КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 10

• 35 946
  • 742
  •   1
Отговори
# 720

това пък  Joy Joy   вече е май, май   hahaha hahaha

Тъкмо време за ретроспекция...  Peace  .... в ретроспекцията  hahaha hahaha  Аз пък съм в средата  на април 2014 ... 30 и 31 епизод в картинки...  Party Party Party

След сцената с целувката на Суде и аби, и ужаса на Яман, Мира да не е видяла или разбрала за случката,

в 30 епизод онзи холивудски фриз.., пардон, коафьор,

спретна такава ужасяваща пирга на Мира, че чак се уплаших...

но Яманко най- кахрамански си я гушкаше, целуваше и танцуваше на партито за откриването на ресторанта,

на което бай Ашк дойде с Ада, призна я за дъщеря демек,

а накрая арестуваха Селим аби за убийство...

31  епизод започна с притесненията на Яманко за Селим аби

признанието на Кенан, бащинската и пичовска прошка на Селим, кръчмата, диалога между Яман и Селим на прибиране "Моят войник е на поста си", за Ендер, която го чакаше, и отговорът на Яман "Щастливец си ти..." при вида на тъмния джам на Мира... мноУ ме накефи... мъжкият им разговор...  hahaha hahaha

ииии... изненадааа, Мира в леглото му ... сцената със събуждането с китара и после... "Всеки път като отворя вратата искам да виждам теб... как заспиваш, как се събуждаш... винаги до мен","От виното ли се опияни така?", "Тц, от Мира..."..  целувки... , изпращане до вратата, целувки, обяснения...  ашк  Heart Eyes
ако сте се затъжили... http://www.videoclip.bg/watch/354153_PRILIV-I-OTLIV-MedCezir-Ep3 … t22-Bgsybsorgnu6i

после магазина за играчки и разходка с ядене на джанки  Laughing Laughing Laughing

словесният двубой на Мира с Лейля "Стой далеч от Яман..."  Crazy Mr. Green и как я гъбаркаха в колата на връщане...  Laughing Laughing Laughing особено Мерт...  Joy Joy Joy Joy

и сю'приза за половин годишнината им...

в къщата макет... / на мен китареното събуждане ми беше по-романтик  Crazy Crazy/

... и пак изслушахме с кеф и на свещи песничката /този път не в изпълнение на Чачи/ за нощните страхове, дето си ни чакат "на края на леглото ни" и заради които понякога утрото идва бавно, но е пък мнооого желано...  Praynig Heart Eyes

Лека и спокойна нощ  Party  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Лу... love001 love001 love001

# 721
  • София
Лу  Hug Heart Eyes
Не мога да не повторя тази снимка, много ми е любима и с нея да ти благодаря за разказа в картинки  bouquet bouquet bouquet

# 722
Добро утро  Hug Hug

Лу, много хубаво разчазче в картинки, с много любими моменти  Crazy Crazy Crazy

# 723
Лу, ти може да си в 31-и еп, ама аз съм в 34-и  Laughing Laughing 9 май 2014  Wink  петък  Joy

Второто селфи на Чачи  Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy

вижте сега щоричките, радиаторчето, килимчето  Laughing Laughing  кученцето  Laughing Heart Eyes дограмата  Joy  Чак Тан извади бинокъла  hahaha hahaha

# 724
Привеееееет, момичета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лу  Hug Heart Eyes
Не мога да не повторя тази снимка, много ми е любима и с нея да ти благодаря за разказа в картинки  bouquet bouquet bouquet

Луу Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

И на мен са ми много любими тук Heart Eyes Heart Eyes

Усмивката на Чачо Heart Eyes  За секунда забрави за Яманчи Heart Eyes Laughing Laughing

[i]Лу, ти може да си в 31-и еп, ама аз съм в 34-и  Laughing Laughing 9 май 2014  Wink  петък  Joy

Второто селфи на Чачи  Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy[/i]

вижте сега щоричките, радиаторчето, килимчето  Laughing Laughing  кученцето  Laughing Heart Eyes дограмата  Joy  Чак Тан извади бинокъла  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

На втората, килимчето май е току- що купено  Crazy още си стои на руло до радиатора  Joy Joy

Ивчее love001 love001

# 725
предната вечер  Party Party Party Party Party 
купонче на екипа  Crazy Crazy  в Zilly Pera club  Crazy

# 726
Лу, ти може да си в 31-и еп, ама аз съм в 34-и  Laughing Laughing 9 май 2014  Wink  петък  Joy

Второто селфи на Чачи  Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy

вижте сега щоричките, радиаторчето, килимчето  Laughing Laughing  кученцето  Laughing Heart Eyes дограмата  Joy  Чак Тан извади бинокъла  hahaha hahaha
Всичко съвпада  newsm47 newsm47 Laughing Laughing

