В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 204

• 30 221
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Лу Hug, аз днес съм Кралица hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

Shocked Shocked  Crazy  Peace  Ооооо, Ренка... поклон  Grinning Grinning  Hug .... това ли било...  Party

Гале, Ани  Hug Hug   Значи тази вечер Чачи си е само за мееен  Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а той пък си имал ново хоби... фотография...  не думай... след фотката с онзи дългия обектив... как не се сетихме... hahaha hahaha  ... фотографчилък...   Heart Eyes Party Party

Аbdurrahman Вalcilar рече:

http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy-un-yeni-hobisi-fotogr … og/?BlogNo=520813

Çağatay Ulusoy'un yeni hobisi fotoğrafçılık!

Heart Eyes Heart Eyes

Лека нооощ!  Hug Hug Hug    

Flutter  Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 23:52 от Анонимен

# 466
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Кафенце да ви сложа..

Скрит текст:

И тази любима снимка с топлата  усмивка но момчето ни Peace Peace

РенкаHug как намери снощния епизод на Кралицата?

Хубав и слънчев ден ви желая!

# 467
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Снощи много красоти сте наслагали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И тез двечките са големи сладурки  Heart Eyes

А тук какви физиономии са извадили Фю и Баръшко  Mr. Green Mr. Green Тати за малко да спипа Фю, но Рицарят на бялата дама е винаги готов  Laughing Laughing Laughing

Ренка  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Как ти се струва Кралицата  Thinking Ще се гледа ли  Mr. Green

А снощи някакъв филм ме гледаше  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
Добро утроооооооо  Hug Hug Hug Hug

Вече в няколко сайта я има новината за новия сериал на Чачо със сценарист - великата сценаристка.  smile3505

Която и да е сценаристката обаче, Лейля няма да е партньорка. Тя ше играе главна роля в нов сериал по Канал Д -  Tatlı İntikam (Сладко отмъщение). Партньора и още не е ясно кой е.  Peace Значи и за Лейля, Delibal беше тласък в кариерата. БравУС!  Peace инфо

И батЮ е приел поздравленията за сватбата  smile3508 инфо

Лили  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП
Забравих да кажа, че сериала на Лейля ще е романтична комедия. Видяха,ч е това върви и сега ще снимат такива до откат.  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 09:42 от Ани (Aniska)

# 469
Добро утро!  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Значии....  Rolling Eyes Rolling Eyes  Нов сериал за Лейля, старата сценаристка за Чачко...  hahaha hahaha hahaha

# 470
  • Яко в Матрицата...
Привет! Party Party Party

И какво сега - пак лелка е на хоризонта... Joy Еми каквото такова Rolling Eyes Дано поне актьорският състав да става hahaha И да е прихванала някоя идея от толкова пътуване по света Joy

Лейля е умно момиче. Сериалите, които зпочнаха напоследък, са все в жанр драма с крими елементи. И един нов свеж романтично-комедиен такъв ще дойде добре на публиката. Само дано успеят да задържат комедията, че напоследък тези комедийните се превърнаха в драми Peace

Лили  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Страхотен е Мурат Crazy, само заради него си заслужава гледането. Много си отиват с Фунда, чудесна игра и от нея. Нещата се завръзват, засега нямам оплаквания. Вече много по-добре изглежда сериалът, поне за мен Peace

Виви Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Ще се гледа Кралицата Joy И толкова ме кефи, че няма озети, не прекъсват по 10 пъти за реклами и т.н.

# 471
Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъъъъъън   Party Party Party

Crazy Crazy

това ще си го запазя, чок татлъ е  hahaha hahaha hahaha hahaha

А аз чопля едни субтитри 

Лилиии,  love001 love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

# 472
Хоп...  newsm68 добър денннн и от мен.  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ся аз предлагам лелка да не я мислим... сефте няма да й скубим перушината

hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Пък и току-виж ни изненадала, дай Боже!  newsm17 newsm17 newsm17  Laughing

За Лейльоша и комедията -  много добре  Peace обезводни се девойката последните 4 години.  Laughing Laughing Laughing Нека продължава все така смело напред и нагоре.  Peace

Рени, Лили, Вивчо  Hug Hug Hug

Скрит текст:
да се намеся и аз покрай нейно височество кралицата с две три думи  Laughing Laughing Laughing

Прегледах преведените епизоди благодарение на Лили и Ринка  love001 love001
За Мурат - много добра игра с очи. Не му трябва да говори, всичко му се разбира от погледа.  Peace
За Фунда... нея си знам от Карадая - страхотна. Влезе в трети сезон, но остави следа след себе си с добрата си игра.  Peace

За Мерием... не мога си кривя душата - не я харесвам  Laughing Laughing Laughing ... мижам я.  Sunglasses

# 473
................  И какво сега - пак лелка е на хоризонта... Joy Еми каквото такова Rolling Eyes

ама защо не ми вярвате, бе  Crossing Arms Crossing Arms ooooh! Joy Joy Joy Joy

Сега пък Кралица подхванаха   Joy Joy Joy Joy

Само да знаете, че заради тая Кралица  Mr. Green Mr. Green   няма превод на Беяз  Joy Joy Joy Joy Аз не я търпя от мига, в който я нахендриха на Лили за превод - сама да превежда епизоди по 2.30ч в срок    Shocked Shocked  е НЕЧОВЕШКО    Naughty Naughty

# 474
Гале  Hug Hug Hug а за сватбата нищо не казваш?  Thinking Joy Joy Joy Joy ади, дано е скоро и Чачо е сред гостите, че да си дойде  Joy Joy Joy

И още за новия сериал на Лейля от Ранини имена за партньори се спрягат.  Peace
Значи скоро ще пускаме нова анкета за партньорка на Чачо без Лейля.  Joy Joy Joy В предната нали тя беше с най-много гласове?  Thinking

джадъ, абе стига рИва за Беяз бе  Naughty Naughty Naughty  нали с Ренка го превеждаме ..  Joy Joy Joy

# 475
  • София
Добро утроооооооо  Hug Hug Hug Hug

Вече в няколко сайта я има новината за новия сериал на Чачо със сценарист - великата сценаристка.  smile3505

Която и да е сценаристката обаче, Лейля няма да е партньорка. Тя ше играе главна роля в нов сериал по Канал Д -  Tatlı İntikam (Сладко отмъщение). Партньора и още не е ясно кой е.  Peace Значи и за Лейля, Delibal беше тласък в кариерата. БравУС!  Peace инфо

И батЮ е приел поздравленията за сватбата  smile3508 инфо

Лили  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП
Забравих да кажа, че сериала на Лейля ще е романтична комедия. Видяха,ч е това върви и сега ще снимат такива до откат.  Joy Joy Joy

Баси късмета  ooooh! ooooh! ooooh! Но пък може отново да ни свири на китара, на барабани  Flutter Flutter Flutter Flutter Еджето обича да използва хобитата на артистите за целите на сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy И дано компенсират с качествени артисти  Thinking И след толкова обикаляне из света, дано ни зарадва с хубави истории  Thinking Като се сетя романтичните моменти в ПО, пак тя ги беше писала. Само се моля дано отново героите не стадат от амнезия  Praynig Praynig

Много се радвам за Лейля, дано й е успешен сериала  Peace

# 476
  • София
Скрит текст:
................  И какво сега - пак лелка е на хоризонта... Joy Еми каквото такова Rolling Eyes

ама защо не ми вярвате, бе  Crossing Arms Crossing Arms ooooh! Joy Joy Joy Joy

Сега пък Кралица подхванаха   Joy Joy Joy Joy

Само да знаете, че заради тая Кралица  Mr. Green Mr. Green   няма превод на Беяз  Joy Joy Joy
Аз не я търпя от мига, в който я нахендриха на Лили за превод - сама да превежда епизоди по 2.30ч в срок    Shocked Shocked  е НЕЧОВЕШКО    Naughty Naughty [/i]
При тези условия да не забравят за банковата сметка  #Cussing out #Cussing out

# 477

джадъ, абе стига рИва за Беяз бе  Naughty Naughty Naughty  нали с Ренка го превеждаме ..  Joy Joy Joy

знам, че го превеждате  Laughing Laughing   исках да се оплача как тормозят Лили  #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy
Добре, че е Мурат, че на нея не й тежи, миналата година с оня обраслия й свършваше търпението   Mr. Green Mr. Green

Виве,   Heart Eyes  ако джадЪ им превеждаше, щеше вече да има за двустайно в съседство  Crazy   Party Party Party Laughing  ама това е Лилииииии  ooooh! ooooh! ooooh! Heart Eyes Heart Eyes

# 478
  • Яко в Матрицата...
Иве, вярвам ти, това ме крепи  Joy Joy Joy КОйто иска да пише сценария, дано си заслужава от всяка гледна точка Peace

Виви, то сал с романтика не става... Joy Joy Joy

Кралицата... за мен е Мурат hahaha hahaha hahaha Другите са само бонус, особено Фунда, чудесна актриса и много сладка мацка Party

# 479
сама да превежда епизоди по 2.30ч в срок    Shocked Shocked  е НЕЧОВЕШКО    Naughty Naughty

Ужас!
То верно, че такива като нас не са малко дето ни хапят калинките,   ама преди всичко тука трябва да има удоволствие и желание.  Peace Настъпи ли момента със условията, става много гадно.  ooooh!

Лиленце, ... пусни в превод между двата реда много поздрави за бързаците

Ани,  Hug Heart Eyes кво да кажа за батЮ... много готини снимки се появиха от снощи

едни  такива щастливи, усмихнати  Heart Eyes Heart Eyes кеф да му е на човек да ги зяпа  Grinning

Кралицата... за мен е Мурат hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy

Точно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт