Лидл ::78::

• 95 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Имам няколко въпроса и все не успявам да стигна до темата:

1.Кафемелачката- какво друго бих могла да меля в нея, така че да не я прецакам- Имам предвид ленено семе, ядки и подобни?

2.Стойката за джиесем за кола със силиконово залепване- някой взе ли я и става ли?

Кафемелачката я ползвам за смилане на пудра захар, също и на брашно от сушени гъби, сушени чушки за червен пипер, орехи (на тях може да се сложи и малко захар, да не залепнат, че са мазни).

Стойката я имаме от миналата година, удобна е. Хубаво е да се капне капчица вода, преди да се залепи, да не е на сухо.

# 316
вчера взех от рибените пръчици,които толкова хвалите. Обаче освен тези в кутия видях, че има на същата марка в торба и май бяха още по голям грамаж. Те същите ли са или не?
Купих и от кестеновото пюре и сега мисля десерт с него. Чудя се само дали да се запася с още,че отдавна съм хвърлила око на една торта с него.Тези дни ще го пробвам и може да се върна да взема, гледам във фризера доста имаше.

# 317
  • Варна
Момичета от Варна,да се виждали в някой от магазините останали детски слипове?

# 318
Момичета, не намерих коментар в темата за рендето. Някоя купи ли го да сподели читаво ли е. Не ми се дават 60 лв за Бьорнер... Ако това става, няма да е никак зле.

И кухненски робот ме интересува, но този модел искам, не този. Извинете ме, но не разбрах първия ще го има от понеделник, а втория само в събота или тук ще предлагат само този модел, който ще е в събота?

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 12:02 от Бижy

# 319
Пускали ли са преди тенджерата за спагети? Хареса ми, че е тясна и висока, ще мога да я ползвам и за друго освен паста.
Ще погледна и капака за тиган.
Разни сосове си харесах от италианските, както и кори за Лазаня.

# 320
Чакайте и аз да ви зарибя малко Simple Smile Днес купих сушени сини сливи, пишеше нов продукт. Страхотни са! Без захар и без костилки са. Кутията е 150 гр. Яд ме е, че не купих повече, утре май пак ще се ходи да се запася, и дребния също много ги хареса Simple Smile

# 321
  • Варна
Пускали ли са преди тенджерата за спагети? Хареса ми, че е тясна и висока, ще мога да я ползвам и за друго освен паста.
Ще погледна и капака за тиган.
Разни сосове си харесах от италианските, както и кори за Лазаня.
Тенджерата за спагети я пускаха още при предишната италианска седмица през есента. Цената сега е същата. Имаме я от тогава, много е хубава, с дебело дъно, стабилна, има отвътре разграфена скала за литрите. Ползва се за всичко, не само за паста. Силиконовият капак също го имаме. Удобен е при пържене, изцеждане и като подложка за горещи съдове. Обаче ми направи впечатление, че пое миризма на риба след пържене и беше ползван против пръскане.

# 322
Много ми се искаше да си взема от робота на разпродажба, но ми отказаха точно защото е на разпродажба не могат да ми изтеглят Mr. Green Блогадаря на съфорумката за предложението bouquet
Иначе ми препоръчаха за другата седмица новия Laughing

# 323
  • Варна
Е, какво ги бърка, че е в разпродажба. Понеделник имаше поне 10 броя както писах, а вчера и друга съфорумка писа, че още ги има. Остава вариянта да се купи и да ти се прати с куриер ако те устройва.

# 324
Този от разпродажбата е с кана и е 500 вата, а този в събота е само 250 и без кана...просто не виждам място за сравнение...

# 325
Обадих се на клиентския номер за инфо от къде мога да купя робота, който е на разпродажба и не можаха да ми дадат инфо, защото стоките на разпродажба не са заведени при тях и те не знаят къде ги има! ooooh! Някоя дама може ли да ми каже дали е виждала този с двете кани тези дни в магазин в София?

# 326
Към момента не знам дали има, но иначе ако някой може да ми го вземе и изпрати съм съгласна, но просто не искам да ангажирам никой, щото и сумата не е малка.

# 327
Днес ходих да търся тези миди в плик -ами няма при нас . Има само морски дарове пише на табелата - два вида - едното са микс дарове и другото миди . 270г  / 4,99. Има останало от Де Лукс серията замразени морски дарове 300г /6,99 .

Какъв грамаж и цена имат мидите в плик ? / При нас и табела  нямаше ,ако са свършили случайно. / 

# 328
Като ходих в Лидл до Халите, нямаше миди в плик, нито табела
В другия, до станция Вардар си има винаги, снощи също. Мисля че пак са около 5 лева, но са повече като количество. В момента не мога да ти кажа точна цена. Постонен асортимент са си

# 329
  • от Луната
Момичета, не намерих коментар в темата за рендето. Някоя купи ли го да сподели читаво ли е. Не ми се дават 60 лв за Бьорнер... Ако това става, няма да е никак зле.

И кухненски робот ме интересува, но този модел искам, не този. Извинете ме, но не разбрах първия ще го има от понеделник, а втория само в събота или тук ще предлагат само този модел, който ще е в събота?
Само този от събота ще го има. И на мен казаха, че не можело да ми кажат нито къде има, нито да ми изтеглят бройка от разпродажбата. А място за сравнение няма, защото ватовете са на половина на по-малкия. На мен ми е важна предимно функцията рендосване и се притеснявам, че по-слабия няма да върши добра работа за моркови и други твърди зеленчуци  newsm78. Миди и в Перник има само от тези в кутия (сготвих ги и станаха супер и си бяха добре почистени) chef

Общи условия

Активация на акаунт