# 727

Ети  Hug, много обичам тази му усмивка на Чеширския котарак love001 Но рядко я пуска love001 Затова пък остава във въздуха след него, като изчезне... love001

Здравейте Вени, Вив, Иве, Ели  Hug Hug Hug  Hug

Иве  Flutter, ще те настигна, а за щорите и килимчето, ок, същите са, а какво прави тази покъщнина на улицата със Сери? По- скоро я изнася... и чакат носачите... пък те си правят селфита вътре... hahaha hahaha ... това чипровско килимче не ми изглежда ново...  Grinning Grinning Grinning Нейсе...  Laughing Laughing Laughing

Хубав ден!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 728
предната вечер  Party Party Party Party Party 
купонче на екипа  Crazy Crazy  в Zilly Pera club  Crazy

Този екип здраво работеше, но и добре купонясваше  Party Party Party Party Party Липсват ми  Whistling Whistling Whistling

Ети  Hug, много обичам тази му усмивка на Чеширския котарак love001 Но рядко я пуска love001 Затова пък остава във въздуха след него, като изчезне... love001

Здравейте Вени, Вив, Иве, Ели  Hug Hug Hug  Hug

Иве  Flutter, ще те настигна, а за щорите и килимчето, ок, същите са, а какво прави тази покъщнина на улицата със Сери? По- скоро я изнася... и чакат носачите... пък те си правят селфита вътре... hahaha hahaha ... това чипровско килимче не ми изглежда ново...  Grinning Grinning Grinning Нейсе...  Laughing Laughing Laughing

Хубав ден!  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Нищо не изнася Сери  Joy Joy Joy Joy Беше ходила на пазар с майка си /и шапката с петлето/ Laughing Laughing Laughing След време се появи второто селфи на Чачко с шареното килимче на пода  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 729

пък на мен това ми е една от любимите визии на Мира  Crazy Crazy
друг въпрос, че от очите и на двамата в тези сцени хвърчаха искри  Heart Eyes Heart Eyes Страхотно излъчване имат, много готино се допълваха  Crazy

чак ходих да питам Гуги кво е пирга  hahaha hahaha hahaha

в къщата макет... / на мен китареното събуждане ми беше по-романтик  Crazy Crazy/

Shocked Shocked  тц  Naughty Naughty Joy   една от най-, най-романтичните сцени е баш тази  Heart Eyes Heart Eyes
и тук са в супер синхрон  Crazy Crazy
и тази горната фотка + още 2 не бяха от епизода  Wink

# 730

друг въпрос, че от очите и на двамата в тези сцени хвърчаха искри  Heart Eyes Heart Eyes Страхотно излъчване имат, много готино се допълваха  Crazy

И на мне много ми харесва с тая....пирга Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ходила да пита Гуги.... Laughing Laughing Laughing

Айде на ябълките Crazy Crazy

# 731

пък на мен това ми е една от любимите визии на Мира Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy 

ми не знам кво е, сефте го чух  Joy Joy

друг път снимат с 15 човека наоколо, тук сАл един водолаз  Joy Joy

а тук - всички насам, те двамата - натам  Joy Joy след сета  Laughing Laughing

# 732
  • София

Пък аз и до ден днешен не мога да свикна с тази визия  Sick Гледам ги само в очите, че там е интересното, както е писала и джадЪ  Flutter Flutter В Гуги не съм се ровила  newsm78

Цитат

Време е, че ей-го къде е лятото  Mr. Green

# 733
  • София

друг път снимат с 15 човека наоколо, тук сАл един водолаз  Joy Joy

а тук - всички насам, те двамата - натам  Joy Joy след сета  Laughing Laughing

сАл, ама свършил работа като за 15  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 734
Здравейте,

Много и различно докосващи романтични, и любовни, и драматични и всякакви моменти имаше...

Значи,  Naughty  ПО-романтичните моменти са на   5;30  9:30  12:40  Flutter Flutter  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes а САЛТ романтичните от  49:10  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes  Peace

http://www.videoclip.bg/watch/354153_PRILIV-I-OTLIV-MedCezir-Ep31-Chast22-Bgsybsorgnu6i

Всички снимки са от 30 и 31 епизод Peace Party Party

Пирги са клечести, невчесани, сплъстени коси ...  Joy Joy Joy Joy  

друг път снимат с 15 човека наоколо, тук сАл един водолаз  Joy Joy

сАл, ама свършил работа като за 15  Laughing Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha сефте виждам принта на майото на Мира  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт