До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 081
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Мен лично ми се наложи така и така да влизам, до колкото знам някои момичета също влизаха в Девата заради болничните.....ама то там е като на хотел  Joy Joy седят 2 дни, мотат се и готово, нищо кой знае какво не е Rolling Eyes

Благодаря много на всички за отговора:)
В Девата не знам дали го има още заплащането за подобрените условия (100 лева на нощувка), че ....Simple Smile половината от изплатената сума по болничния ще е за тях:)
Благодаря за отговора, пак, дано всичко да е наред, болничните са бял кахър....

# 631
  • Бургас
няма такова нещо, аз раждах преди 2 години. Доплащаш някакви левчета само за храна....и за телевизор и интернет ако искаш.....нищо кой знае какво.

# 632
няма такова нещо, аз раждах преди 2 години. Доплащаш някакви левчета само за храна....и за телевизор и интернет ако искаш.....нищо кой знае какво.
Има, уви, писах и по-рано втемата  Sad
За аборт по медицински причини, поеман от касата. доплатих 80 лева подобрени условия и 20 лева леглоден.
Нищо, там наистина е чисто и не е драма голяма плащането, но е факт.

# 633
  • Бургас
кога това?  newsm78

ааа , ако си следиш бременността в Дева Мария и става въпрос за това, не плащаш подобрени условия, пишеше го някъде, но винаги може да попиташ директно на регистратура  Peace

# 634
Беше миналия ноември.
Ще питам на регистратурата, наистина, ако се наложи:)

# 635
Изкарах бременността в болнични, в св.София не са ми взели нито лев.
Подобрени битови условия от 20 лв на ден се плащат, ако се лежи в патологична бременност например, но при раждане не.

# 636
  • Бургас
За първия 30 дневен болничен караха ли те да лежиш в болницата?

# 637
Аз от 3-ти месец излязох в болничен.После започна да ми се гади много,а имам фобия от повръщане и ме вкараха в Девата.Не са ми взимали пари за болничен.Оставях книжката на регистратурата и след седмица я взимах.Все по 30 дни даваха,а пред комисия не съм била.
Понеже много хвалите д-р Недялков,реших да си запазя час.Запазих онлайн,обаче не разбрах в кабинета на Минчев ли ще ме прегледа  Blush

# 638

Не, не съм лежала за нито един.
Лежах на по-късен етап в патологична, но така си се наложи и нямаше връзка с болничния.

# 639
Понеже много хвалите д-р Н7едялков,реших да си запазя час.Запазих онлайн,обаче не разбрах в кабинета на Минчев ли ще ме прегледа  Blush
Да, преглежда в кабинета на Минчев.

# 640
Благодаря  bouquet

# 641
  • Бургас
Подобрени битови условия от 20 лв на ден се плащат, ако се лежи в патологична бременност например, но при раждане не.
Точно така е и аз потвърждавам  Wink

# 642
Мнения за АГ Николова от Меден рудник ???

# 643
Д -р Веселин Димитров работи ли в Св. София още?!
В сайта им не фигурира.

# 644
  • Бургас

Не, не съм лежала за нито един.
Лежах на по-късен етап в патологична, но така си се наложи и нямаше връзка с болничния.
Днес ходих в Света София за удължаване на болничния. Никой не спомена нищо за лежане в болница, а още по - странното е, че и един лев не ми взеха  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт