Лидл ::78::

• 95 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Двойни номера са.Не знам,може междинни да е нямало.Взех 34/35.

# 436
# 437
Чаршафите с ластик са 50%  памук и 50 % полиестер.  Confused

# 438
  • Бургас
И аз благодаря,че ми спестихте разкарването в този студ/найлоновите чаршафи имам в предвид/. Simple Smile

# 439
  • София
На мен сиренето ми хареса,  но и Делукс ми харесваше повече от Софра. Въпрос на вкус.

И на нас "Deluxe" ни харесва повече от Софра т.е. "Pilos" в металните кутии е като "Deluxe"?

Да, като него е.

Мерси много! Peace Ще го пробваме тогава.

# 440
  • София
Аз също взех ботуши, номерата са двойни - 26/27 28/29, а следващия е 31/32. Моделът с малките номера всичките чифтове бяха покрити с някакъв слой прах/мърсотия и изглеждат много неугледно. Ако се наложи ще връщам.
Да не говорим, че исках от червените, но нямаше в Лидл в Ст. град.
Ако някой е видял в някой Лидл червени, да пише

# 441
  • Mostly in my mind
взех олекотена завивка 150/200 и раничка на Мини. Много е хубава

# 442

Как е олекотената завивка? И аз мисля да взема..

# 443

Колко е голяма раницата?

# 444
много мислих преди да го споделя  newsm78. в магазин на lidl ни оскъпиха сметката с 24 лв  заради скапан баркод четец. след двойна проверка по настояване на ММ /човека си е наред с аритметиката и знае приблизително стойността на покупките/ ги помоли да въведат продуктите на ръка. върнаха ни парите, а аз се замислям дали да не ходя с калкулатор на пазар  Simple Smile

# 445
Това ми се е случвало и в други магазини, хубавото е че когато е голяма разликата лесно се хваща, но ако 2-3 лева разбирам чак в къщи ако погледна изобща касовия бон. На мен ми се е случвало нещо намалено с 30% да таксувано на реална цена. Някой път касиерката сама го вижда и маркира по няколко пъти,докато и отчете намалената цена, но не всички го забелязват, така че чеквайте си бележките преди да сте напуснали магазина.

# 446
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Взехме си чаршафи с ластик - цвят бял размера е 90-100/200 см. състава е 50% памук, 50% полиестер.
На нас ни трябват за протекция на матраците - смятам, че ще свършат работа.

# 447
  • Mostly in my mind
Олекотената завивка е много мекичка и приятна, но не е много дебела. Надявам се това да не оказва влияние и да е топла. Раничката не знам с какви размери е, но не е много голяма. Но не и от малки. Абе средна  Mr. Green За нашите нужди за градината ни устройва идеално. И отпред е много хубава, понеже е като 3д и е от мек плат.  Simple Smile

# 448
Взех и аз олекотена завивка, мекичка е ..
Имаше останали подобни от минала промоция, на цена 45 лв, в чанта с цип, също бели. Разликата беше във формата на шевовете само Thinking

# 449
Имам тази от 45 лева и топли много, наистина много
Може би имаме нужда от по-тънка. Но щом са еднакви...

Общи условия

Активация на акаунт