До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 293
  • 778
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте , момичета  Hug
Можете ли да препоръчате добър гинеколог от болница Дева Мария

# 241
Препоръчайте ми мамолог в Бургас  bouquet
д-р Хрусанов се спряга за добър, нямам лични впечатления от него.
И аз само за него събрах положителни отзиви. Доволна съм аз за сега.

# 242
  • Бургас
Д-р Ирмов - преглежда в Девата (платено) и в Св.София по каса

# 243

в Бургас няма добър мамолог - казвам го от опит ...първото нещо при някакъв проблем е операция ... която в зависимост от проблема в над 50-70% е излишна. Затова тичайте в София

# 244
др Хрусанов НЕ е мамолог, той е онко-хирург  Peace

# 245
Не съм съгласна, конкретно по отношение на д-р Хрусанов. Имам не малък опит с него и определено не е пратил на операция от първия преглед, а едва, когато вече наистина нямаше как и беше наложително. Перфектни лекари няма, хора са все пак. Факт е обаче, че за Бургас той се води най-добрия. Всеки се преценява.

# 246
Да вярно е, че не е мамолог, но според мен е единствения читав избор за преглед на гърдите тук в Бургас. И мен не ме прати на операция, реши ми проблема с лекарства, спомена и евентуална пункция, която ми се размина. По стечение на обстоятелствата направих консултация и със светило в София. Едно към едно им се покриха думите  Peace

# 247
Да вярно е, че не е мамолог, но според мен е единствения читав избор за преглед на гърдите тук в Бургас. И мен не ме прати на операция, реши ми проблема с лекарства, спомена и евентуална пункция, която ми се размина. По стечение на обстоятелствата направих консултация и със светило в София. Едно към едно им се покриха думите  Peace
Благодаря , дано и при мен не се стигне до операция

# 248

Аз съм доволна от д-р Ангелов, ходих при него в неделя.
Между другото, интересно ми е дали малко не ме прекараха с плащането.
Взеха ми 45 лв. за преглед + 11 лв. за миркобиология и 12 лв. за взимането на микробиологията, но в касовата бележка беше отбелязано като цитонамазка. Когато на рецепция възразих, че не са ми взимали цитонамазка, ми казаха, че така излизало на бележките. Стори ми се меко казано странно, а и предния път, когато ходих в Дева Мария преди няколко години, не помня да са ме таксували  отделно за самото взимане на пробата.

# 249

Аз съм доволна от д-р Ангелов, ходих при него в неделя.
Между другото, интересно ми е дали малко не ме прекараха с плащането.
Взеха ми 45 лв. за преглед + 11 лв. за миркобиология и 12 лв. за взимането на микробиологията, но в касовата бележка беше отбелязано като цитонамазка. Когато на рецепция възразих, че не са ми взимали цитонамазка, ми казаха, че така излизало на бележките. Стори ми се меко казано странно, а и предния път, когато ходих в Дева Мария преди няколко години, не помня да са ме таксували  отделно за самото взимане на пробата.

д-р Ангелов води ли ЖК .... какво се разбира под думите " аз съм доволна" , имам в предвид.... само контролни прегледи ли ти е правил или ти е решавал някакъв проблем, които си имала... горе-долу питам , за да придобия някаква представа, всеки има различни разбирания за добър доктор

# 250
  • град-държава
Аз назад писах, но и от мен глас за д-р Ангелов.
Води ЖК, но само в ДМ и май не по ЗК доколкото знам.
Иначе аз съм със страхотни впечатления от него, които се затвърдиха и след като бях в болницата за раждането и ме е преглеждал на визитации. Също помага за кърменето с адекватни насоки.

# 251
  • Бургас
Момичета,за кой д-р Ангелов пишете?
Да не става дума за Ромил Ангелов?Той работи ли още този касапин?

# 252
  • Пловдив
Момичета,за кой д-р Ангелов пишете?
Да е става дума за Ромил Ангелов?Той работи ли още този касапин?

За Д-р Веселин Ангелов пишат. Peace

# 253
д-р Веселин Ангелов, той е от 2010 г в Дева Мария, преди това е бил в първа, ако не се бъркам

# 254
  • Пловдив
д-р Веселин Ангелов, той е от 2010 г в Дева Мария, преди това е бил в първа, ако не се бъркам

Бъркаш го с другия Ангелов, докторът е от Ямбол, има кабинет там и работи по график в Девата и в кабинета си.

Общи условия

Активация на акаунт