В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 204

• 30 221
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
и сега нещо смешно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тази снимка се появи преди няколко дни
и много хора се вързаха, че е Чачко  Mr. Green даже и големи познавачки, които освен да крадат преводи и да ги представят като намерено някъде си инфо, друго не могат.  Mr. Green да, ама не  hahaha hahaha hahaha hahaha Това НЕ Е Чачко и конспирациите са излишни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оригиналната снимка

стига беееее   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 556

Хубаво им се е получило интервюто! Peace
Скрит текст:
Зрял, препатил, носещ си кръста (полумесеца) актьор и човек... не съм гледала нищо с него... Най ме впечатли фразата "... да "опра" сърцето си (на нея), когато ми е най-тежко."  И все се прегръщат... ами, така е, няма нужда от празни приказки, за да усетиш или дадеш подкрепа... а за рекламата... мисля, че е си е роля и то много отговорна... и си иска своето отдаване... не можеш да се цъкнеш халтурно в нещо, дето ще го видят в пъти повече зрители от тези на сериала ти...

Чачко без коленцата... за тях погледни няколко поста по-назад  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и сега нещо смешно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и много хора се вързаха, че е Чачко  Mr. Green даже и големи познавачки, които освен да крадат преводи и да ги представят като намерено някъде си инфо, друго не могат.  Mr. Green да, ама не  hahaha hahaha hahaha hahaha Това НЕ Е Чачко и конспирациите са излишни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оригиналната снимка

hahaha hahaha hahaha hahaha Жалко! Да беше я публикувала да я пожвакаме снимката малко и да ми гледаш сеира...   Joy Joy Joy Аз се вързах одма... Joy Joy Joy Joy

# 557
Ох, ще ме убиете...  Joy Joy Joy Кой пък ще се хване на това... Rolling Eyes

К'во ... да не превеждаме викате, да си почиваме Party

...  копито  hahaha hahaha hahaha hahaha  оххх нИ мога  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 558
  • Яко в Матрицата...

...  копито  hahaha hahaha hahaha hahaha  оххх нИ мога  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ама баш копито Mr. Green hahaha hahaha hahaha Ми те само ръцете да погледнат ooooh! Сега...  младежът не е лош, нЕма да си кривя душата, но не е Чачо Naughty Naughty Naughty

# 559

ама баш копито Mr. Green hahaha hahaha hahaha Ми те само ръцете да погледнат ooooh! Сега...  младежът не е лош, нЕма да си кривя душата, но не е Чачо Naughty Naughty Naughty

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning ... ръцете, ах ръцете на Чачо  Crazy

Тук гледа като в транс, явно си е изпразнил главата за малко, изключил е...  Heart Eyes Heart Eyes

Има една снимка из нета, Чачи дибидюс само с едно листо и то мисля, че е лозово  hahaha hahaha и доста голямо...  Crazy Crazy тя колаж ли е или истинска, като сте такива познавачки...

# 560
  • София

Хубаво им се е получило интервюто! Peace
Скрит текст:
Зрял, препатил, носещ си кръста (полумесеца) актьор и човек... не съм гледала нищо с него... Най ме впечатли фразата "... да "опра" сърцето си (на нея), когато ми е най-тежко."  И все се прегръщат... ами, така е, няма нужда от празни приказки, за да усетиш или дадеш подкрепа... а за рекламата... мисля, че е си е роля и то много отговорна... и си иска своето отдаване... не можеш да се цъкнеш халтурно в нещо, дето ще го видят в пъти повече зрители от тези на сериала ти...

Чачко без коленцата... за тях погледни няколко поста по-назад  Joy Joy Joy

и сега нещо смешно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и много хора се вързаха, че е Чачко  Mr. Green даже и големи познавачки, които освен да крадат преводи и да ги представят като намерено някъде си инфо, друго не могат.  Mr. Green да, ама не  hahaha hahaha hahaha hahaha Това НЕ Е Чачко и конспирациите са излишни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оригиналната снимка

hahaha hahaha hahaha hahaha Жалко! Да беше я публикувала да я пожвакаме снимката малко и да ми гледаш сеира...   Joy Joy Joy Аз се вързах одма... Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А преди да дочета до края, реших, че ми изглежда много различен с тази прическа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И сега вие хубаво ще почивате, но ние ще трябва да се напрягаме да следим един куп блогове и фен-страници  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

# 561

ама нищо не разбирате бе  Stop Много прилича наистина, ама не е той  Joy Joy Joy
Лу и на мен ми трябваше време за да се усетя, че не е той.
Ренка, ами да починем .. Joy Joy Joy Joy

оффф, просто не знам вече какво да кажа ... то блогове, то фен страници ... то теми в мамата .. аз не съм човек, който се впечатлява от такива неща, поне не бях .. обаче откак съм тук направо съм в потрес - то те плюят, плюят, а в същото време копират всичко, което си сложил в темата - снимки, преводи, гифове .. цели постове   Shocked Shocked Shocked

Лу, баш познавачките не са тук  Mr. Green

# 562
  • София
Скрит текст:

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning ... ръцете, ах ръцете на Чачо  Crazy

Тук гледа като в транс, явно си е изпразнил главата за малко, изключил е...  Heart Eyes Heart Eyes

Има една снимка из нета, Чачи дибидюс само с едно листо и то мисля, че е лозово  hahaha hahaha и доста голямо...  Crazy Crazy тя колаж ли е или истинска, като сте такива познавачки...

Според мен се концентрира за следващата сцена и първо си предстватя как ще я изиграе  Peace най-вероятно след обясненията на режисьора  Thinking

# 563

мммм, голям бонбон е  Crazy Crazy 

Лу, баш истинско си е и листото и това под него  Blush Blush

# 564
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ох, нИ мога  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
толкова жалки хора има ... чак не е за вярване ...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

да знаете, че сме най-достоверния източник  hahaha hahaha hahaha

ади по една торта по този повод  Party Party Party

охааааа, че сладък повод  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
сега ли разбра  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ами нали съм голяма бяла птица, бавно загрявам  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

ох, тази вечер голяма веселба  Joy Joy Joy Joy

и Чачко идва  Joy Joy Joy иска торта и той  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 22:27 от Ани (Aniska)

# 565
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ох, нИ мога  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
толкова жалки хора има ... чак не е за вярване ...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

да знаете, че сме най-достоверния източник  hahaha hahaha hahaha

ади по една торта по този повод  Party Party Party

охааааа, че сладък повод  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
сега ли разбра  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 566

ама нищо не разбирате бе  Stop Много прилича наистина, ама не е той  Joy Joy Joy
Лу и на мен ми трябваше време за да се усетя, че не е той.
Ренка, ами да починем .. Joy Joy Joy Joy

оффф, просто не знам вече какво да кажа ... то блогове, то фен страници ... то теми в мамата .. аз не съм човек, който се впечатлява от такива неща, поне не бях .. обаче откак съм тук направо съм в потрес - то те плюят, плюят, а в същото време копират всичко, което си сложил в темата - снимки, преводи, гифове .. цели постове   Shocked Shocked Shocked

Лу, баш познавачките не са тук  Mr. Green

Peace Peace Peace  Е попочинете малко...  Joy Joy а ако има новина, ей тъй, както и правите де, с две думи да я "сведете до знанието" ни... и ако много и обосновано  Party Party ви се примолим...   Joy Joy Joy Joy

Crazy Party Party

Разкажете, че ми стана интересно,  hahaha hahaha за достоверния източник, коя новина излезе от тук?  Laughing Laughing Laughing 

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 22:32 от Анонимен

# 567
Лу, това е много дълга тема  Joy Joy Joy Joy Joy

# 568
# 569

На първо четене , в малки размери може и да го объркаш ...... newsm78 hahaha hahaha  hahaha

Ама на тоя му мноУ грозни ноктитее , яяяя......не кЪт на агънцето ..... Joy Joy Joy

Я....тук едно колянце ..... Joy Joy Joy Joy и ръцете  .... Party Party Party

Лу .... Hug Hug Hug ....да допълним картинката .... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт