В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 204

• 30 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
ади да си оправим пак вкуса с бАнбон с шапка  Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

Аййййййййй Crazy Crazy Crazy Crazy Ей ме, ида за бАнбона
Скрит текст:
Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Елииии,  Hug  охх,   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хади на ти още един банбон с шапка    Heart Eyes Heart Eyes

Да са честити петльовците, тези, дето ги взехме от майките им  Crazy Crazy, и тези,   Heart Eyes Heart Eyes, дето ще ги дадем на техните им кокошки един ден!  Laughing Laughing Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вай, вай вай!  Crazy Crazy ... of all time хем!!!  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП Ама много четете, бе, не сварвам да си постна мислата.. Рени, хубаво издание...  Crazy

# 721
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug
Хеййййй, в тази тема няма ли мъжки майки бе? Че една що-годе свястна почерпка не сме сложили ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Понеже аз в къщи си имам един наперен петел, който непрекъснато се бъзика с мен заради моя Керемчи, Laughing Laughing а пък си харесва Чачко,  Peace Peace нека заради него да почерпя тук..
Понеже съм на тази вълна, и на вас предлагам същото Peace Peace Peace

Скрит текст:

Хади и една такава почерпка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 722
Лили Hug Hug Hug Heart Eyes да ти е жив и здрав наперения петел  Heart Eyes Heart Eyes да ти доведе едно сладко пиленце за снаха!!! Ама има вкус момчето бе.  Party Party Party  Heart Eyes Heart Eyes (голяма късметлийка ще е снахата със свекърва като теб!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

И на всички мъжки майки - да са ви живи и здрави момчетата и да да ви радват много!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 723
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

Милаааааа, Heart Eyes Heart Eyes  взимай пример от него  Crossing Arms Heart Eyes Heart Eyes   Joy Joy Joy  и все така с Ушо  Laughing Laughing

Ренко, и аз се нареждам  Joy Joy Joy

# 724
  • Яко в Матрицата...
Лилиии Heart Eyes Heart Eyes, да ти е живо и здраво момчето Hug Hug Hug Hug

Еми и аз да почерпя тогаз Crazy И моето петле е наперено, че даже май в повече Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 725

Понеже съм на тази вълна, и на вас предлагам същото Peace Peace Peace

Скрит текст:

Лили,  Heart Eyes Hug подушвам, че сме от една порода  Crazy с така специална почерпка.... хемен се наредих.

Още веднъж девойки, да ви са живи здрави петлетата!  Hug bouquet

Не виждам Мимка днеска  newsm78

# 726
Ми да си спретнем клуб на мъжките майки в темата .....  Thinking Thinking Thinking...щом се празнувало на този ден .... Party Party Party Party

Да честитим и на майката , дето е родила и отгледала и нашия слънчо , който ни събра тук ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да са ни живи и здрави момчетата и да ни радват като нашия любимец , че и повече..... Party Party Party

# 727
пълно със свекита бе  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гале  Hug Мимка липсва от мамата напоследък .. влиза, но за малко и почти не пише. Може би е заета.  Rolling Eyes През деня и аз не мога да влизам вече .. много работа имам.  Sick Sick Sick

Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 21:47 от Ани (Aniska)

# 728
  • Sofia, Bulgaria
Не мога да намеря новата тема - помогнете ми Cry

# 729
# 730
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за помоща! Embarassed Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт