Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 261 772
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Живот и здраве за второто ми раждане ще проуча и Тина Киркова, заради д-р Савова (дори не знам дали изражда, но е супер гинеколког)!

Изражда ... поне преди 2 год и половина родих при нея дъщеря си  Peace

# 856
Аз съм за Шейново  Peace

# 857
А какви са цените за избор на екип в Майчин дом и Тина Киркова.За секцио

# 858
  • София
А какви са цените за избор на екип в Майчин дом и Тина Киркова.За секцио
За Майчин дом - 550 лв. ВИП стая - 35 лв. на нощ, има тв и хладилник, бебетата са денонощно с майките си във ВИП-а.

# 859
Здравейте мами!

Предстои ми да родя август (планово секцио) и се чудя към кой родилен дом да се насоча - Шейново или Тина Киркова. И на двете места имам лекари, към които съм насочена, но бих искала да ви помоля за повече информация относно условията там (чистота, баня/тоалетна, ВИП стаи, отношение и т.н.) и въобще за мнението ви, към коя болница да се насоча.

Предварително ви благодаря  Simple Smile

# 860
Здрасти Дивна01, аз по нагоре мисля че писах за Шейново, раждах там миналата година секцио. Бях във ВИП стая и останах доволна. Най-хубавото за мен беше че ти дават бебето на 3 часа само за кърмене,защото да ти кажа аз се чувствах толкова изморена, че ако беше при мен бебето денонощно както е в Майчин дом незнам как щях да се справя. За чистотата също мнението ми е добро. Така че аз определено ти препоръчвам Шейново. АКО имаш време и ти е удобно разбира се пиши към кой доктор си се насочила там. Успех

# 861
Дивна,ако искаш да кърмиш и държиш бебето да е при теб  - "Тина Киркова".Аз бях във ВИП и съм доволна от всичко.Раждала съм и в частна болница и имам база за сравнение.Бебето го вземаха само за смяна на памперсите,но аз много исках да е при мен дори и нощем.Между другото раждах миналия август  Grinning ,успех и на теб !Също бях за секцио,но не направих избор на екип,а просто 10 дена преди това на приемен кабинет.Приеха ме в Патологична бременост и от там бях планувана за секцио.

Виж тези теми и там питай каквото те интересува  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308283.msg11760577#msg11760577   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410407.0

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 17:47 от Татянка-бърборанка(DIM)

# 862
Мерси за отговорите. Трябва да си помисля кой от двата варианта да избера. И на двете места изглежда, че всичко е О.К. Единствено ме притеснява дали ще има свободен ВИП в Шейново, защото там май стаите са малко. Иначе по отношение на лекарите в Тина Киркова ме насочиха към д-р Киров, а в Шейново - д-р Тончев. Доколкото знам и двамата са много добри специалисти.

Само исках да попитам в Шейново баните и тоалетните как са - общи ли са за всички или ВИП-а е с отделна? Бяха ми казали, че на етаж има по една и чистотата била отчайваща Sad

# 863
  • София
divna01, подтвърждавам от личен опит, че д-р Киров е много добър специалист и чудесен човек  Peace !
За Шейново не знам, но в Тина Киркова във ВИП-отделението се пада по една баня и тоалетна на две стаи, т.е. 4 момичета я ползват.
Успех, каквото и да решиш и най-важното - да гушкаш едно разкошно здраво бебче на финала   bouquet !

# 864
divna01, щом не докторите, а условията са водещото в избора ти, най-добре е да отидеш на отворените врати в Шейново и в ТК и сама да прецениш  Peace

А Kally May е абсолютно права, най-важен е финалния резултат! Все пак 2-3 дни в родилното се преживяват при всякакви условия, стига всичко с вас да е наред! Hug

# 865
Здравейте от мен отново.След дългите ми колебания къде да раждам най-накрая родих във МД. Никъде другаде нямаше места.. Simple SmileДоволна съм от персонала и докторите, обръщат много внимание и са любезни и отзивчиви.Доволна съм и от детското отделение грижат се добре за бебоците.
Единственото нещо което е кофти е, че е доста стара болницата и е занемарена, но пък за няколко дни се издържа Wink

# 866
  • софия
честито бебенце! да ти е живо и здраво! newsm51
Здравейте от мен отново.След дългите ми колебания къде да раждам най-накрая родих във МД. Никъде другаде нямаше места.. Simple SmileДоволна съм от персонала и докторите, обръщат много внимание и са любезни и отзивчиви.Доволна съм и от детското отделение грижат се добре за бебоците.
Единственото нещо което е кофти е, че е доста стара болницата и е занемарена, но пък за няколко дни се издържа Wink

# 867
а за правителствена може ли да ми кажете-само платено ли е или може и с направление за първи път ще ми е и нямам никаква представа къде и как но излишни пари не ми се дават

# 868
Здравейте на всички на 21.06.2009 станх за втори път татко на едно прекрасно момиченце
жена ми роди в болница Лозенец(бивша правителствена) и с двете си ръце съм за тази болница
Първото ни дете също трябваше да се роди там но точно тогава пропадна пода на родилното отделение и отидохме в клиниката на Мазнейкова  от опит мога да кажа, че разликата е от тук до небето в полза на болница Лозенец(бивша правителствена) ако имаме 3-то дете пак ще сме в болница Лозенец(бивша правителствена)
Успех на всички бъдещи майки   bouquet

# 869
Арчита,обади се в Правителствена и попитай дали може с направления.Имаха някакви условия ,но може да има промяна и затова е най-добре да питаш тях.

Общи условия

Активация на акаунт