До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 130
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
  • в кукувиче гнездо
ясно, явно няма да е при Ирмов, аз така или иначе ще си ходя при Недялков по каса.....въпроса е че и не искам да раждам в Бургасмед  Crossing Arms Crossing Arms по ужасно място и тясно не мога да си представя , а и не искам да се сбъсквам със завеждащата на отделението, убедена съм че е намесена във всякакви схеми с бебета, защото лично съм видяла нивото на сигурност в неонатология- нулево  ooooh! влизаш и излизаш като в хан.....по същият начин стои въпроса с рецепцията.
Коя е завеждащ на отделение?

# 601
  • Бургас
Ризова.....

# 602

В София никой няма доверие на Геника. Пишат еднакви резултати.
то по принцип всички лаборатории в Бг не са съвсем читави, но аз между Геника и Лина за течнобазирана цитонамазка бих избрала Геника, правила съм вече 3 цитонамазки в Геника през 6 месеца и определено не са ми еднакви резултатите

на Лина и аз не съм фен, а за Геника коментарите са за доста преувеличени резултати и слухове за това че АГ получават процент за изпратени при тях проби  #Cussing out;
 все пак всяка от нас преценя за себе си кой е най удачния вариант  Peace

# 603
  • в кукувиче гнездо
Аз съм раждала при нея, мног съм доволна. Не се притеснявай. И до сега, когато отида на друг гинеколог всеки ме пита - "кой ти прави секциото? просто е перфектно". За нея много неща можеш да чуеш, но мое мнение е, че е добър специалист. За схемите с бебетата много не ми се вярва, но знае ли човек... Там предишния собственик на клиниката от Сливен беше по-опасен.

# 604
  • Бургас
Аз не просто съм чувала, имала съм личен сблъсък с нея, смея да твърдя че разпознавам лошите и нехайни хора- тя е един такъв човек.

В началото следях бременността си при нея и след проблем направих консултация с друг лекар, който ми назначи лечение, след което отидох при нея да го обсъдим. Направи ме на 2 стотинки, че ходя и при друг лекар, а аз съм с проблемно забременяване и неуспешно ин витро, трябва да съм идиот да се следя само при нея. След което разбира се избягах с 200 от там, след като ме разрева не за друго , а че правя и 2ра консултация, думите и бяха точно- "С теб така няма да се разберем, щом обикаляш лекарите за най-малкото". Избрах я да ме следи по каса, защото беше до нас кабинета и. След тази сцена, се наложи да тичам веднага в София, за втори мнение.

В Надежда в София, потвърдиха лечението, което ми беше предписано от вторият лекар, като необходимо и спешно. След което попаднах при д-р Недляков. Благодарение на неговите грижи имам доносена и успешна бременност и без да търча до София.......не така щеше да е най0вероятно ако бях си остана при Ризова.  Tired

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 14:27 от EXACTLYou

# 605
  • Пловдив
Аз също съм раждала при Д-р Ризова, но още при отварянето на Девата, когато беше завеждащ там.Бях с проблемна бременност и усложнения при секциото - много се грижеше за мен.Смятам я за добър лекар, малко е дръпната, но си разбира от работата и е хладнокръвна в напечени ситуации, когато други - много посещавани АГ-та се колебаят във вземането на решение.
А точно в Надежда в София преди седмица не видяха отлепената плацента на моя позната...
Всичко има две страни.

# 606
  • Бургас

на Лина и аз не съм фен, а за Геника коментарите са за доста преувеличени резултати и слухове за това че АГ получават процент за изпратени при тях проби  #Cussing out;
в какъв смисъл преувеличени резултати...
това за слуховете за проценти важи за всички лаборатории и това е то пазарната икономика, всеки се бори за печалба, това за нас като пациенти не е важно, за нас е важно да са верни резултатите

# 607

в какъв смисъл преувеличени резултати...
това за слуховете за проценти важи за всички лаборатории и това е то пазарната икономика, всеки се бори за печалба, това за нас като пациенти не е важно, за нас е важно да са верни резултатите
уточних че са слухове, а за преувеличени резултати визирам по висока ПАП група, което предпоставка за лечение, конвеционално или оперативно ...

# 608
  • Бургас
разбрах, все пак предпочитам малко преувеличен резултат, отколкото обратното, при мен лично резултатите от първото изследване и следващото след 6м.  в Геника бяха различни, а те няма как да знаят  провеждано ли е лечение или др. интервенция

# 609
Мен ме е оперирал др.Ирмов,сега си водя и ЖК при него.Доволна съм ,но то за всеки лекар има различни мнения.  Peace

# 610
  • Бургас
За д-р Ирмов, какви са ви впечатленията  newsm78 newsm78 До сега бях при д-р Недялков, но пък фирмените ни карти са със Света София и трябва да се преориентирам  Thinking Thinking
Аз си следях бременността при д-р Ирмов и раждах при него. Супер доволна съм, препоръчвам ти го с двете ръце  Peace

# 611
За д-р Ирмов, какви са ви впечатленията  newsm78 newsm78 До сега бях при д-р Недялков, но пък фирмените ни карти са със Света София и трябва да се преориентирам  Thinking Thinking
Защо не си запишеш час при Ирмов, да го видиш какъв човек е и дали ще се разберете? Иначе позната ми каза наскоро, че вече е толкова претоварен с работа, че има случаи да отказва да води женска консултация - тъй като на него в болницата му давали да води тежките случаи. След като му се доверяват жени с проблеми, явно е добър.
Аз бях при него също.

# 612
  • където мечтите се сбъдват
Аз не просто съм чувала, имала съм личен сблъсък с нея, смея да твърдя че разпознавам лошите и нехайни хора- тя е един такъв човек.

Моето мнение е същото-точно лош и нехаен човек.Следях се при нея с първата бременност.Получих кървене в 6-ти месец,което тя каза че било нормално.Отидох веднага при друг лекар,който ми назначи спешно лечение и лежане за един месец.Ако бях останала при Ризова,щях да изгубя бебето.Не бих родила в Бургасмед,но проблема е,че и лекарите в Девата не ми вдъхват доверие.

# 613
  • Бургас
Никога няма да забравя как злобно ми подметна- Ти да не си единствената, знаеш ли колко като теб минават през мен. На което успях да отговоря само през сълзи- за теб може да не съм единствено, но за мен това дете може да е единственият ми шанс и ще мина през 100 лекаря ако трябва за да го задържа. И това беше.....не и пука на нея- ако се задържи задържи, ако ли не, не си дава много зор от себе си и го смята за нормално това да загубиш дете, нали си една от всички. Такива хора няма как да асистират на раждане, те не ценят чуждият живот......на първо място в лекаря гледам да му пука и да го е грижа и за най-малкото, от там нататък съм убедена, че ще направи всичко по силите си за пациента, не му ли пука и колкото и кадърен да е, всеки по-сложен случай е обречен на неуспех.

Недялков, при когото си следях бременността е пълен емоционален дефицит, обаче ми е вдигал телефона и отговарял на всеки един въпрос по всяко време, не е бил притеснен, че освен него изследвания се пращат и в София.....това ми е достатъчно да разбера две неща-  първо, сигурен е в преценката си  и второ готов е да реагира на всякаква ситуация и притеснение на пациента. Обяснявал ми е до откат и ми е отговарял до откат на сигурно иначе тъпи въпроси....ама все пак това му е работата и без много емоция и да се бие в гърдите- си я върши. И в интерес на истината е нямало нещо до сега да ми каже и да не е съвпадало с мнението на поне още един специалист.

Също добри впечатления, същите, плюс че е много емоционален и откликва емоционално на пациента- з д-р Димитров. Обаче той не следи бременни  Tired

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 21:40 от EXACTLYou

# 614
Никога няма да забравя как злобно ми подметна- Ти да не си единствената, знаеш ли колко като теб минават през мен. На което успях да отговоря само през сълзи- за теб може да не съм единствено, но за мен това дете може да е единственият ми шанс и ще мина през 100 лекаря ако трябва за да го задържа. И това беше.....не и пука на нея- ако се задържи задържи, ако ли не, не си дава много зор от себе си и го смята за нормално това да загубиш дете, нали си една от всички. Такива хора няма как да асистират на раждане, те не ценят чуждият живот......на първо място в лекаря гледам да му пука и да го е грижа и за най-малкото, от там нататък съм убедена, че ще направи всичко по силите си за пациента, не му ли пука и колкото и кадърен да е, всеки по-сложен случай е обречен на неуспех.

Недялков, при когото си следях бременността е пълен емоционален дефицит, обаче ми е вдигал телефона и отговарял на всеки един въпрос по всяко време, не е бил притеснен, че освен него изследвания се пращат и в София.....това ми е достатъчно да разбера две неща-  първо, сигурен е в преценката си  и второ готов е да реагира на всякаква ситуация и притеснение на пациента. Обяснявал ми е до откат и ми е отговарял до откат на сигурно иначе тъпи въпроси....ама все пак това му е работата и без много емоция и да се бие в гърдите- си я върши. И в интерес на истината е нямало нещо до сега да ми каже и да не е съвпадало с мнението на поне още един специалист.

Също добри впечатления, същите, плюс че е много емоционален и откликва емоционално на пациента- з д-р Димитров. Обаче той не следи бременни  Tired

Колко ми е познато! Първа бременност,окрилена,че може да съм бременна,отидох при нея,за да ми потвърди. А тя се държа грубо, не ми взе направлението ( др път щяла да го вземе! ) и вместо да изляза щастлива, бях разревана,защото ми заговори за кюретаж..... Е... вместо кюретаж, имам близнаци Simple Smile Не се върнах при нея никога и няма и да го направя занапред. Момичета! Не правете моята грешка,заради която за малко да изгубя бебетата ми - проблемна бременност,а аз се доверих на бургаски лекари... Задълоително се консултирайте с лекарите в София!!! Те спасиха децата ми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт