Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 261 771
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 495
ами защото се притеснявам от това, да не ми направят секцио ненужно - в смисъл, уж да се наложи в процеса на раждане, а всъщност да може и без него. обмислям и този вариант, да настоявам за нормално раждане, но просто не съм сигурна дали имам доверие на лекарите, при положение, че ме натискаха да родя секцио. не знам дали стана ясно Simple Smile ти имаш ли пресни лични впечатления от там? и от кой доктор, аз първия път бях при николов

# 496
ами защото се притеснявам от това, да не ми направят секцио ненужно - в смисъл, уж да се наложи в процеса на раждане, а всъщност да може и без него. обмислям и този вариант, да настоявам за нормално раждане, но просто не съм сигурна дали имам доверие на лекарите, при положение, че ме натискаха да родя секцио. не знам дали стана ясно Simple Smile ти имаш ли пресни лични впечатления от там? и от кой доктор, аз първия път бях при николов
как така те натискат за секцио newsm78 нещо не разбирам

# 497
В повечето случаи докторите натискат за секцио, защото е много по-бързо. Предпочитат за 45-60 минути всичко да е приключило, иначе не се знае колко часа може да продължи едно раждане.

# 498
В повечето случаи докторите натискат за секцио, защото е много по-бързо. Предпочитат за 45-60 минути всичко да е приключило, иначе не се знае колко часа може да продължи едно раждане.
Това е абсолютно вярно. С мен се занимаваха от сутринта (нощта ми изтекоха водите) до вечерта 19 и 31ч. ( и още час след това за плаценти, шиене и тем подобни). На никой лекар не му се седи по 10 ч. да чака бебето, при условие, че може и за 1ч. Просто моя лекар явно беше от търпеливите, макар, че виждах как и на него беше почнало вече да му писва.  Laughing

# 499
Това е абсолютно вярно. С мен се занимаваха от сутринта (нощта ми изтекоха водите) до вечерта 19 и 31ч. ( и още час след това за плаценти, шиене и тем подобни). На никой лекар не му се седи по 10 ч. да чака бебето, при условие, че може и за 1ч. Просто моя лекар явно беше от търпеливите, макар, че виждах как и на него беше почнало вече да му писва.  Laughing

да това го разбирам,но ако няма мед причини колкото и да ме натискат изборът си е мой както и решението как да родя

# 500
викс, могат да те убедят. Все пак не си медицинско лице.....
освен това могат да те оставят да се мъчиш, без да ти помагат, дреме им...като не искаш препоръчаното от тях секцио, твоя си работа, раждай както искаш.....
в много болници е така.

# 501
Викс, имах някакви индикации за секцио, но  в момента, в който реших да попрочета малко и после да направя още консултации се оказа, че въобще не е наложително секциото. но в св.лазар просто категорично отсякоха, че само секцио може и дори не споменаха за алтернатива. а попитах на няколко пъти, особено след като бях чела по въпроса. и така...живо натискане си беше Simple Smile не казвам нищо лошо за болницата, доволна съм много от следенето на бременността, но това със секциото ме притесни и родих нормално в тина киркова (не че беше най-добрия избор, но карай Simple Smile

в момента съм се спряла на токуда и д-р бойко димитров

# 502
rumcheto,ако решат да те убедят за секцио - просто го правят без проблем,разбирам те.
А за "Токуда" - ако искаш да раждаш там трябва час по-скоро да се запишеш на ЖК ,за да има място и за раждане,иначе е пълно и ако  си при тях на ЖК имаш предимство.Същото е и в Правителствена.Пълни са!
Аз съм в чудене къде да раждам през август.

# 503
викс, могат да те убедят. Все пак не си медицинско лице.....
освен това могат да те оставят да се мъчиш, без да ти помагат, дреме им...като не искаш препоръчаното от тях секцио, твоя си работа, раждай както искаш.....
в много болници е така.
аз затова преди да родя съм си избирала мн прецизно лекаря който ще ме изражда и му имам пълно доверие не само като на лекар , а и като на човек.така ,че си раждах както аз исках ...да

# 504
Викс, имах някакви индикации за секцио, но  в момента, в който реших да попрочета малко и после да направя още консултации се оказа, че въобще не е наложително секциото. но в св.лазар просто категорично отсякоха, че само секцио може и дори не споменаха за алтернатива. а попитах на няколко пъти, особено след като бях чела по въпроса. и така...живо натискане си беше Simple Smile не казвам нищо лошо за болницата, доволна съм много от следенето на бременността, но това със секциото ме притесни и родих нормално в тина киркова (не че беше най-добрия избор, но карай Simple Smile

в момента съм се спряла на токуда и д-р бойко димитров

да сигурно е така,и аз съм чувала за св.лазар разни такива неща.аз затова докато се спра на моя лекар минах през три

# 505
Аз ще раждам в Тина Киркова! PeaceНо нямам избор защото моят лекар работи там!!За мен е по-важно да имам доверие на човека в чиито ръце поставям живота си и този на бебето от болница,вип-ове и луксове!!Чувала съм и активи и пасиви за болницата,но то е така за всяка!!Силно вярвам и се надявам че всичко ще бъде наред и с мен и с бебка Praynig Praynig

# 506
rumcheto Аз точно при д-р Бойко Димитров (Токуда) родих нормално. Доволна съм и смятам, че е страхотен специалист.

да това го разбирам,но ако няма мед причини колкото и да ме натискат изборът си е мой както и решението как да родя
Както съм описала, човекът ме чака 10ч. да родя. Ходи да направи едно секцио за 1ч. Ходеше на сам на там я за кафе, я за обяд, но прекара почти целият ден с мен в предродилна зала. А беше неделя и той не беше на смяна, но какво да се прави, рисковете на професията.

# 507
След ремонта в 2 градска е много хубаво,но наистина има значение лекаря.  bouquet

# 508
Каква е цената за избор на екип във Втора градска ?

# 509
Миналата седмица родих и второто си дете във 2-ра градска и за пореден път се убедих,че не съм сбъркала при избора си на болница.Страхотни специалисти и в двете отделения(родилно и неонатология).
Искам да благодаря на д-р Джаджева и д-р Миков и на целия екип на детското отделение които откликваха на безбройните ни въпроси и помагаха с кърменето.
Нямах уговорка и не съм плащала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт