До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 383
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
  • ту тук, ту там
Lily, не се притеснявай, не си ме подвела!  Hug Аз си бях наумила да си ходя при нея на платен прием и паралелно някъде по ЗК, за да не давам пари за изследвания. Зарадвах се, че ще мога да комбинирам двете неща при нея, но така или иначе имах готовност да са ми само платени консултациите. Обаче аз не съм в Бургас и не исках да си усложнявам живота с още един лекар в Бургас и допълнително пътуване, ама много се набутах в крайна сметка. Както и да е, ще го преживея. Извинете, че бях толкова многословна, а пък и не е съвсем по темата...  Blush

# 391
Здравейте
Насочиха ме към тази тема и директно споделям
Явно имам проблем здравословен, който тепърва ще се разбира какъв е , НО ДП ми дава направление за Гинеколог / Вече около две седмици има обилен цикъл -тежък , това е проблем при положение , че сичко е било до сега редовно
т.е. търся мнения за добър гинеколог в БУргас в тази област женските проблеми  newsm78,

# 392
Гамишев

# 393

А той къде практикува по НЗОК ?

# 394
И аз препоръчвам д-р Гамишев. Кабинетът му се намира на ул. "Цар Симеон І" № 82. За ориентир до него има лаборатория "Лина" и магазин "Тема" Peace
Ако прегледът ще е с направление, е хубаво да си запазите час по-отрано  Wink

# 395
И аз препоръчвам д-р Гамишев. Кабинетът му се намира на ул. "Цар Симеон І" № 82. За ориентир до него има лаборатория "Лина" и магазин "Тема" Peace
Ако прегледът ще е с направление, е хубаво да си запазите час по-отрано  Wink

Благодаря Ви , Ориентирахсе от бгмапс, но се изненадах, че не практикува в някоя от болниците  а само там

# 396
Практикува - в Бургасмед, но там мисля, че само води раждания, а иначе преглежда в кабинета си.

# 397
Здравейте
Насочиха ме към тази тема и директно споделям
Явно имам проблем здравословен, който тепърва ще се разбира какъв е , НО ДП ми дава направление за Гинеколог / Вече около две седмици има обилен цикъл -тежък , това е проблем при положение , че сичко е било до сега редовно
т.е. търся мнения за добър гинеколог в БУргас в тази област женските проблеми  newsm78,

Препоръчвам ти д-р Хубчев, изключителен специалист е  Peace

# 398
  • Бургас

ДП ми дава направление за Гинеколог
Препоръчвам ти д-р Хубчев, изключителен специалист е  Peace
И къде д-р Хубчев работи по каса? Аз лично знам само за едни прегледи в Девата, за които се запазва час много преди това и струват доста пари.
Не съм чула някъде да преглежда с направление. Или греша?

# 399
Здравейте момичета 😊 Преди 2 дни видях двете чертички и съм много щастрива , но от скоро съм в Бургас и  искам да попитам , кой гинеколог бихте ми препоръчали . Ходила съм веднъж при Ризова за профилактичен прегред и останах доволна , но доста негативни мнения прочетох за нея . 😉

# 400
Щом си останала доволна, какво те интересуват мненията на другите....Те са доволни, от някой, който на теб няма да ти допадне! Аз ходих на ЖК при Ризова и не мога да кажа лоша дума за нея
Лека и безпроблемна Hug

# 401
И аз така си го мислих ..
 Ноо сега съм малко като муха без глава от вълнение .. Ще отида при нея  и ще преценя сама . Брагодаря ти мното . 😊

# 402
  • Пловдив
И аз така си го мислих ..
 Ноо сега съм малко като муха без глава от вълнение .. Ще отида при нея  и ще преценя сама . Брагодаря ти мното . 😊

Д-р Ризова проследи много отговорно нелеката ми бременност и изроди сина ми жив и здрав.За мен е добър лекар за ЖК, но все пак изборът е твой.Здраво бебче ти желая Simple Smile

# 403
Много благодаря 😊 А дали дава болнични понеже работата ми е изключително натоварена физически и се притеснявам да не направя някаква беля .😊

# 404
  • Пловдив
Много благодаря 😊 А дали дава болнични понеже работата ми е изключително натоварена физически и се притеснявам да не направя някаква беля .😊

Дава Wink

Общи условия

Активация на акаунт