Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 260 514
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 60
Шейново. Peace

# 61
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
"Света София"  Peace

# 62
  • В средата на времето
Болница Лозенец  Peace

# 63
Шейново! Но мога да ви кажа от съвсем пресен опит, че там е лудница. Бях 10 дни за наблюдение  и имаше дни в които лекарите изперкваха. Всички казват, че е било натоварено, но след филма по БТВ е станало ад. Просто си преценете. Аз съм доволна от 2ма лекари, затова реших там. Успех на всички Hug
имах такива подозрения Sad
la_sonrisa, моля те, разкажи по-подробно какви са ти наблюденията от скорошния ти престой там Praynig

# 64
"Света София" Peace

# 65
Абе аз незнам ама  мисля "Света София"
Леко раждане   bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Абе аз незнам ама  мисля "Света София"
Леко раждане   bouquet  bouquet  bouquet
Хахахахахахаааааа-откога мъже дават мнения за родилни домове?
Извини ме, разсмях се от сърце!!!!!! Mr. Green Joy hahaha

# 67
Аз мисля да раждам в Майчин дом,най-вече заради гинекологът,който следи бременността ми-д-р С.Георгиев.Страшно съм доволна от него и желая той да ме изражда.А съм чувала че там има и добри специалисти.Също Вип стаите на са много скъпи-35лв а обстановката е доста добра.

# 68
Болница Лозенец, на 4.05 родих там.

# 69
Каква е ситуацията в Шейново след излъчването на филма "Такъв е животът"? Ясно, че желаещите да раждат там са станали много повече от преди, но това създава ли проблеми?

# 70
ШЕЙНОВО!

# 71
  • София
На този адрес също можете да прочетете важна информация за Шейново, Света София, Майчин Дом и ІІ-ра Градска:
http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=596875737
От любопитство хвърлих едно око на сайта... и видях, че за Втора градска има художествена измислица:

Клиниката работи по програма за ранна профилактика на тазобедрените стави, съвместно с Института по ортопедия и травматология. Още през първите дни след раждането на детето се обуват специални ортопедични гащички, които държат крачетата силно раздалечени едно от друго. С тези гащички бебето се прибира у дома, като бива насочвано за ранна ултразвукова диагностика към Института по ортопедия в Горна баня.

Това не е вярно. Никакви гащички не бяха сложили на детето ми, нито пък имаше насочване към Горна баня. Хм... не е хубаво да се лъже.
За анкетата гласувах за същата болница, защото там се чувствах добре като родих.

Само за пояснение-гащички се обуват само на децата с проблеми (луксации), а не на всички.
Иначе съм раждала в МД и Шейново. Гласувах за Шейново, само заради мизерната обстановка в МД. Иначе лекарите навсякъде са добри.

# 72
  • София
Гласувам за МД, защото бремеността ми е с усложнения-вдигам кръвно-та се наложи да полежа в патология и лично се уверих в професионализма на лекарите. Ако бремеността е нормална може да родите където и да е, но в МД са най-тежките случаи където ги препращат от цялата страна. Условията не са чак толкоз зле, чистеха ни стаите 2 пъти на ден, тоалетните също бяха чисти, а можете да си вземете и ВИП стая-телевизор, хладилник, собствен санитарен възел. Но по важното са неонтолозите. Аз например бях в стая с едно момиче, което беше родила в Св. София първото си дете с усложения и докато го преведат в неонтологията на Медицинска академия били загубени ценни часове през които се правели най-ценните процедури. В резултат детето били с дихателни проблеми и след една година починало. Второ й дете, което също се роди с усложнения в нач. на 8 ми месец в МД,  сега е живо и здраво без каквито и да е проблеми и сега е на около 2 месеца.

За Шейново: кумата ми роди преди месец там. Тя, понеже е медицинска сестра, реши, че  може и без уговорка. Раждането продължи 16 ч., като през това време единствената информация , която получавахме по телефона на родилнба зала беше" ами още не е родила, обадете се по-късно" и ни затваряха телефона, накрая тоновете на бебето взели да затихват, тръгнали да й правят спешно секцио, спиналната упойка не я хванала или те не са имали време да чакат да подейства, та и сложили и пълна. Слава богу и детето и тя вече са добре, но на нея вече и през ум не и минава да е без уговорка.

# 73
б-ца Лозенец  Peace

# 74
Още един глас за Шейново.

Общи условия

Активация на акаунт