кво да кажа за батЮ... много готини снимки се появиха от снощи едни такива щастливи, усмихнати
кеф да му е на човек да ги зяпа
дано са мнооооого щастливи!!

кво да кажа за батЮ... много готини снимки се появиха от снощи
кеф да му е на човек да ги зяпа

и ся кво,батю го отървахте-ойле ми-ще има евлевиоруз а 

Ама понеже тя много си ме обича и най-добре тя знае какво ми костват тези преводи, та затова малко е преувеличила нещата.. Пък може и аз да съм виновна, че да съм я накарала така да ги вижда.. Хади по мен

вече трети сериал работим в екип.. Обичам я и я ценя много! Пък мога и да кажа, че нейната работа при правенета на епизода със субки е много по-голяма.. Аз обикновено й пращам преводите посред нощите, защото знаете само вечерно време мога да превеждам.. Тя работи без да спи до сутринта.. Другото, което е от голямо значение за мен, е че в този сериал играе Мурат, няма друг като него.. Работата по Кралицата въобще не ми тежи.. Но не беше така например при превода на КПА, тука дЖадъ е права.. Енгин Акюрек не ме кефи нито като игра, нито като визия, пък като добавим и носовия му говор, можете да си представите какво е било.. Обаче не знам доколко е правилно да го кажа, споделям го за пръв път, по сериала съм работила само заради Ринка,
защото тя е голяма фенка на Туба и много си я обича... И защото за мен няма значение дали ще зарадвам един човек или много хора.. Важното е да правиш добро, за да срещнеш добро по пътя си.. Важното е да виждаш добрите страни в един човек и да затвориш очи за лошите, защото кой е от нас е идеален

миличка, за онова, което си писала и дума не може да става

Ама понеже тя много си ме обича и най-добре тя знае какво ми костват тези преводи, та затова малко е преувеличила нещата.. Пък може и аз да съм виновна, че да съм я накарала така да ги вижда.. Хади по мен

вече трети сериал работим в екип.. Обичам я и я ценя много! Пък мога и да кажа, че нейната работа при правенета на епизода със субки е много по-голяма.. Аз обикновено й пращам преводите посред нощите, защото знаете само вечерно време мога да превеждам.. Тя работи без да спи до сутринта.. Другото, което е от голямо значение за мен, е че в този сериал играе Мурат, няма друг като него.. Работата по Кралицата въобще не ми тежи.. Но не беше така например при превода на КПА, тука дЖадъ е права.. Енгин Акюрек не ме кефи нито като игра, нито като визия, пък като добавим и носовия му говор, можете да си представите какво е било.. Обаче не знам доколко е правилно да го кажа, споделям го за пръв път, по сериала съм работила само заради Ринка,
защото тя е голяма фенка на Туба и много си я обича... И защото за мен няма значение дали ще зарадвам един човек или много хора.. Важното е да правиш добро, за да срещнеш добро по пътя си.. Важното е да виждаш добрите страни в един човек и да затвориш очи за лошите, защото кой е от нас е идеален

миличка, за онова, което си писала и дума не може да става

опитвам се да бъда добра, но не ми се получава. Като се подразня за нещо и го казвам.
Аз обещавам,ч е с джадъ ще направим опит да станем малко по-добри .. предполагам опита ще е неуспешен, ама карай
А ти миличка, не ни обръщай внимание като плюем по някой.
И да знаеш, че не сме само ние

няма друга като теб, да знаеш.
аз поне друг такъв човек не познавам нито в реала, нито във виртуала.
Дано 100-кратно ти се връща доброто, което правиш.

Като не отидеохте в групата, на ви сега, няма да ви пише по вестниците

Саде у вестнико липсвам
ох така прихнах та сЪ задавих бе

И аз............. 
Саде у вестнико липсвам
ох така прихнах та сЪ задавих бе

И аз............. 

Обещания, че ще стана по-добра нЕма да давам, щото съм зодия скорпион с асцендент телец... Смятайте колко съм зле...

само ще я нацелувам,
защото речникът ми е беден, за да опиша и колко я обичам, и що за бяла лястовица е тя
опитвам се да бъда добра, но не ми се получава. Като се подразня за нещо и го казвам.
Аз обещавам,ч е с джадъ ще направим опит да станем малко по-добри .. предполагам опита ще е неуспешен, ама карай

неуспешен ще е, ама ще се напънем 
не я слушайте Лили 

И тази на Лейля като пее с вдигнатата ръка ще е супер... 

И тази на Лейля като пее с вдигнатата ръка ще е супер... 

много хубаво си описала твоята гледна точка
И аз действам на същия принцип - ако нещо ми харесва да правя, няма значение друго. Препоръчани теми