това пък

Тъкмо време за ретроспекция...

След сцената с целувката на Суде и аби, и ужаса на Яман, Мира да не е видяла или разбрала за случката,
в 30 епизод онзи холивудски фриз.., пардон, коафьор,
спретна такава ужасяваща пирга на Мира, че чак се уплаших...
но Яманко най- кахрамански си я гушкаше, целуваше и танцуваше на партито за откриването на ресторанта,
на което бай Ашк дойде с Ада, призна я за дъщеря демек,
а накрая арестуваха Селим аби за убийство...
31 епизод започна с притесненията на Яманко за Селим аби
признанието на Кенан, бащинската и пичовска прошка на Селим, кръчмата, диалога между Яман и Селим на прибиране "Моят войник е на поста си", за Ендер, която го чакаше, и отговорът на Яман "Щастливец си ти..." при вида на тъмния джам на Мира... мноУ ме накефи... мъжкият им разговор...

ииии... изненадааа, Мира в леглото му ... сцената със събуждането с китара и после... "Всеки път като отворя вратата искам да виждам теб... как заспиваш, как се събуждаш... винаги до мен","От виното ли се опияни така?", "Тц, от Мира...".. целувки... , изпращане до вратата, целувки, обяснения... ашк

ако сте се затъжили... http://www.videoclip.bg/watch/354153_PRILIV-I-OTLIV-MedCezir-Ep3 … t22-Bgsybsorgnu6i
после магазина за играчки и разходка с ядене на джанки

словесният двубой на Мира с Лейля "Стой далеч от Яман..."

и сю'приза за половин годишнината им...
в къщата макет... / на мен китареното събуждане ми беше по-романтик

... и пак изслушахме с кеф и на свещи песничката /този път не в изпълнение на Чачи/ за нощните страхове, дето си ни чакат "на края на леглото ни" и заради които понякога утрото идва бавно, но е пък мнооого желано...

Лека и спокойна нощ

Лу...