До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 270
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
А Грънчаров къде преглежда?

Скоро бях при него на ехограф в "Света София".
Много ти благодаря, че сподели, защото не ми се ходи в онкото...
В "Св. София" по ЗК ли мина прегледът?

# 271
  • Burgas, Bulgaria
А Грънчаров къде преглежда?

Скоро бях при него на ехограф в "Света София".
Много ти благодаря, че сподели, защото не ми се ходи в онкото...
В "Св. София" по ЗК ли мина прегледът?
В момента има промоция, така да се каже  10лв е ехографа .

# 272
# 273
  • Burgas, Bulgaria
Влез в сайта има онлайн запазване на час.Отиди на Ехографии по програма ,май така беше и ... записвай Simple Smile !
И аз никога не съм ходила , а съм спирала кърма два пъти с хапчета. ..несериозна работа Sad !

# 274
Записах си час. Някакъв 5 цифрен номер ми изписа, явно това ще е резервацията ми. За първи път така си записвам час
Много ви благодаря още веднъж. От януари се каня да отида Blush

# 275
Здравейте момичета, за първи път ми се налага да ходя при гинеколог в Бургас, доста изчетох из форума и засега се спирам на  Димитров явно е доста добър. Аз ходих при една лекарка тя потвърди наличие на много ранна бременност избрах я случйно,защото само тя ме прие веднага на ехограф(40лв), но сега искам да намеря добър лекар. Не че тази не е но искам препоръки за лекар за водене на бременност при него. А за Девата мнения?

Как се казва лекарката ти?

Веселина Факалиева

Ами аз съм в Девата и не мисля,че направих най-добрия избор. Честно казано стана много набързо при мен всичко и докато се усетя - вече се водех там. Чувам за там,че Татарова е добра. Иначе като цяло, ако бях по-наясно предварително, нямаше да се запиша там.

# 276
  • Бургас
Записах си час. Някакъв 5 цифрен номер ми изписа, явно това ще е резервацията ми. За първи път така си записвам час
Много ви благодаря още веднъж. От януари се каня да отида Blush

Aз звънях по телефона за час. По тази програма преглеждат и други лекари, не е само той, ако държиш да е той може би не е лошо и по телефон, лично да потвърдиш нещата. Може и само онлайн да става, но аз все звъня по телефона, да съм сигурна и да не стане някакво объркване.

# 277
  • Бургас
За ехограф ви съветвам да не си записвате час за Детелина Радева. Толкова е арогантна, груба и ужасно неуважителна. Такъв тон си позволява да държи на пациентите си. Последният път ми идеше да й тегля една /признавам си, че ми идеше и да я фрасна/ и да си тръгна, но бях с оплакване и исках просто да ме прегледа някой.

# 278
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте , момичета  Hug
Можете ли да препоръчате добър гинеколог от болница Дева Мария

Аз съм доволна от д-р Ангелов, ходих при него в неделя.
Между другото, интересно ми е дали малко не ме прекараха с плащането.
Взеха ми 45 лв. за преглед + 11 лв. за миркобиология и 12 лв. за взимането на микробиологията, но в касовата бележка беше отбелязано като цитонамазка. Когато на рецепция възразих, че не са ми взимали цитонамазка, ми казаха, че така излизало на бележките. Стори ми се меко казано странно, а и предния път, когато ходих в Дева Мария преди няколко години, не помня да са ме таксували  отделно за самото взимане на пробата.

д-р Ангелов води ли ЖК .... какво се разбира под думите " аз съм доволна" , имам в предвид.... само контролни прегледи ли ти е правил или ти е решавал някакъв проблем, които си имала... горе-долу питам , за да придобия някаква представа, всеки има различни разбирания за добър доктор

Ходих на профилактичен преглед. В Бургас и за това е трудно да намериш свестен гинеколог.
Лекарят е Веселин Ангелов. Преди няколко години имах инфекция, която лекува много адекватно. За разлика от съименника му д-р Димитров, който подходи много търговски и се наложи да сменя, тъй като гледаше на мен като на банкомат, а не на пациент. Аз лично се отвратих от него и като лекар, и като човек. Апропо, д-р Димитров ми го бяха препоръчали много доволни, но аз така и не разбрах от какво точно трябва да съм доволна при него. Да не говорим, че и речникът му е каруцарски. Имаш чувството, че си на селския мегдан, а не в АГ кабинет.
Filatelia,ти къде ходи при д-р Ангелов на преглед?Аз раждах при него през 2012 и бях много доволна,но доколкото разбрах преглежда само в Ямбол,а в Девата изражда.

# 279
В Дева Мария ме прегледа, можеш да запазиш час през сайта, там си пише в кои дни и часове преглежда.

# 280
  • Бургас
За ехограф ви съветвам да не си записвате час за Детелина Радева.

И при нея съм ходила преди 1-2г. Аз съм доволна.
Явно не винаги е такава. Тогава ми беше препоръчана като добър специалист в областта и наистина ми свърши работа.

# 281
  • Бургас
За ехограф ви съветвам да не си записвате час за Детелина Радева.

И при нея съм ходила преди 1-2г. Аз съм доволна.
Явно не винаги е такава. Тогава ми беше препоръчана като добър специалист в областта и наистина ми свърши работа.
Ходих два пъти при нея през последната година. И двата пъти се прояви като пълна простачка. Дори по време на прегледа клюкарстваше за някакъв лекар с една сестра. Да не говорим, че втория път ми се скара защо съм идвала на преглед пак, след като съм била на преглед преди 8 месеца. Ами може би защото съм наследствено предразположена към рак на гърдата и съм напипала нещо. Ама защо да попита дали имам оплаквания, заради които съм дошла. По- добре да повишаваш тон и да се държиш като махленка. А и като си плащам, ако искам ще ходя на преглед всеки месец.
Първият път като ходих отидох навреме, но от регистратурата ме накараха да изчакам малко и после ми казаха да сляза. Бяха минали точно 4 минути от записания час. Тази като ми се развика защо съм закъснявала, тя била изключила апаратурата вече и си тръгвала /как си тръгваш като имаш записани пациенти/, какво било това нещо, в чужбина пациентите не си позволявали да закъсняват /то в чужбина и лекарите не си позволяват да крещят на пациентите си/. 5 минути търпях викове и докато се събличах пак ми викаше. Беше доста унизително и се замислих дали да не се облека и да си тръгна демонстративно.
Още ме е яд, че не подадох оплакване срещу тази простачка.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 09:45 от miss july

# 282
Февруари месец бях на ехографски преглед на млечни жлези в Света София.Записах час при др.Доманова.Останах доволна,мила и внимателна.Тук във форума прочетох добри отзиви за нея,аз също я препоръчвам!

# 283
аз от  8-9 години ходя  на ехограф по 2-3-4 пъти/ годишно била съм и при Радева /не коментирам държанието и /то тя  има опит в онкото, и при Доманова и при един друг мъж - но просто при мен най -точни се оказаха диагнозите но Грънчаров ... затова то препоръчах и си запазвам час  по телефона за него

# 284
Здравейте момичета, за първи път ми се налага да ходя при гинеколог в Бургас, доста изчетох из форума и засега се спирам на  Димитров явно е доста добър. Аз ходих при една лекарка тя потвърди наличие на много ранна бременност избрах я случйно,защото само тя ме прие веднага на ехограф(40лв), но сега искам да намеря добър лекар. Не че тази не е но искам препоръки за лекар за водене на бременност при него. А за Девата мнения?

Как се казва лекарката ти?

Веселина Факалиева

Ами аз съм в Девата и не мисля,че направих най-добрия избор. Честно казано стана много набързо при мен всичко и докато се усетя - вече се водех там. Чувам за там,че Татарова е добра. Иначе като цяло, ако бях по-наясно предварително, нямаше да се запиша там.

Е за Татарова има много добри отзиви,  засега обмислям КИРОВАКОВ, Татарова, Люцканов, Ирмов и Добрева .  А къде би се записала ако беше по наясно?

Общи условия

Активация на акаунт