До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 981
  • 778
  •   1
Отговори
# 195
Момичета има ли раждали при доктор Ирмов, Света София/Дева Мария? Ще се радвам да ми пишете, може и на лични.

# 196
  • Пловдив
Момичета има ли раждали при доктор Ирмов, Света София/Дева Мария? Ще се радвам да ми пишете, може и на лични.

Има, пиши в темата за Дева Мария.

# 197
Благодаря ти Горгона за бързия отговор! Надявах се тук някой да може да ми отговори... За темата на Дева Мария ще я имам предвид по-нататък.

# 198
  • Бургас
Здравейте! Имам молба към момичетата, посещаващи д-р Миринчев за телефона, на който се записва час в кабинета на Ковачева. Благодаря предварително!

# 199
Здравейте,момичета!Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог за рискова бременност.С диабет съм и съвсем скоро разбрах,че съм бременна и не знам към кой Д-р да се ориентирам. newsm78

# 200
Здравейте,момичета!Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог за рискова бременност.С диабет съм и съвсем скоро разбрах,че съм бременна и не знам към кой Д-р да се ориентирам. newsm78
Аз се водих рискова бременност поради други показания, проследих бременността си при д-р Г. Гамишев  Peace

# 201
Много ти благодаря!;)

# 202
Момичета,някакви отзиви за Др.Татяна Габровска? Rolling Eyes Вече съм адски объркана и изплашена,изчетох 1000 теми..И в крайна сметка не видях някой към който да се насоча..Колкото положителни,толкова и отрицателни отзиви за всички лекари.

# 203
Стопроцентово положителни мнения няма да намериш за никой. Все пак в темата сме коментирали няколко акушер-гинеколози, които се ползват с добро име като цяло. Аз лично съм доволна от д-р Гамишев и затова го споменах. Запиши си преглед при когото решиш, прецени го доколкото е възможно, а ако не си доволна, винаги може да го смениш. В конкретната ситуация е важно да имаш наблюдаващ лекар. Успех!

# 204
  • Бургас
Здравейте,имам питане за препоръка на добър диагностик , става въпрос за съмнение за полип,както и за проследяване на раничка, която имам от раждането, виждам че се коментират в темата нови имена и болници,които са ми непознати, понеже последните три години не живеем в Бългрия. Мога да дам мнение за Габровска,имаше питане по напред за нея-аз лично не съм доволна от нея,следеше ми бременността,изключително груба при преглед,и при нас пропусна генетично заболяване,видимо на ехограф. Доста се коментира също В.Димитров-посещавала съм го за гин.проблем-чудесно отношение,но за съжаление лично според мен слаб диагностик,след седем месеца ходене при него,и всеки път нови лекарства, лечението нямаше никакъв ефект.

# 205
dida_8181  аз от 2 опита при лечение на  раничка  бих ти препоръчала
*за по стандартен случай /добра биопсия , малки размери /   -  Ризова аз лично съм много доволна от нея , но това бе преди 8-9 год 
* за по тежък случай / голяма дълбочина , възпаление и т.н / - не си губи времето в Бургас - объркаха ме тук - затова тичай към ВМА , Надежда или Майчин дом - личен опит но доста отдавна 

# 206
  • Burgas, Bulgaria
Е.... какво значи съмнение за полип? Наистина ли не се знае дали го има и кой е "великия" лекар , който не е сигурен.

# 207
Те миома с размер на грейпфрут не виждат, ти полип искаш да видят ooooh!

# 208
  • Бургас
Момичета, имате ли мнение за д-р Ирмов при диагностициране на проблем и съответно лечението му?

# 209
  • Бургас
Момичета, имате ли мнение за д-р Ирмов при диагностициране на проблем и съответно лечението му?
Моя приятелка не остана доволна. Предписа й една торба с хапчета, при което тя отиде на второ мнение при доктор извън Бургас. Предписа й доста по неагресивно лечение и се оправи. По нейните думи докторът направо се облещил като видял рецептата на Ирмов.

Общи условия

Активация на акаунт