До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 236
  • 778
  •   1
Отговори
# 495
Получих кървене извън цикъла. Препоръчайте при кой да отида, за да ме види.

# 496
  • Бургас
Получих кървене извън цикъла. Препоръчайте при кой да отида, за да ме види.
Търси такъв, който има и колпоскоп /Димитров, Калчева, в Дева Мария и не знам още къде има/.
Иначе хормони и цитонамазка, МБ и т.н. всеки може да ти пусне.

# 497
Димитров е в отпуска, при Калчева не стъпвам, остава Девата. Утре ще им звънна.

# 498
  • ту тук, ту там
Някой да знае дали д-р Парушева е на работа в кабинета при Калчева? Не мога да се свържа с регистратурата там, никой не вдига, а не искам да звъня на личния на Парушева засега. Притеснявам се да не е в отпуск, а трябва да ида на преглед другата седмица вече!

# 499
трябва да ида на преглед другата седмица вече!
и аз Blush Разбрах, че д-р Вълкадинова работи с колпоскоп, но някой има ли впечатления от тази лекарка?

# 500
  • ту тук, ту там
Аз се свързах преди малко. Там си е Парушева.
Аз лично от други АГ в Бургас нямам впечатления, г-жа Рамацоти, предполагам някой друг ще се включи с отзив! Simple Smile

# 501
Ужасни мнения прочетох в стара тема за Вълкадинова, та няма да рискувам при нея. Парушева я харесвам, но имам направление, а тя не работи със ЗК

# 502
Момичета, разбрах, че Веселина Костова отново работи в Бургас, в новооткрит кабинет на Гурко, към пловдивската клиника Селена. Тя ще работи постоянно там, води и ЖК, отделно ще идват гостуващи лекари от Пловдив. Предполагам, че може с направления, не съм сигурна.  Peace

# 503
Момичета, какво мислите за д-р Градева в славейков 21А блок ...... някой ходил ли е при нея ?  Rolling Eyes

Аз съм много доволна! Не съм попадала на такъв гинеколог дори в София където учих и работих 8 години. Обръща ми изключително много внимание. Много е мила и внимателна, но преди всичко е страхотен професионалист!  Определено я препоръчвам! 

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 22:46 от ileneli

# 504
  • Бургас
Момичета, какво мислите за д-р Градева в славейков 21А блок ...... някой ходил ли е при нея ?  Rolling Eyes

Аз съм много доволна! Не съм попадала на такъв гинеколог дори в София където учих и работих 8 години. Обръща ми изключително много внимание. Много е мила и внимателна, но преди всичко е страхотен професионалист!  Определено я препоръчвам! 
Сестра ми е с точно противоположните впечатления.

Жени Панайотова още ли преглежда в Бургас? Четох кофти отзиви за Троянчев и търся варианти за други специалисти по фетална морфология.

# 505

Жени Панайотова още ли преглежда в Бургас? Четох кофти отзиви за Троянчев и търся варианти за други специалисти по фетална морфология.

Аз ходих при нея на 24.07. на преглед и ми каза че към 25.08. отново ще идва в Бургас. Трябва да звъннеш на регистратурата в Дева Мария и да попиташ. Ако нямат конкретна дата ще те запишат и ще те звъннат.

# 506
  • Бургас

Аз ходих при нея на 24.07. на преглед и ми каза че към 25.08. отново ще идва в Бургас. Трябва да звъннеш на регистратурата в Дева Мария и да попиташ. Ако нямат конкретна дата ще те запишат и ще те звъннат.
А с какви впечатления си от нея? Винаги ли идва в края на месеца?
Четох лоши мнения за Троянчев, за новия специалист в ДМ /мисля, че се казваше Борис Сотиров / пък въобще няма мнения. Сега четох кофти мнения и за Давидков във Варна и съм тотално объркана при кой да отида, а времето си върви, часовете се запълват. А пък не ми се иска и да бъхтя целия път до Фемина в София затова ще съм благодарна на всяко мнение.

# 507
  • град-държава
За всеки лекар има мнения и в двата полюса. Лично аз за Троянчев съм чела и чувала само положителни отзиви, но феталните ги правих при д-р Жени Панайотова. Първата при д-р М.Мануелян. И от двете съм с повече от прекрасни впечатления.

# 508
  • Бургас
Аз при д-р Троянчев правих двете ФМ и съм много доволна от него. Прегледите бяха продължителни, а той доста изчерпателен, всичко гледа и обяснява кое какво е, дали е нормално и т.н. Освен това ми е давал и съвети за бременността, интересуваше се и от общото ми състояние. Препоръчвам го  Peace

# 509
  • Бургас
За Жени Панайотова има само добри отзиви, специализирала е фетална морфология в Лондон и работи в елитна болница като Надежда. За Троянчев четох доста лоши отзиви и никъде не намерих информация дали и къде е специализирал фетална морфология. Май ще се доверя на Панайотова. Надявам се ще преглежда  края на септември в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт