До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 270
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
За мен Татарова беше добър лекар. Преди години много я уважавах и препоръчвах. Сега е станала страшно арогантна и цинична. Недай си боже да разбере, че ходиш на второ мнение става зла и започва да те плаши с най-лошото.

# 286
А мнения за Душепеев?

# 287
А мнения за Душепеев?
Душапеев е добър специалист. Но е много цапнат в устата. Разревавал ме е няколко пъти.  Моя приятелка си води бременността при него. Беше с много проблеми и д-р винаги беше с нея. Идвал е дори и ад не е на смяна. До самото раждане се интересуваше от състоянието и. Според мен, може да го пробваш, ако се разберете още в началото няма да съжаляваш.

# 288
За Душепеев нямам преки наблюдения, но Татарова ми се струва същата,както преди. За разлика от Минчев, който се промени в професионален план, има много сериозни фалове и в новата болница, иначе се държи доста приятелски, но аз предпочитам да е добър лекар, от колкото да ми е приятно да си разговаряме..

# 289
  • Бургас
Аз съм много доволна от Душепеев. Да, има странно чувство за хумор, но когато съм имала проблем винаги се е държал адекватно. Освен това си вдига телефона винаги, а ако не може, връща обаждане. Но е важно да си допаднете наистина. Много познати имам раждали при него, направо го боготворят:)

# 290
  • Бургас
Здравейте момичета, за първи път ми се налага да ходя при гинеколог в Бургас, доста изчетох из форума и засега се спирам на  Димитров явно е доста добър. Аз ходих при една лекарка тя потвърди наличие на много ранна бременност избрах я случйно,защото само тя ме прие веднага на ехограф(40лв), но сега искам да намеря добър лекар. Не че тази не е но искам препоръки за лекар за водене на бременност при него. А за Девата мнения?

Как се казва лекарката ти?

Веселина Факалиева

Ами аз съм в Девата и не мисля,че направих най-добрия избор. Честно казано стана много набързо при мен всичко и докато се усетя - вече се водех там. Чувам за там,че Татарова е добра. Иначе като цяло, ако бях по-наясно предварително, нямаше да се запиша там.

Е за Татарова има много добри отзиви,  засега обмислям КИРОВАКОВ, Татарова, Люцканов, Ирмов и Добрева .  А къде би се записала ако беше по наясно?

Д-р Ирмов ти го препоръчвам с двете ръце  Peace

# 291
Здравейте момичета, за първи път ми се налага да ходя при гинеколог в Бургас, доста изчетох из форума и засега се спирам на  Димитров явно е доста добър. Аз ходих при една лекарка тя потвърди наличие на много ранна бременност избрах я случйно,защото само тя ме прие веднага на ехограф(40лв), но сега искам да намеря добър лекар. Не че тази не е но искам препоръки за лекар за водене на бременност при него. А за Девата мнения?

Веселина Факалиева

Ужас бягай далеч от нея преди 10г.тя ми води първа бременност въобще не останах доволна от нея.Отивам с парите си и и казвам че искам че искам  да видим бебето тя ми вика неможе термина ми го определи за 29.02 при положение че и казвам а й тя вижда че няма такава дата нея година и въпреки това нея остави на картонами ужас ха ха...

# 292
За Душепеев нямам преки наблюдения, но Татарова ми се струва същата,както преди. За разлика от Минчев, който се промени в професионален план, има много сериозни фалове и в новата болница, иначе се държи доста приятелски, но аз предпочитам да е добър лекар, от колкото да ми е приятно да си разговаряме..

Моля те конкретизирай се, защото така изказано мнение е несериозно и е по-скороо скрита реклама Simple Smile

# 293

Веселина Факалиева

Ами аз съм в Девата и не мисля,че направих най-добрия избор. Честно казано стана много набързо при мен всичко и докато се усетя - вече се водех там. Чувам за там,че Татарова е добра. Иначе като цяло, ако бях по-наясно предварително, нямаше да се запиша там.

Е за Татарова има много добри отзиви,  засега обмислям КИРОВАКОВ, Татарова, Люцканов, Ирмов и Добрева .  А къде би се записала ако беше по наясно?

Д-р Татарова според мен е добър лекар и ако се е променила в някаква степен то може би е защото вече има много голяма консултация, все пак в ДМ основния поток е към нея. Ирмов не бих го препоръчала и на най-големия си враг Sick. Приятелки, които си водят консултациите при д-р Люцканов са доволни. А за д-р Добрева и Факалиева нищо не мога да кажа. Кироваков и Душепеев само мога да ти ги похваля. Душепеев наистина има много остър език, но не и когато става въпрос за нещо сериозно. Когато аз раждах станах свидетел на ситуация, в която всички разчитаха на него.
А така изказано мнение за д-р Минчев е доста несериозно..

# 294

Веселина Факалиева

Д-р Татарова според мен е добър лекар и ако се е променила в някаква степен то може би е защото вече има много голяма консултация, все пак в ДМ основния поток е към нея. Ирмов не бих го препоръчала и на най-големия си враг Sick. Приятелки, които си водят консултациите при д-р Люцканов са доволни. А за д-р Добрева и Факалиева нищо не мога да кажа. Кироваков и Душепеев само мога да ти ги похваля. Душепеев наистина има много остър език, но не и когато става въпрос за нещо сериозно. Когато аз раждах станах свидетел на ситуация, в която всички разчитаха на него.
А така изказано мнение за д-р Минчев е доста несериозно..
Изборът ми  е Кироваков, запазих си час за него Simple Smile  Grinning

# 295
  • Бургас
Момичета... мнения за Лазарова- секцио.. живот и здраве ми предстой август месец...

# 296
  • Бургас
Възрастна е вече. И не си вдига телефона редовно, ако нещо ти се наложи. Иначе е добър професионалист, първото ми раждане беше при нея, ама преди 18 години:)
По-добре се ориентирай към друг.

# 297
  • Бургас
Моя приятелка също ражда секцио при нея и беше доволна. Но преди 9 години..

# 298
Момичета... мнения за Лазарова- секцио.. живот и здраве ми предстой август месец...

посредствена, посредствена и пак посредствена - за държание не говорим  ....След раждане все още не възстановена ми лепна спирала в/у рана и познай после какви ядове брах ....така че бягай надалеч от нея

# 299
  • Burgas, Bulgaria
Скоро някой с аборт по медицински показатели ? Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт