Добър личен лекар в София

• 36 789
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
а когато сменяте личен лекар какво казвате на следващия като причина? Случвало ли се е да смените и новия и стария да са в една и съща ДКЦ?
Нищо не се казва. Просто се ходи при новия личен лекар с формуляра за смяна. Не се дават никакви обяснения на предишния. Няма никаква пречка новият и старият да работят в една сграда.

# 61
А кога се сменя знаете ли? Кой месец?

# 62
  • София
А кога се сменя знаете ли? Кой месец?
Стандартно юни и декември.

# 63
  • София
Здравейте Simple Smile Някой може ли да ми препоръча добър личен лекар в София, за предпочитане в центъра. Не съм от София и бих искала да се прехвърля. Благодаря предварително!
д-р Галина Костадинова, ДКЦ 3, между пожарната и Дондуков. Страхотен лекар и човек! Но не знам дали приема пациенти.
Някога ѝ бяхме пациенти, но се чакаше страшно много. Свекър ми беше чакал 3 дни с ужасно възпаление на очите, за да успее да влезе и да си поиска направление. Има ли някаква промяна в това отношение? Да може да се запише час и горе-долу часовете да се спазват.

Досегашната ни лекарка се пенсионира. Търся си личен лекар. Поликлиниката на ул."Искър" ми е най-удобна, но приемам предложения за добър и най-вече добре организиран личен лекар в центъра и близките квартали.

# 64
Точно в тази поликлиника съм виждала бележка, че лекар записва пациенти, Чакърова беше името, ако правилно помня.

# 65
Здравейте, може ли някой да ми препоръча свестен ЛЛ, който да дава направления и изслушва оплакванията и да дава адекватни препоръки и лечения. По възможност в Лозенец или в района на НДК или Попа, някъде в тези квадранти. В момента моята е в 13 ДКЦ и изобщо не съм доволна от нея. Не дава направления при сериозни проблеми и неглижира оплакванията, при доказани с изследвания проблеми. Изобщо не е приемливо.
Предварително благодаря.

# 66
  • София
Д-р Митова, 14 ДКЦ.

# 67

Общи условия

Активация на акаунт