До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 220
  • 778
  •   1
Отговори
# 510
На мен д-р Панайотова ми прави само преглед в 27 г.с., т.к. аз съм с плацента превия тоталис. Препоръча ми я д-р Чавеева от Щерев. От прегледа съм много доволна продължи окло 40 мин. и обясняваше доста подробно. Огледа първо бебока и след това плацентата, така че я препоръчвам.

# 511
  • Сливен
Момичета д-р Недялков къде преглежда с направления.А и бих те ли ме насочили към гинеколог който би ме приел в събота на преглед понеже всеки ден съм на работа до късно и няма как да отсъствам.Преди три месеца ме оперираха от киста и сега пак се е появила Sad.Благодаря Ви

# 512
Момичета д-р Недялков къде преглежда с направления.А и бих те ли ме насочили към гинеколог който би ме приел в събота на преглед понеже всеки ден съм на работа до късно и няма как да отсъствам.Преди три месеца ме оперираха от киста и сега пак се е появила Sad.Благодаря Ви

В Маджуров е. Но ще трябва да попиташ на регистратурата кога има часове по ЗК. В събота едва ли има някой, който да преглежда по ЗК.

# 513
Не е в Маджуров! Миналата седмица се обаждах да ги питам.
http://drnedialkov.net/

# 514
Има ли в Бургас гинеколог-ендокринолог.Търсих информация,но не открих нищо.Препоръчаха ми някоя Димитрова,но първото име не знам.  Confused

# 515
По-добре в София, макар че и там не са много.

# 516
Ще потърся някой лекар там.Благодаря  bouquet

# 517
Здравейте, в чуденка съм при кой от лекарите в Света София да се запиша на ЖК. Татарова знам ,че е добра, но чета че при нея все се чака. Знаете ли дали при Ирмов при ЖК се чака , дали часовете се бавят? Или Вариант д-р Георгиоски, за него знам че има повече свободни часове, може би защото е отскоро в Бургас и още няма натрупана голяма пациентска база. Преди 6 години ходих на ЖК при Дориийска, но тогава тя работеше в ДЕвата, а искам като ходя да раждам в Девата поне да имам някой познат доктор. При Дорийска беше кошмарно чакане винаги  пред кабинета й минимум 10 момичета и часовете все се бавеха.

# 518
Здравейте, в чуденка съм при кой от лекарите в Света София да се запиша на ЖК. Татарова знам ,че е добра, но чета че при нея все се чака. Знаете ли дали при Ирмов при ЖК се чака , дали часовете се бавят? Или Вариант д-р Георгиоски, за него знам че има повече свободни часове, може би защото е отскоро в Бургас и още няма натрупана голяма пациентска база. Преди 6 години ходих на ЖК при Дориийска, но тогава тя работеше в ДЕвата, а искам като ходя да раждам в Девата поне да имам някой познат доктор. При Дорийска беше кошмарно чакане винаги  пред кабинета й минимум 10 момичета и часовете все се бавеха.
Аз бях при Ирмов, в началото като не го знаеха, се влизаше в рамките на 10-15 минути, наскоро вече и по 40 минути съм чакала. То при всички вече е така в Девата, понеже откакто направиха раждането безплатно много жени се насочват натам и докторите са претоварени. Отделно имат и някакви скрининг програми женско здраве, та и оттам им се трупат пациенти в Света София.

# 519
  • Бургас
При добрите лекари винаги се чака.

# 520
Трябва ми добър специалист в Бургас, който да разбира, търся мнение от лекар при проблемна бременност. Кой бихте препоръчали

# 521
  • Бургас
Аз се следя при д-р Ирмов, чака се, но около 20-30 мин. Лично за мен не е фатално, защото не ме е претупвал никога.

# 522
  • Пловдив
Трябва ми добър специалист в Бургас, който да разбира, търся мнение от лекар при проблемна бременност. Кой бихте препоръчали

Д-р Недялков.

# 523
  • Сливен
А др Недялков в кабинета на Минчев ли преглежда мн ли се чака за часове

# 524
  • Бургас
Зависи от проблемите. За какво става дума?
Има неща, които в Бс няма как да бъдат решени.

Общи условия

Активация на акаунт