До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 091
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
EXACTLYou,мнението ти за доктор Недялков напълно се припокрива с моето Simple Smile Много добър специалист,но от към емоции.
След като две докторки ме наплашиха,че имам рак на шийката на матката,се обърнах към Недялков.Докторът ми пусна всички необходими изследвания,без излишни емоции за разлика от предните две(едната направо ме отписа).Таа след направена биопсия се оказа,че са вътрешни кондиломи.Та доста често ходех при Недялков да ме маже с разни лекарства.Останах много довална и реших при проблеми да ходя все при него.Когато с мъжо започнахме опити за бебе и не ни се получаваше-пак при него отидох.Аз бях много притеснена,докторът пак супер спокоен.Сега след като забременях се записах пак при него.
Сега обаче ми предстоят БХС и ФМ и се чудя къде да ги направя Sad Нямам възможност да пътувам до София или Варна,защото много ми става лошо Sad

# 616
  • Бургас
Аз ходих на ФМ при Стоилов в Девата. След прегледа ми взеха и кръв за БХС. Само имай предвид, че кръвта за БХС се взима до 2 дни след ехографското изследване, защото аз ходих в петък на ФМ и една глупачка от регистратурата ми обясняваше как в понеделник щели да ми вземат кръвта /аз ходих по време на национален празник и ми излязоха с обяснението да не застоявала кръвта до понеделник/.
Троянчев също прави ФМ.

Недялков работи в Черноморска, нали?!

# 617
miss july,благодаря за отговора  Hug
За регистратурата на Девата,нямам думи  Sad
Д-р Недялков до колкото знам работи и в Черноморска и в един кабинет с доктор Минчев.На улица Михайл Герджиков.

# 618
  • Бургас
На мен Недялков ми прави късният скрининг , добър е, специализирал е при Мазнейкова до колкото знам  Peace
Аз имах високо кръвно през бременността и гледахме бебето внимателно, беше ми супер интересно как оглеждаше мозъка и ми обясняваше за някакви артерии в него и че всичко е ок, въпреки кръвното  Peace

Сали ти знаеш ли май, че те познавам  Crazy Crazy Crazy беше ми хрумнало преди като писа за годишнината, ама сега съм почти сигурна  Peace 

# 619
EXACTLYou,много ще се радвам,ако е така   Hug  Аз по принцип не съм от Бургас Simple Smile
Оооо,утре съм на преглед и ще разпитам доктора подробно.

# 620
  • Бургас
Здравейте,има ли някой скоро родил със секцио в МБАЛ Бургас да ми пише на лс,моля!Ако може да ми помогне с малко информация?

# 621
  • Пловдив
Здравейте,има ли някой скоро родил със секцио в МБАЛ Бургас да ми пише на лс,моля!Ако може да ми помогне с малко информация?

За МБАЛ си има цяла отделна тема, може и там да питаш. Peace

# 622
Здравейте, момичета,
Знам, че не е много коректно, но искам да попитам, как стояха нещата при вас с болнични по време на бременността? Има ли някоя, която да е изкарала почти цялата бременност на болнични? Искаха ли да си плащате или да лежите в болница (ако не се налага)?
Благодаря ви:)

# 623
По-добре пиши в раздел Бъдещи майки.  Peace

# 624
  • Пловдив
Здравейте, момичета,
Знам, че не е много коректно, но искам да попитам, как стояха нещата при вас с болнични по време на бременността? Има ли някоя, която да е изкарала почти цялата бременност на болнични? Искаха ли да си плащате или да лежите в болница (ако не се налага)?

Аз изкарах в болничен от втория месец до раждането.Не съм си плащала , за да лежа в болница и никой не ми го е предлагал.Първо имах болничен за 7 дни, после 30 дневни от ЛКК.

# 625
Здравейте, момичета,
Аз излизам в болничен след няколко дни,надявам се да няма проблеми.Никой не ми е казвал нищо за болници и пари Simple Smile Иначе аз излзам от 3-ти месец.

# 626
  • Бургас
Аз бях от 7 г.с до края.....наложи ми се да влизам в болница, но наистина ми се наложи....Никой за нищо не ме питал или иксал пари.  Rolling Eyes

# 627
Питам, защото и аз знам, че по-продължителен болнични се издава от ЛКК. И се чудя, ако си водя консултациите по-късно в Св. София (примерно). ще може ли гинекологът да даде болничен лист (кои ще са членовете на ЛКК), или ще трябва да постъпя в Девата? Чуденки, докато си чакам второто изследване за уреаплазмата....

# 628
  • Бургас
Оставяш го нарегистратурата в Света София, плащаш 9 лева , мисля че беше такста, и след 1 седмица си го взимаш разписан и така всеки месец.

# 629
  • Бургас
Мен лично ми се наложи така и така да влизам, до колкото знам някои момичета също влизаха в Девата заради болничните.....ама то там е като на хотел  Joy Joy седят 2 дни, мотат се и готово, нищо кой знае какво не е Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт