До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 971
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
  • в кукувиче гнездо
Момичета, имате ли мнение за д-р Ирмов при диагностициране на проблем и съответно лечението му?
Моя приятелка не остана доволна. Предписа й една торба с хапчета, при което тя отиде на второ мнение при доктор извън Бургас. Предписа й доста по неагресивно лечение и се оправи. По нейните думи докторът направо се облещил като видял рецептата на Ирмов.
Рецептите на Ирмов са едни и същи за всичко, кето съществува в гинекологията. Панцеф плюс глобули. И те така си лекува всичко човека.....

# 211
За Ирмов - наложи ми се спешен преглед заради много силни контракции около трети месец и попаднах на него. Първо пробвахме със сравнително слабо лекарство, след седмица не се подобрих и включихме тежката артилерия. Считам лечението си за адекватно.
За Драгнева - за мен тя е едно голямо недоразумение. Лежах в болница няколко дни и тя беше единствения човек, който на визитация не се интересуваше за никой, освен своите си пациенти. Натрупах доста негативи за нея.
За Татарова - в началото си мислех че ме претупва малко, но с напредването на бременността ми впечатленията ми стават все по-добри, изкочиха ми проблеми и ме следи изкъсо, доволна съм много.

# 212
  • Бургас
Момичета, имате ли мнение за д-р Ирмов при диагностициране на проблем и съответно лечението му?
Аз се следя при него, но за щастие големи проблеми към момента съм нямала, дано и да нямам до края на бременността. Имам обаче близка приятелка, която лекуваше с месеци проблеми с маточните тръби при друг лекар и добре, че се посъветва с д-р Ирмов. След назначеното от него лечение сега всичко е наред и тя вече е бременна.

# 213
  • Бургас
ходих на преглед при В.Димитров в Транспортна, както винаги любезен и внимателен, за преглед с взимане на течно-базирана цитонамазка и ехограф -80 лв., цитонамазката пратих за изследване в Геника- 40 лв. и 4лв. куриера

# 214
ходих на преглед при В.Димитров в Транспортна, както винаги любезен и внимателен, за преглед с взимане на течно-базирана цитонамазка и ехограф -80 лв., цитонамазката пратих за изследване в Геника- 40 лв. и 4лв. куриера
Не работи ли със ЗК? 120лв не са ли доста Rolling Eyes

# 215
 Аз лично не знам да има по-евтини прегледи на частно. Масово е около 70 - 80лв тук в Бургас.

# 216
Миналата година Миринчев ми взе 50лв

# 217
  • Burgas, Bulgaria
 ooooh!

# 218
А защо не си взимате направление, поне да си спестите цената на самия преглед?

# 219
Лично по мое мнение, наистина добрите лекари не работят със ЗК. Ако пък работят са или некадърници или рязко сменят подхода, отношението и внимаването в прегледа, особено ако преди това си ги посещавал на частно, или са съвсем млади и неопитни, нови в града и се борят за "клиентела". Това от личен опит през последните години и не само тук, никой не ангажирам с моето мнение обаче.

# 220
Аз пак да попитам, къде да отида в Меден Рудник на частно за профилактичен преглед?

# 221
И аз ходих при Димитров на частно - доволна останах. Направихме уговорка за преглед и колоскопия месец след това и сам каза "вземи си направление, за да не плащаш прегледа". Не си промени подхода, напротив. Още позитиви натрупа от моя страна Peace

# 222
Аз бях на преглед при Димитров именно с направление и както вече писах по-рано в темата, останах много доволна, доктора се държа много любезно и ме прегледа подробно и внимателно  Peace

# 223
  • Бургас
Oт 2г ходя редовно при д-р Димитров, по-често с направление, няколко пъти и на частно. Никога не е имало разлика в отношението и вниманието.

# 224
Sisi, доколкото знам д-р Ралица Николова преглежда в ДКЦ-то до Бургасмед, май се води ДКЦ 3. Аз лично не съм ходила при нея, но приятелки от Меден  Рудник са доволни от прафилактични прегледи при нея, иначе за нещо по-сериозно не мога да кажа добра ли е.

Общи условия

Активация на акаунт