Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 261 747
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 285
Имам син на 9 дни,родих в Шейново.Страхотни са вс.от родилно отделение.Невероятен екип д-р Гагова,акушерките Албена  и Петя,санитарката Цецка.Имам обаче сериозни забележки към акушерките в детското отделение.Никаква информация не ти дават за т.н ЗДРАВИ бебета.

# 286
  • София
Шейново.
Родих преди почти месец там  и съм доволна като цяло. Peace

# 287
  Ще умра от смях Joy Не знам как е станало, извинявайте! Joy

# 288
Два пъти раждах в Шейново,с две ръце я препоръчвам Heart Eyes

# 289
Родих преди 2 месеца в "Света София" - болницата на д-р Мазнейкова.Страшно съм доволна от отношението на целия персонал.Обръщат внимание на всяко твое питане,търпеливо те изслушват и ти обясняват всичко,даже ми демонстрираха как да си къпя бебо(това ми е първото дете и нищо не знаех как да правя).Грижите са перфектни не само за майките, но и за бебетата.Направо да се почустваш европеец

# 290
ТОКУДА Hug,1.Уникална чистота.2.Всичко е последна дума на техниката.3.Доктори,мед.сестри,неонатолози са избирани чрез специален подбор (изключително отзивчиви).4.Няма корупция,всичко каквото искаш да плащаш се плаща на каса и ти издават фактура.Живяла съм в Германия и Швеция,и смея да твърдя ,че Токуда по много показатели надминава мед.обслужването в тези 2 страни.;Искам да изкажа възмощението си от мръсотията в 80% от родилните домове в София(и в БГ може би),докторите в тези Р.Д.може да са добри спецялисти,но са корумпирани до мозака на костите си.Превърна ли са държавните болници множество ЕТ-та.

# 291
гласувах за вита.

# 292
Може би не е тук мястото да го споменавам,но гледайте не толкова какви са баните(не че не  еважно),но какъв ще е специалиста!Прочетете от вчерашния 24 часа статията "Упойка при раждане остави Катя инвалид" и се замислете за спиналните упойки,които в днешно време много се прилагат! По-скоро се препоръчват от лекарите!Преди години не беше такова масово прилагане.
Извинявам се,ако "разваля" на някои от вас настроението преди такова щастливо събитие,като раждането.

# 293
  • София
След всичко, което съм прочела и видяла, смятам живот и здраве следващото си дете да родя в Тина Киркова. Първото родих в Шейново преди няколко месеца и се надявам никога повече да не ми се налага да стъпя там. Самото раждане мина много добре, въпреки че съм с тесен таз и бебето не искаше да слезе успях да родя нормално и то без упойка, за което искрено благодаря на д-р Богословова, но оттам нататък започна кошмарът. На визитации изобщо не ми гледаха раната, предписваха ми лекарства, които после никой не ми даваше, не ми обясниха абсолютно нищо за кърменето, при което аз се прибирам в къщи и започвам да храня с АМ, защото мисля, че нямам кърма, а то се оказа, че съм на крачка от мастит. От общо три дни, последните два непрекъснато плачех и исках да се прибирам в къщи. Няма да спонемавам, че тоалетната е една за не знам колко на брой родилки. Следващия път бих искала бебето да е до мен (защото в Шейново никой нищо не ти казва за бебето), а Тина Кирково е болница - приятел на бебето.

# 294
  • Чикаго / София
Шейново!

И двете деца съм родила там! Страхотни са!

# 295
  • Разград
Interesno mi e kakvo shte kajete za Tokuda? Bolnicata e nova i nqma mnogo mneniq kato che li, no do sega sum chuvala samo polojitelno neshta. Na men sushto mi predstoi rajdane.
Osven tova kakvo mislite za izbora na lekar i zaplashtane za tova? Neobhodimo li e?

# 296
Здравейте! Интересува ме дали някой от Вас има някакви отзиви за ЧАГБ "Райна Княгина", моята лекарка д-р Деновска работи с тази болница и се интересувам какви са условията? От д-р Деновска съм много доболна, но ме притеснява това, че болницата е частна?

# 297

Здравейте! Аз лично смятам да раждам в болница Вита по две причини- първо ходя на ЖК там и съм страшно доволна от отношението и обстановката и второ от приятели съм чувала само хубави неща за самото раждане и за грижите, които полагат за майките и бебчетата.

# 298
Много съм доволна от Майчин дом, преди 2 години раждах там. Снаха ми роди преди месец пак там и също е с добри впечатления.
Съгласна съм с мнението, че е университетска клиника и се реагира адекватно, когато има усложнения. Определено имам предпочитания към Майчин Дом!

# 299
Гласувах за Токуда и ходя на ЖК там. Това ще ми е трето раждане, предишните 2 в бившата Тина Киркова. Не бих си и помислила да родя там сега, въпреки че д-р Колева при която раждах е великолепен специалист. И дотук...Мизерия, лошо отношение на персонала, мръсотия, безразличие...
В Токуда са привлечени най-добрите специалисти. Което и име да дадете на търсачките излизат само супер отзиви. Няма пари под масата, дори и да искаш да дадеш отказват. Чисто, с най-модерната апаратура, чудесно отношение. Важно е също, че има и неонатологично отделение, ако случайно бебето се роди с проблем.
Това са моите лични впечатления, още повече че съм и с медицинско образование. Чувала съм от други добри отзиви и за Вита, но това че там няма неонатология мен лично ме смущава.

Общи условия

Активация на акаунт