интервюто, пък и с моя турски може и по-големи бисери да родя  hahaha hahaha hahaha hahaha
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и от моя линк ли не се отваря? На Лу от линка на мен не ми се отваряше, но линка който съм сложила аз (От Тара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт