Лидл ::78::

• 95 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Не мисля че е редно да се консумира сурово месо не заради химикали.

# 481
Мъжът ми категорично отказва месо от Лидл както и да му го хвалят.
Дори телешко от Тандем Попово? То е хубаво. Свинско и аз не купувам, веднъж купих много хубаво на вид, обаче ужасно на вкус, повече не повтарям.

# 482
Телешко у дома яде само той, но не съм виждала и него да купува от Лидл.

# 483
Бижy,
Тандем Попово продава много хубави стекове под марка Антола, в Лидл продават месо от същите телета. Само че има разлика между стек Антола и стек Лидл, понеже идват от различни части на телето.

# 484
  • София
много мислих преди да го споделя  newsm78. в магазин на lidl ни оскъпиха сметката с 24 лв  заради скапан баркод четец. след двойна проверка по настояване на ММ /човека си е наред с аритметиката и знае приблизително стойността на покупките/ ги помоли да въведат продуктите на ръка. върнаха ни парите, а аз се замислям дали да не ходя с калкулатор на пазар  Simple Smile

Какво беше объркано на сметката? Четецът е прочел нещо грешно и цената е била различна от реалната или при сумирането на отделните продукти се е получила грешка. Винаги проверявам купените неща дали са маркирани вярно, но за общата сума се доверявам, защото все си мисля, че касовия апарат няма как да сбърка при сумирането.  newsm78 

# 485
  • Русе
Точно свинското в Лидл е по-често българско.
Е, не е точно така. Беше българско или поне ние така сме си мислили, защото никъде на опаковката не пишеше произход, а само кой го е произвел. От около 3 месеца, месото е все с произход Испания, няма значение дали е на Тандем или на Месокомбинат Ловеч.
На опаковките пише, че съдържа опаковъчен газ: кислород и въглероден двуокис и е опаковано в защитна атмосфера. Явно на това се дължи свежестта Peace

# 486
Бижy,
Тандем Попово продава много хубави стекове под марка Антола, в Лидл продават месо от същите телета. Само че има разлика между стек Антола и стек Лидл, понеже идват от различни части на телето.
Благодаря, ще му обърна внимание на телеядеца. Laughing

# 487
  • Mostly in my mind
Ралчо, какви химикали се съдържат в замразеното в последствие охладено месо? Simple Smile

# 488
  • София
Колкото и да ви е странно и утвърдените български производители внасят месо.
У нас не се гледат толкова животни, за да се задоволи търсенето.
А колко вносно сте изкупили от уж българските, малки месарнички за истинско месо ...

# 489
Колкото и да ви е странно и утвърдените български производители внасят месо.
Точно така.  Peace

# 490
  • Бургас
Аз също взех ботуши, номерата са двойни - 26/27 28/29, а следващия е 31/32. Моделът с малките номера всичките чифтове бяха покрити с някакъв слой прах/мърсотия и изглеждат много неугледно. Ако се наложи ще връщам.
Да не говорим, че исках от червените, но нямаше в Лидл в Ст. град.
Ако някой е видял в някой Лидл червени, да пише
Тъкмо щях да питам дали и другаде ботушките са били толкова мърляви, но явно да. Интересното е, че това зацапване го имаше и от вътрешната страна под чорапчето Rolling Eyes И не се чисти много лесно... Още умувам дали да ги задържа или да ги връщам, макар да подозирам, че няма да ми разреши малкия човек, като ги види, че са и светещи Laughing
И ми писна от простаци и нагли невъзпитани хора в Лидл. За пореден път се сблъсках със следите от такива, когато си отворих новия буркан с кафе у дома - оказа се отпечатано със зверски разкъсана хартиена мембрана Sick Да го душат ли, да го опитват ли, не знам, но наистина ми се драйфа от подобни хора ooooh! За какво изобщо имат охрана там - стоят само срещу касите и не мърдат от там... а слободията е пълна!

# 491
Здравейте момичета,
италианската седмица ми е любима  Heart Eyes

# 492
  • Елин Пелин
И аз да се оплача от великия лидл: вчера след като си напазарувах и си се прибрах заглеждам бележката понеже бях купила лук насипен с цена за килограм 0.99лв. аз съм взела или поне както ми е измерено 0.960кг. но ми е маркирано за килорам. Не съм за тези 0.40кг. но защо ли ни лъжат,не се сетих да го претегля с моя кантар да си понаправя една справка. Живея извън София и не ми се връщаше за стотинки,но като марка уж номер едно прекаляват. От позната касиерка знам,че от всички везни на касите една да е точна.........

# 493
  • София
И аз да се оплача от великия лидл: вчера след като си напазарувах и си се прибрах заглеждам бележката понеже бях купила лук насипен с цена за килограм 0.99лв. аз съм взела или поне както ми е измерено 0.960кг. но ми е маркирано за килорам. Не съм за тези 0.40кг. но защо ли ни лъжат,не се сетих да го претегля с моя кантар да си понаправя една справка. Живея извън София и не ми се връщаше за стотинки,но като марка уж номер едно прекаляват. От позната касиерка знам,че от всички везни на касите една да е точна.........

Първо как разбра, че лукът тежи 0.960кг? Би трябвало да пише това на бележката. И разликата до килограм не е 0.40кг, което е 400грама, а 0.040кг или 40гр, което в левово изражение е 5 стотинки!?!

Аз мога да се оплача, че веднъж бях взела мандарини, на цена 1.49лв за кг бяха по спомен, а на бележката ми бяха маркирали лимони при цена 2.39лв за кг. Вкъщи видях, и то защото се учудих кви са тия лимони и защо ми е трябвало да ги купувам  Joy

Случват се и такива неща. Това не ми променя чувствата към магазина. За мен си е любимо място за пазаруване, защото е малък и става бързо, без да навърташ километраж вътре, докато стигнеш до касите.

# 494
Успях да си взема раничка с Мини, размера им е от по малките които пускат в Лудл,но аз я взимам за триколката и ми върши чудна работа. Видях спортните долнища били са чудесни но при нас имаше момичешки само големи номера, ако някои види нкъде из София 86/92 нека каже Sad

Иначе за везните може би във всеки магазин лъжат не е само Лидл.

Да похваля едни незнам дали са нови кроасанчета с масло и семена ли пишеше с ядки ли бяха не помня точно сега са намалени и много ми харесаха.

Гумените ботушки бяха ужасно мърляви и ги подминах, нямат изобщо търговски вид, как са ги узложили така незнам, подминах ги,ако не изглеждаха така щях да взема

Общи условия

Активация на акаунт