Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 261 739
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 90
  • на правилното място, в точното време
 Света София! Peace Като изключим някой неща, това е болницата! Не съжалявам за избора си!

# 91
  • София , Монтана
Раждах в Шейново и съм доволна! Отношението беше добро и базата е добра! Има наистина отлични специалисти Peace
И аз там раждах и съм много доволна.И не е задължително да имаш уговорка за да ти обърнат внимание. newsm10:2thumbsup:

# 92
По възможност- Шейново, на второ място- Шейново, а в краен случай Шейново!!! Peace
Била съм и в М. Дом, но за сравнение и не може да става дума Naughty

# 93
Миналата седмица родих в Шейново и сам много доволна от екипа и условията. Бях в стая с 3 легла и телевизор с кабелна. Успях да си почина след раждането, защото бебчетата не са при нас, а ги носят на 3 часа. Първото дете родих в МД и си обещах , че там повече няма да раждам. Така че от двете , от които имам лични впечатления твърдо препоръчвам Шейново.

# 94
Мили мами, преди 3 месеца раждах в Шейново - там ми беше лекаря - не съм си и помисляла че може да бъде толкова мръсно в болница.
Отначало бях сама в стаята никой не дойде да ме види жива ли съм първия ден- да не говорим за термометър и т.н. Санитарката дойде да избърше пода след 2 дни, а имаше кръв. Помолихме я един ден да избърше мивката че беше ужасно мръсна, тя го направи, но отгоре-отгоре и ни изгледа кръвнишки...
За тоалетната нямам думи наистина - коша бълваше, миришеше ужасно - и сега като се сетя ми става неприятно, има опашка винаги сутрин и почти винаги през деня.
Един ден счупих термометър - без да искам естествено. Казах на санитарката и тя като се развика - пълна простачка. Естествено веднага купих нов термометър, но отношението ме изуми. Не й останах длъжна, разбира се и съвсем културно и казах че не може да крещи така на жена която току що е родила и се опитва да кърми. После дойде да ми се извини, но беше важно на момента да ме успокои - аз много се изплаших...
За кърменето - взех си детето от коридора до асансьора, никой не дойде да ми каже какво да правя - бях и сама в стаята... Помолих една акушерка да ми обясни как да го накърмя - тя ми каза че трябва да внимавам да не го задуша и това е...
Казват че лошото се забравя,но за мен беше ужасно. Казах на мъжа ми че ако имам второ дете искам да родя в чужбина.
А забравих да кажа че лекаря ми поиска 450 Е за раждането.
Хубавото от Шейново ми остана запознанството с една майка, с която си давахме кураж.
Направете си извод сами...

# 95
На мен ми предстои раждане скоро и благодарение на мненията във Форума реших това да стане в Болница Лозенец,затова гласувах за нея,а после ще споделя и от личен опит,защото това е много важно за всички на които им предстои раждане.

# 96
  • гр.София-Красна поляна
И двете си деца съм раждала във Св.София и съм много доволна.Итрето да имам пак бих раждала там Peace.Отношението на лекарите и персонала е много добро,бебчетата са при майкитев си,ако решиш че искаш да си починеш и поспиш винаги може да го оставиш в децкото отделение.С ДВЕ РЪЦЕ ЗА СВ.СОФИЯ  bouquet

# 97
 Grinning Определено сам за Шейново,и двете си деца сам родила там и сам много,много доволна!

-------------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 14:51 от Доня Туфиня

# 98
Всичко е въпрос на късмет. Аз родих в Св.София. Там са специалисти, но обстановката е ужасна. другото е, че ако си платил на лекар сестрите те третират доста зле. Нищо не обясняват и си като разбит особено ако ти е първо дете.

Абсолютно съм съгласна с това мнение - бях там без уговорка, държаха ме с изтекли води повече от 24 часа, защото нямах разкритие, персонала се държа много грубо, бих казала на моменти дори вулгарно и просташки, цяла нощ в предродилна зала се мъчих и молех поне за някакво обезболяващо, за да мога да поспя поне за половин час, за да имам сили когато започне раждането, а сестрите се държаха с пълно пренебрежение и дори си печаха филийки в тяхната стая, докато аз повръщах през 5 минути в съседната предродилна зала. Изроди ме стажантка, която сигурно беше на моите години и това сигурно й беше първото или второ израждане. Бебетата изобщо не бяха при майките си - само на един от етажите беше така. И незнам дали такъв момент съм улучила но беше ужасно препълнено, бебетата се раждаха като на конвейр, а и след това нямаше място къде да се седне, за да се накърми бебето, та трябваше да ни разпределят на смени - в боксовете имаше над 80 бебета. Да не говорим че в Патологията е пълно с хлебарки и когато нощно време се загасят лампите по пода се разстила черен килим от пълзящи твари.  #Crazy Изобщо с две ръце съм против тази болница!!!!

# 99
здравейте! Аз не съм от София затова немога да ви отговоря на този въпрос. От Бургас сам но скоро ще се местим да живеем в София в жилището на мъжа ми. Термина ми е на 17.01 и поради лоши изледвания ми казаха че трябва да раждам само в МД. От вашите отговори аз добих някаква представа за мястото където ще трябва да раждам. БЛАГОДАРЯ ВИ! newsm51

----------------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 14:52 от Доня Туфиня

# 100
Гласувах за Райна Княкиня!Раждах там,при докторката която ми следи бременноста и съм супер доволна.Имах невероятно леко раждане /със секцио/ ,но и докторката ми е много добра!Успех на всички бъдещи мами,пожелавам ви леко раждане,и не е важна толкова болницата колкото докторите Peace

# 101
Аз родих и 2 те си деца в Майчин дом и съм доволна и зборът е вече в твоите ръце  bouquet

# 102
  • София/Осло
Първия път раждах в Правителствена , а втория в Шейново....Гласувах за Шейново Peace

# 103
Предстои ми първо раждане. Четох много мнения от форума, и направих извод, че в "Лозенец " е добре , /а и ми е в квартала / но не разбрах плаща ли се в Болница Лозенец, и кога става записването. Моля, разкажете ми повече!

# 104
Ще предпочета болницата, в която работи лекарят, който е спечелил моето доверие.
Раждах във Втора Градска, но без уговорка с лекар. Няма да повторя там, въпреки, че условията са добри и не почувствах лошо отношение след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт