В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 204

• 30 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Oригиналните снимки на Чачо за GQ  Peace
слагам ги така, за да не се смачкат  Joy Joy

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 21:33 от Ани (Aniska)

# 616
Oх беееееееееееее......Потен.................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и що му трябваше да се влюбва........  Mr. Green  Ама пък потен....и див............

# 617
Искра  Grinning  wavey Здравей!  Hug

Въх, Рени  Hug

Ани,  Hug Hug  Heart Eyes  Голеееми снимки  Crazy

Бойчее  Hug ако не се беше влюбил, тоз поглед щяхме само да го сънуваме, бе...  Joy Joy Joy

smile3544 smile3544 smile3544

# 618
Oх беееееееееееее..... Потен.................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и що му трябваше да се влюбва........  Mr. Green  Ама пък потен....и див............

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 619

Сегаааа...  Crossing Arms  Naughty  Аз си пожелавам следващият сюрприз да е торент за филмаааа...  hahaha hahaha hahaha hahaha  Скоро да е хем...   ooooh!  Joy Joy Joy Joy

Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 620
  • София
ЕтиHug Heart Eyesтова  е Къвълджъм Урал.. Певица, също така пише песни.. Преди една-две седмици беше снимана в едно нощно заведение да се целува с един женен мъж, та тази новинка доста я влачиха папараците.
 инстаграма й

https://twitter.com/kivilcim_ural?lang=tr

Скрит текст:

Текста и музиката на песента са на Назан Йонджел, певицата от клипа, който е пуснала Ренка  Hug Heart Eyesв спойлера.. Peace Peace

Аз много обичам песните й..Една нейна ми е любима..
Скрит текст:
Слушах я през далечната 1991 година, когато бяхме гаджета с моя мъж, бях много влюбена, а той беше заминал войник..Слушах песента, разбира се на касета , и плачех, та се късах от рев hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето тази.. Не заминавай, остани в този град..

Лили  Hug Heart Eyes и на мен много ми хареса, от това което чух  Heart Eyes Навремето войниклъка е било голямо изпитание не само за момчетаат, но и за гаджетата  ooooh!

А певицата от клипа с Чачо - някой беше пускал навремето нейния инстаграм  Thinking Тези чепици няма как да се объркат  Joy Joy Joy Joy После ще я преслушам и нея  Mr. Green

- Ъъъъъъъ, къде е тоалетната  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Искра  Hug Heart Eyes когато ти хрумне нещо, не се притеснявай да пишеш  Hug

Бойче
  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Снощи много те мислех, радвам се, че си тук  Hug Heart Eyes

# 621
ей я аблата  hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/rainintv/status/693159691824861184

баси късмета  Joy Joy Joy Joy Joy

# 622

тази Ранини е фалшивата бе  Joy Joy Joy Joy и добре, че е  Joy Joy Фахрието не мога да я преглътна  Joy Joy Joy

Добре, че не е тази аблата, че  Sick Sick Sick

# 623

Иве, ким тая  Laughing Laughing

тази Ранини е фалшивата бе  Joy Joy Joy Joy и добре, че е  Joy Joy Фахрието не мога да я преглътна  Joy Joy Joy

Добре, че не е тази аблата, че  Sick Sick Sick

ПП.  Shocked Shocked

малейййй... горе на балкона не мязаше толкуз на Фето, ма като те прочетох, Ани,  Ох, олекна ми ... 

# 624
]Лилииии..... Hug Hug Hug Hug Hug

Много ми хареса песента .... Tired Tired Tired Без да разбирам и дума , ми се насълзиха очите .... Cry Cry

Лу , ай дано .... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...Изчерпа ми се търпението вече .... smile3511 smile3511 smile3511[/size]

# 625

фахрие  Laughing
оххх, фалшива била  Party Party Party Party оххх  Joy Joy Joy
тя истинската им пусна сутринта малко подсказки и гледай кво става сега   Mr. Green Joy Joy Joy Joy

вайййййй  Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 626
Миналата седмица я наместваха до батЮ, сега до агънцето...  Laughing Laughing Laughing ай дано Бурак я забремени, да не я мислим нея поне  Laughing Laughing

# 627
  • София
Миналата седмица я наместваха до батЮ, сега до агънцето...  Laughing Laughing Laughing ай дано Бурак я забремени, да не я мислим нея поне  Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Peace

# 628

Да не се отметнеш и запееш друга песен................ smile3506 Викам............да си ходи по нейния друм............. Party Party Joy Joy Joy

# 629

Да не се отметнеш и запееш друга песен................ smile3506 Викам............да си ходи по нейния друм............. Party Party Joy Joy Joy

Не само да ходи, ако ще да галопира там  Laughing Laughing важното е у наште дворове да не е.  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт