Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - новите проекти на актьори, колеги, екип #8

• 63 778
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Хайде. Дръж ни в течение  Grinning Hug

hahaha hahaha hahahaПояви се Чийдем, тая зъбла Азра.
Зефер разбра за Сема,тя му разказа не издържа да крие.  Сключиха брак.

# 76
Ето това ми е най-важното на мен! Значи е в 40-ти епизод.  Hug

# 77
  • София
Да, Пойраз сега в 40-ти еп. не познава Адил, после ще се запознаят.   Laughing

Дизито на Каан ще върви отново по Fox, това на Долунай и то по Fox. Поне няма да са в един и същ ден, това е сигурно. Иначе гледайки рейтинга не започва много добре. И в трите групи с по два процента.

TOTAL
20   CIFTE SAADET   FOX TV   20:14   22:24   2.89   6.93
AB
11   CIFTE SAADET   FOX TV   20:14   22:24   2.86   8.03
20+ABC1
12   CIFTE SAADET   FOX TV   20:14   22:24   2.93   7.69

http://www.ranini.tv/reyting

В социалните мрежи е на 4-то място - http://www.ranini.tv/sosyal-medya-reyting

Не им знам политиката на Fox, но дано да го задържат по-дълго. Не ми се вижда скъпа продукция, идеална е за събота и за разпускане.

# 78
# 79
  • София
Монолога на Айшегюл от 43-ти епизод. Сбогуването й с нероденото й дете. Признавам, доста ме разчувства.

Добре, на път съм, идвам... Не го наранявайте, умолявам ви.

През целия си живот бях обнадеждена. Ще бъда честна, да създам семейство, да имам деца не беше най-голямата ми мечта. Когато покойната ми майка беше ядосана казваше: „Когато станеш майка ще разбереш”. Изглежда, че да усещаш бебето в утробата си е достатъчно за да си майка.Бебето може още да не е родено, но аз все пак се чувствам майка... Ето този мъж, който е измъчван е мъжът, който обичам. Не гледайте този объркан мъж в това положение, той е истински мъж, преди всичко той знае как да обича. На главата ни се стовариха хиляди драстични ситуации. Но аз никога не го обвиних... може би веднъж, два пъти. Според мен дори в това положение е много красив.
Точно като всички момичета, аз много обичам баща си. Имаше много моменти, в който му бях ядосана/сърдита, но това не е проблем, жалко... Винаги съм мечтала за деня, в който ще родя дете, а той ще е до мен. Той щеше да поеме бебето в ръцете си, а аз веднага щях да се разплача. Със сигурност щеше да ме целуне по челото... С гордост ще погледне Пойраз. Може би той нямаше да ме игнорира напълно, но любовта му към внучето му със сигурност би била много различна. Аз със сигурност бих ревнувала.
Всички ние понякога преминаваме през истинско разочарование. Това е животът. Неговата цел е да разбие нашите мечти, а нашата е да му се съпротивляваме. Понякога се предаваме, точно както правя аз в момента. Сбогувам се с бебето в утробата си, заради мъжа, който обичам. Не знам от какво се отказваме заради любовта. Не знам дали в момента съм взела правилното решение. Може би дълбоко в себе си ще чувствам вина до края на живота си. Хайде, нека стане чудо сега. Нека Пойраз изскочи пред таксито, или това да бъде ужасен кошмар и сега да се събудя. Не, такива неща стават само по филмите.

Ето отивам. След малко всичките ми мечти, и всичките ми надежди ще отлетят надалеч в една малка капка кръв. Аз ще плача много, и Пойраз много ще плаче. Започвам да треперя. Замръзвам. Кръвта ми напуска тялото. След малко ще видя Пойраз. Сърцето ми бие учестено. Той ще се обвинява до края на живота си. Това е много трудно... Независимо от всичко, дори и когато изпитвам неописуема омраза към него, винаги ще го обичам. Какво мога да направя... Ето това е любовта. Човекът е като марионетка, заради любовта лесно може да се откаже от всичко...

# 80
  • София
Втори фрагман за 44-ти епизод на Пойраз

Деспина: Добре, а от сега нататък какво ще стане?
Бахри: Няма да искаш да го чуеш.
Деспина: Искам.
Бахри: Много души ще бъдат наранени.
Адил Топал: Винаги съм казвал: "Ако имаш врагове, няма да се влюбваш!"
Пойраз: Взимат всичко от ръцете на всички. Това не е живот, полковник. Това не е живот.

# 81
Зарани,благодаря!
 Айшегюл е загубила е бебето  ли newsm78

# 82
  • София
Да, на предната страница, в отговор на въпрос на Хелън, писах как. Реших да не е в крит текст, че нали така се бяхме разбрали. Дано все пак да не е проблем.  Praynig  То, едно е да го знаеш, друго е да го видиш.
Реших да пусна и монолога й, пак открит по същата причина. Освен това е много силен, трябва да го има. Аз на няколко пъти спирах, докато го превеждах.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 23:00 от zarani

# 83
Много много тъжно!  Cry
Не беше честно да се случи това.

# 84
То кое ли не е тъжно?
Сема я направиха болна  сценаристите. Като се замисля и в живота ни е така, няма само хубаво, или само  тъжно, иначе няма да си човек без проблеми. Необходимо е да се преодоляват отделните проблеми ,изпитания на съдбата ли..... живот ли ...и аз не зная.
 Айшегюл колкото и да бяга все е вътре в обкръжението на баща си. Няма как да скъса нишката, ако ще и в чужбина да отиде си остава дъщерята на Бахри. Хубавото е, че непрекъснато се стреми да се отдалечава ,да се отдиференцира от понятието  и самия смисъл ,, дъщерята на бащата ,,на мафията.
Мете не се вмести в тези среди и си плати. Жалко ,но в сериалите ,,лесно,, се отървават от неудобните, неуспелите образи или просто от артистите дето искат да си отидат.
Пресен пример е Гюлсерен/ Нургюл от Парченцата.
Не разбирам защо изходът е все смъртта или болест неизлечима, чийто край е пак екзитус леталис.
Пойраз пък е магнит за проблеми и в същото време бавно, логично и целенасочено постига целите си.
Сложни образи, интересни ситуации и колкото повече епизоди толкова повече задълбаване в историята.
Зрителят не остава спокоен ,все нови и нови интриги задържат вниманието .
Илкер  и Бурчин са се намерили не само в живота, но и пред камера или обратното , но е факт един за друг са .

# 85

Не разбирам защо изходът е все смъртта или болест неизлечима, чийто край е пак екзитус леталис.

Зрителят не остава спокоен ,все нови и нови интриги задържат вниманието .

Точно заради тази неизбежна обреченост спрях за момента гледането на дизита. Много ми дойде мъката и страданията на героите. Отдала съм се на един американски сериал, гледам си хепи енд всеки епизод и се кефя.

# 86
Дано Адил не посегне на Ипек. Айшегюл не можаха да опазят, бащата на певицата също, но тук дано замисъла е нея да спасят от лапите на идиота. Исхан може би ще жертват , та да стане малко "танто за тунто".

# 87
  • София
Ипек беше любимата на Садреттин, нали? Е, съмнявам се и нейната глава да фръкне. Може да се опитат, но да не успеят. На Садреттин му трябва някоя, която да не е Сонгюл. 

Турците си обичат драмата, затова и повечето "излизания" на героите от сериала са по този начин. Хайде, Мете наистина можеха да го изкарат от сериала и без да го убиват, но за Гюлсерен от Парченцата беше неизбежно.

Сега като се замисля, точно по същата причина и аз забавих гледането на Пойраз. Кара Севдата не ми е толкова драматична, а и вече го гледам само заради тримата главни - Неслихан, Каан и Бурак. Само те ми задържат интереса. Гледам да не се потапям толкова в сюжета, който и без това е бъкан от клишета.
Другият, който захванах е "Гордиев възел" с Ибрахим Челиккол, и засега ми идва като глътка свеж въздух. Има драма, но не е прекалена. Пък и саундтрака си заслужава. Във всеки епизод пускат по някоя много хубава турска песен.
Между сериалите, когато ми остане повече време, пускам някой филм. Напоследък много се запалих по класиките. Идеално ми идват за разпускане.  Heart Eyes

Аслъ зад кадър от фотосесията за Воуг - Aslı Enver'le Hayallerin Ötesinde

Откакто повишиха Зюлфикяр на Мете, вече го виждаме по-често в Кьосем. Е, често, често, не е като във "Времето лети" например, но не и като да е статист. Да видим дали ще устиска до втори сезон, ако има такъв, или Зейнеп Тан ще го привлече отново към следващия си проект.

Завършвам с трейлър на игралния филм Dar Elbise/Тясна рокля, в който играе Мендерес Саманджълар. В главната роля е Туба Буюкюстюн. Участват и много други познати актьори като Хазал Ергючлю от "Кварталът на богатите" и "Север Юг", Джанан Ергюдер от "1001 нощ" и "Войната на розите", Олгун Токер от "Моето име е Гюлтепе" - големият брат на момчето, чийто баща правеше незаконни аборти.

# 88
  • София
"Зимно слънце" с Аслъ започва на 23 февруари. Денят е вторник, а това хич не е хубаво. То пък кога ли сериал с Аслъ е имал хубав късмет?  ooooh! Конкуренцията във вторник е жестока. Да не говорим, че "Песента на живота" с Биркан, също се излъчва във вторник, при това тръгна доста добре.  Rolling Eyes 

Kış Güneşi dizisinin yayın tarihi açıklandı!

От сета на "Двойно щастие"

# 89

ФРАГМАН 45 ЕПИЗОД  ЗАРИ, ВНЕСИ ЯСНОТА, МОЛЯ!

Общи условия

Активация на акаунт