Лидл ::78::

• 95 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз бях вземала от светлия оцет, хареаса ми. Оризът, който е в кутия и е от промоциите ХХL също ми хареса.

Ще ходя да купувам и аз кабапчета май.....

# 631
Така и така ядем всичко дружно все едно и също, мисля че е време да си спретваме седмично Лидл-форумско меню  Grinning

# 632
Аз взех миналата година от оцета, от тъмния и сега се чудя дали да не пробвам светлия. Някакви отзиви за него?
Хубав е, но вкъщи се хареса повече тъмния балсамов оцет.

# 633
Дайте снимка на този ориз в кутия, обикалях катто луда из магазина няколко пъти в ХЛЛ седмицата и такова нещо не видях

# 634
Дайте снимка на този ориз в кутия, обикалях катто луда из магазина няколко пъти в ХЛЛ седмицата и такова нещо не видях
Кашкавалът на промо хубави ли е? Вземала съм преди и ми харесва , но от партида до партида има разлика.
Търси го при стоките останали от предишни промоции - обърнат е срещу фризерите .
Има вероятност да е свършил - все пак минаха няколко седмици от тази промоция.
И аз купих и съм доволна.

# 635
Предстои ми местене. Някой има ли отзиви за колелцата за местене на мебели. Надежни ли са удибни ли са за местене на мебели и пералня примерно? newsm78

# 636
Трябва ми безсолно крема сирене тип филаделфия, в лидл има ли нещо подобно,което да ми препоръчате?

# 637
  • В полите на Витоша :)
Mисля, че tova ще ти свърши работа. За мен е безсолно.

https://www.google.bg/search?q=goldessa&biw=1600&bih=785 … TKzJm7v95NjbEM%3A

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 12:57 от Green_Eyed

# 638
Скрит текст:
това също става - натуралното .

# 639
благодаря момичета, златни сте!
а може ли да попитам гладки ли са или стоят на топченца, как само го обясних ooooh!
В смисъл има някои които са си като крем, а някои стоят като на малки зрънца,не са точно кремообразни

# 640
И аз съм с + за кебапчетата, кюфтетата и карначетата Стара планина. Тях само от Лидл ги взимаме и много ги харесваме.  Peace

# 641
Не намирам вече подсладеното кондензирано мляко..има само от това за кафе.Ако и това са спрели вече.. #2gunfireБлагодаря!
Последният път бяха останали само 4 кутии и аз взех 3 от тях. Не съм се сетила да погледна после дали го няма. И мен ще ме е яд, както и за желатина им от 50 гр. Бях им писала на мейл и ми казаха, че е спрян. Освен сега да ги питаме и за това мляко. Пуснат нещо хубаво и после изчезне. Не съм се сещала да го търся в Лидъл в Гърция, за да разбера дали само при нас е спрян.

# 642
и аз сега търсих кондензираното мляко и няма!

# 643
Взех от чаршафите с ластик. Не съм много доволна - тънки и доста рехави ми се струват след първото изпиране. Различни са от предишните подобни, които съм взимала.
Приятно се изненадах снощи като видях, че в Лидл вече има Верея!!!
А тенденция ли е персоналът да е предимно жени?!? Поне в Пловдив Тракия в последно време е така, или аз улучвам женската смяна. Забелязвам всъщност, че те са доста намусени при обслужването на клиенти.

# 644
  • Сливен
Скрит текст:
това също става - натуралното .
това е хубаво и стои гладко,но филаделфия поне за мен е в пъти по-вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт