Професионални серии за коса - тема 97

• 65 819
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас/Пз
Момичета , можете ли да ми препоръчате  не толкова силно протеинов шампоан освен алтерните ?
 И когато използваме балансиран шампоан , след него хидратираща или протеинова маска  може да се използва ?   Praynig

Вели, за мен не силно протеинов шампоан е Дийп Кеър на Лакме. Ползвам го и с хидратираща и протеинова маска, повече ми харесва с хидратираща.  Peace

Сетони, благодаря, мислех мъничка само да я провам, но вече и за нея се чудя Simple Smile

# 661
  • София
Брех, да му се не види, промоции и от Рибката  Mr. Green Ще се събудят тия хора, ама да видим кога  Laughing
Аз сега нищо няма да поръчвам, че просто няма къде да го сложа, нямам място в шкафа и за една игла  ooooh! Заела съм се да използвам яко всичко  Mr. Green

Вели, да, балансиран шампоан можеш да комбинираш и с хидратираща и с протеинова маска  Peace

За алое вера гела - аз го ползвам за скалпа (в маски и разни стимулатори, които си бъркам сама) и за мазане на тялото лятото сред плаж. Лицето също понякога мажа, за хидратиране. Моят е 99 %.

Хайде момичета, поръчвайте да има на какво да ви се радвам  Heart Eyes  Hug

# 662

Хайде момичета, поръчвайте да има на какво да ви се радвам  Heart Eyes  Hug
Joy ti да не мислиш, че ние имаме място?  Joy

Гел от Алое съм пила единствено, не съм мазала, не съм се сетила.

# 663
  • Варна
След последните постове да очакваме да започнете да си миете косите не всеки ден вече ,а поне два пъти на ден .Да се освобождава място де,не за друго! Hug Joy

# 664
  • София
След последните постове да очакваме да започнете да си миете косите не всеки ден вече ,а поне два пъти на ден .Да се освобождава място де,не за друго! Hug Joy

И с миене два пъти дневно, пак няма начин да се изчерпат наличните количества на пишештите в темата  Mr. Green

# 665
Ами може да звучи като шега,но мъжа ми се къпе по 2 пъти дневно зимата и по 3-4 пъти дневно лятото.Ама с косата!Не може да приеме миене само на тялото без главата.Обаче има перфектна коса.Поддържа я къса,но е с лъскав,здрав косъм без грам косопад.Косата му е гъста.Във връзка с това,дайте предложение за ежедневен мек мъжки шампоан.

# 666
  • Пловдив
Моят мъж ползва този http://www.arlen.bg/product/23/energizirasht-shampoan-za-mazhe-l … ergic-250-ml.html и е доволен. Също си мие косата често. Но какво значи доволен, не мога да кажа - абсурд е да го питам дали го усеща протеинов или хидратиращ и дали му уплътнява косъма, или му придава обем  Joy Само знам, че не му дразни скалпа, не се наелектризира и не му пресушава косъма.

Взех му и от мъжката серия на Кюн, но още нямаме отзиви  Simple Smile

# 667
Моят мъж ползва този http://www.arlen.bg/product/23/energizirasht-shampoan-za-mazhe-l … ergic-250-ml.html и е доволен. Също си мие косата често. Но какво значи доволен, не мога да кажа - абсурд е да го питам дали го усеща протеинов или хидратиращ и дали му уплътнява косъма, или му придава обем  Joy Само знам, че не му дразни скалпа, не се наелектризира и не му пресушава косъма.

Взех му и от мъжката серия на Кюн, но още нямаме отзиви  Simple Smile
Joy Joy Joy hahaha

# 668
lili_78,мнооого ми помогна!Точно този шампоан заглеждам от известно време.Моя мъж харесва по същите критерии като твоя  Hug Ще го купя.Мисля да въвлека милото в дебрите на професионалната козметика  Mr. Green

# 669
Бубка, моят мъж много харесва този http://www.arlen.bg/product/2664/osvezhavasht-pochistvasht-shamp … clean-300-ml.html , не остава без него, в момента има един отворен на вилата, един у дома и един в запас, че му е любим  Mr. Green .
А за количествата, винаги можеш да измиеш плочките в банята със скъп шампоан,вместо със зле миришещ препарат  Laughing , изпробвано  hahaha .

# 670
Сетони  Joy Ако до 14.февруари намалят Редкен,ще му взема и този който препоръчваш  bouquet Искам да направя подарък-кошница с професионални шампоани  Heart Eyes Laughing

# 671
Ехааа, супер идея  Hug !

# 672
  • Варна
Сети,  Joy,казваш банята и тя да се напротеинчи малко .
Моят големия син ми приватизира един Кюн и ме врънка за мъжкия .

# 673
Сети,  Joy,казваш банята и тя да се напротеинчи малко .
Моят големия син ми приватизира един Кюн и ме врънка за мъжкия .
Каквото има - на плочките все още не им редувам протеини и хидратация  Joy .
Много ме усмихнахте  Hug , отивам да поработя малко и пак ще ви видя.
Още обмислям поръчки от ЗР и Арлен  Crazy , страхотно ми звучат аргановите Чи, пък и лилавият шампоан на Лакме ми е интересен, а от Арлен едни ампули от Про Файбър, едни на Керастаз и едно спрейче така ме привличат  Crazy , ще го помисля до довечера, но колкото повече мисля, все повече ми трябват  Mr. Green .

# 674
Laughing Да не съм сама в моята мания  Mr. Green Добър повод да му покажа разликата между Нивея бебе и професионален шампоан  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт