До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 959
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
моля, момичетата, ходили с направление при Димитров, да споделят колко са платили, т.е. колко спестява направлението спрямо прегледа на частно, аз досега никога не съм се занимавала да взимам направления, щото съм мислела, че така и така ще доплащам туй-онуй и не ми се занимавало да се мъкна при личната
мен другото, което ми харесва при Димитров е, че не е обвързан с бургаските лаборатории да им праща клиенти и кой където си реши там се изследва, аз му казах, че държа течно-базираната да я изследвам в лаб. Геника и нямаше проблем

# 226
Момичета, искам да отида при Димитров на ехограф за да видим как се развива бебчо, а и за второ мнение. Колко лв е прегледа без направление, тъй като ЖК ми води друг. И къде да отида, в Транспортна или Света София?

# 227
  • Бургас
Димитров май не е много по бременности, иначе в Св.София е определено по-добра техниката, но и по-скъпо ще ти излезе, за бебета Минчев -който се премести от Девата в Бургасмед, бих препоръчала

# 228
Димигров води ЖК, но не изражда.
Ема, мисля, че 30 лв. му е ехографа. Страхотен лекар е.

# 229
моля, момичетата, ходили с направление при Димитров, да споделят колко са платили, т.е. колко спестява направлението спрямо прегледа на частно...
Зависи какво ще включва прегледа. Аз съм му редовен пациент вече повече от 3г и съм ходила и с, и без направление по различни поводи. Мануален преглед по спомен е 30лв, за ехограф веднъж съм доплащала извън полагаемите през бременността;  за колпоскопия също се доплаща /40лв мисля беше/; когато има възможност предпочита да се използва ЗК  Peace

# 230
  • Бургас
не съм бременна, за профилактичен преглед с взимане на цитонамазка и след това - ехограф на яйчниците платих 80 лв., колко бих платила, ако имах направление

# 231
Sisi, доколкото знам д-р Ралица Николова преглежда в ДКЦ-то до Бургасмед, май се води ДКЦ 3. Аз лично не съм ходила при нея, но приятелки от Меден  Рудник са доволни от прафилактични прегледи при нея, иначе за нещо по-сериозно не мога да кажа добра ли е.

Много благодаря  bouquet

# 232
asya, аз бях на преглед с направление, взе ми материал за нормална цитонамазка, и платих само потребителска такса  Peace
Да уточня, без ехограф  Wink В моя случай ще ме гледа на ехограф на следващия преглед, така се разбрахме.

# 233
не съм бременна, за профилактичен преглед с взимане на цитонамазка и след това - ехограф на яйчниците платих 80 лв., колко бих платила, ако имах направление
Ако беше с направление 2.90 на каса и 30лв за ехографа, предполагам  Peace

# 234
Препоръчайте ми мамолог в Бургас  bouquet

# 235
  • Бургас
Препоръчайте ми мамолог в Бургас  bouquet
д-р Хрусанов се спряга за добър, нямам лични впечатления от него.

# 236
  • Бургас
Досега не съм плащала отделно за ехограф при посещение с направление.

# 237
  • Бургас
Да, точно така.

# 238
Досега не съм плащала отделно за ехограф при посещение с направление.
доколкото знам за едно посещение се използва едно направление, т.е. зависи от това какво може да се впише според наредбите на ЗК; предполагам че при преглед, без взимане на секрет за цито е възможно и да не се плати нищо  Peace

# 239
Преглед, взимане на секрет за цитонамаска и, или микробиология - това си е в направлението. После ти дава направление за изследванията, за да не плащате в лабораторията.

Общи условия

Активация на акаунт