До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 071
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Какво е мнението ви за д-р Дорийска?

За мен, тя беше най- лошия избор, който съм правила относно гинеколог. Първо за преглед ми взе двойна такса- все едно съм на два прегледа, после ми лекува кисти, които се оказаха, че не са такива и пих хормони няколко месеца, докато ми дойде на акъл да сменя гинеколога. А на моя приятелка й обърка термина с цял месец, та добре, че има и други специалисти. Според мен тя е за случаи по учебник- рутинни прегледи на безпроблемни случаи.  newsm78

И аз имах сходни преживявания с д-р Дорийска. Готина е по характер, но само дотам. Лекува ме 5 месеца с антибиотици за бактерия, която така и не се махна. Накрая се оказа, че изобщо не е трябвало да ме тъпче с хапове за този проблем, защото бактерията е била в нормите на допустимото и без възпаление, а след лечението бях и с възпаление... не ми се говори.

# 76
  • Бургас
Не знам има ли нормална жена, която ще отиде да ражда при онзи смешник Ирмов!

Има нормални жени и не са една или две. Аз съм сред тях, макар че ми е още много рано за раждане. Вторник обаче отивам да се записвам на ЖК при д-р Ирмов, защото съм доволна от него и му имам пълно доверие. Посещавала съм го няколко пъти за прегледи и винаги е бил с перфектно отношение към мен, нямам забележки  поне към този момент. Peace

# 77
Успех!!  Няма смисъл да се разкарваш до Света София.По-добре си го включи в вякой чат, за да ти обърне повече внимание, ще останеш още по доволна.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 23:46 от Krisi_kris

# 78
  • Burgas, Bulgaria
Гамишев дава болнични и след частен преглед. Преглежда те, оставяш си картона и след няколко дни си го вземаш срещу 10 лева. Ползвала съм го при начална бременност, когато още е рано за женска консултация.

# 79
Като чета последните новини се чудя коя нормална жена ще отиде в дева мария, при положение че в другата частна болница Бургасмед работят докторите Недялков, Гамишев, Минчев. Като прибавим към тях и д-р Маркова и д-р Николова въобще нямам съмнение къде да потърся помощ следващия път, ако ми се налага.
Статистиката е красноречива! За 2015г брой раждания
МБАЛ - 1768 /там раждат И ромките, нали е ясно?/
Дева Мария - 1014
Бургасмед - 470

# 80
  • Сливен
Момичета здравейте.Откриха кандиломи на моят мъж мн съм притеснена запазих си час при д-р Горанов за цитонамазка.Понеже при мен е по сложно тъй като се очертава да стартирам ин витро в близките месеци.Какво ви е мнението за доктор Горанов.Аз вече толкова съм наплашена от бупгаските доктори "благодарени" на тях единствения ми шанс е ин витро.

# 81

Има нормални жени и не са една или две. Аз съм сред тях, макар че ми е още много рано за раждане. Вторник обаче отивам да се записвам на ЖК при д-р Ирмов, защото съм доволна от него и му имам пълно доверие. Посещавала съм го няколко пъти за прегледи и винаги е бил с перфектно отношение към мен, нямам забележки  поне към този момент. Peace

аз също ходя при др Ирмов за сега нямам забележки ,въпрос на личен избор !

# 82

Има нормални жени и не са една или две. Аз съм сред тях, макар че ми е още много рано за раждане. Вторник обаче отивам да се записвам на ЖК при д-р Ирмов, защото съм доволна от него и му имам пълно доверие.

аз също ходя при др Ирмов за сега нямам забележки ,въпрос на личен избор !
И аз съм при др Ирмов на ЖК - нямам забележки, приветлив, отговаря ми на въпросите, ако нещо не е в компетенцията насочва към специалист, пуска всички изследвания, за разлика от др лекари на ЖК
От  докторите , които се прехвърлиха в Бургасмед лично впечатление имам само от др Минчев и то не е особено добро - бях на платен преглед за установяване на бременност, погледна за секунди и каза, че нищо не се вижда - нито сакче, нищо и изхвърча от кабинета...след няколко дена бях при друг лекар(др Мърмърова), където освен сакче имаше и точка със сърдечна дейност.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 22:56 от tankaata

# 83
  • Бургас
Момичета здравейте.Откриха кандиломи на моят мъж мн съм притеснена запазих си час при д-р Горанов за цитонамазка.Понеже при мен е по сложно тъй като се очертава да стартирам ин витро в близките месеци.Какво ви е мнението за доктор Горанов.Аз вече толкова съм наплашена от бупгаските доктори "благодарени" на тях единствения ми шанс е ин витро.

Имам много добри впечатления от д-р Горанов. Много приказва и е малко разхвърлян, но иначе е внимателен и оглежда нещата от всички страни.

# 84
ама как не закъсняха оплаквачките от Девата бе... махна се Минчев от тази болница, и веднага почнахте - сляп бил, плодни яйца не виждал, такъв бил, онакъв бил, и изведнъж - по-велик от ирмов нямало...  hahaha - ама вече смешно става... Костова също оплюхте, сега е наред Татарова, ако се махне и тя от прехвалената болница

# 85
  • град-държава
Ако посегнат и на д-р Татарова, наистина ще ги съдя!
Аз лично съм с много добри впечатления от д-р Минчев, макар от инцидентен преглед. Моя приятелка се следи, също роди при него и е с прекрасно отношение.
Той и д-р Татарова ми бяха и препоръчани от д-р Костова, след изпълненията с нея, а преди това ми ги е препоръчвала, ако ми се наложи преглед, а тя не е на смяна.

# 86
  • Сливен
Тотално вече разбра, че в Бургас няма свестни гинеколози всичките са един дол дренки от 5 години не съм попаднала на един свестен в Бургас много многоооо жалко.Влизам аз в кабинета му не стига че закасня половин час това не ми пречи защото съм свикнала от АРТ клиниките че това е нормално.Та влизам си аз в кабинета и му звънни телефона и ми вика "ЩТ ТИХО' И то не че получава важен разговор а се уговарят за довечера къде да излизат.Както и да е само докато чу че правя ин витро процедури и внимание никво.Да не говорим че ми написа на листа дани от видеозона а въобще не ме прегледа с него.Извинете ме за правописни и граматическите грешки но мн се ядосах.

# 87
Fair wind не разбрах за кого става въпрос?  А момичетата от Девата направете го по-ненатрапчиво. И точни данни се цитират колко раждания има всяка болница, то лекари не останаха в Девата.. Не заблуждавайте момичетата, които наистина искат да отидат при човек, който да им реши проблема. Определено Ирмов ако беше толкова добър, нямаше да се изявява на бургаска територия.

# 88
Fair wind препоръчвам ти д-р Димитров за ултразвук и цитонамазка, той прави и колпоскопия, а в твоя случай доколкото съм чела трябва да се изследват и папиломни вируси. Аз съм бременна след замразен трансфер и то трети опит след почти 6 години ходене по мъките и две неуспешни бременности, така че знам колко е важно да се опише точно ултразвука от прегледа.  В Бургас има и добри гинеколози според мен.
Колкото до статистиките това са раждания при стария екип на ДМ, който вече го няма там. Ирмов не мисля, че има заслуга. Интересно ми е колко още простотии ще се изпишат по адрес на лекарите, които си тръгнаха. Сега се оказва, че д-р Минчев бил некадърен, д-р Костова не била специалист с една година стаж пък и била нагла отгоре на всичко, д-р Недялков е най-черен от всички..добре че дойде месията Ирмов да спаси Бургас Sick baby_neutral
 Аз искам да попитам и още нещо, може ли
Да ми препоръчате добър хематолог, защото не искам пак да ходя при д-р Рибов. Има ли друга алтернатива тук?

# 89
  • Бургас
Чувала съм за д-р Костов, който работи в Първа поликлиника и д-р Лалева, но не знам тя къде преглежда. При Костов ходят две мои познати, които твърдят, че са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт