KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 45

Поздрав за всички от Халит!

bouquet от 3:30 е моята песен

# 46
Цитат
Днес най-накрая успях да изгледам видеото на йенгето с големите благодарсности  Laughing Laughing Laughing  Ми... чок тешекюлер  35 35 дано да се появи скоро годеникът й той по добре благодарства  Crazy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy

Кенан и Синем да вземат да си изработят по-добра стратегия на комуникация с медиите. Вече ще са семейна двойка. Това "благодаря много" е голяма смехория. За какво им благодари? Joy

Мисля, че ще кажат. Може би когато са двамата заедно.  Peace
В репортажа Синем не споменава ли нещо "конушмийорум"...демек ще говорят скоро с медиите... newsm78 или ми се причува  Wink Laughing Laughing

# 47
Да припомня и една снимка, която много обичам. Мернах я преди малко в ИГ

Али с покойната майка на Халит.

Много мила снимка с малкия Али! Heart Eyes

# 48

Мисля, че ще кажат. Може би когато са двамата заедно.  Peace
В репортажа Синем не споменава ли нещо "конушмийорум"...демек ще говорят скоро с медиите... newsm78 или ми се причува  Wink Laughing Laughing

Казва: "Не говоря за личния си живот".

Е, тя потвърди новината, така че няма какво тепърва да обявяват.

Да вървим напред по списъка.  Joy

# 49
Да припомня и една снимка, която много обичам. Мернах я преди малко в ИГ

Али с покойната майка на Халит.

Много мила снимка с малкия Али! Heart Eyes

Днес много ми хареса една бебешка снимка на Берг , сигурно е известна но  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50

Казва: "Не говоря за личния си живот".

А това ли казва  Joy

В ТТ до Синем Кобал  hahaha Кенан е чок,чок,чок...Демек, умната момиче!!!!  Joy Joy Joy

# 51
Косе,  Hug поздрав за тебе и всички, които харесват песента. Heart Eyes Heart Eyes

# 52
  • В тъмната гора.

Сигурно милиони момичета биха казали - " да ѝ имам късмета"...Но аз не мисля, че е лесно.
За всичко се изисква труд.
Биографията ѝ не показва, че тя не се е трудила. От 4 годишна тренира балет. Има диплом от Кралската Академия.Снима се в телевизията от 14 годишна, но успешно завършва гимназия и университет - специалност изящно и сценично изкуство. Има титли с волейболният обор по време на студентските си години.Тренира латино танци и айкидо.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sinem_Kobal

Но наистина не излъчва борбеност, по скоро добрина и спокойсвие...Билмем  newsm78 Може би просто не я познаваме... Wink Laughing Laughing

Да вземем Берг, например, тя също не излъчва борбеност, хъс и тем подобни. Бергюзар излъчва свобода - душата и е свободна да прави своите избори. Това го отдавам донякъде на Халит, защото той я обича много, а и е много специален и интелигентен човек.

Ние въобще не сме наясно какво търси Кенан в една жена. Може да иска тя да е консервативна, сдържана, дискретна, да бъде първо майка и съпруга, а след това професионалист. Ние не сме наясно с неговите критерии, така че не бих коментирала, че Синем не му приляга. Може той да я иска точно такава.

# 53
 ВГ  love001 Благодаря!

Може той да я иска точно такава.

Точно така Мишел  Hug
Тук коментирахме едно друго мнение.
Вярвам в избора на Кенан  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 23:26 от косе-босе

# 54

Да вземем Берг, например, тя също не излъчва борбеност, хъс и тем подобни. Бергюзар излъчва свобода - душата и е свободна да прави своите избори. Това го отдавам донякъде на Халит, защото той я обича много, а и е много специален и интелигентен човек.

Това е! И двете заедно. Защото може да се обича и по обсебващ начин. Но той е наистина един много интелигентен и специален мъж!

Благодаря за двете велики изпълнения! Изслушах ги за добро утро с удоволствие! 

# 55

Добро утро!

От архива

март 2014

Когато Берг и феновете й общуваха със стихотворения... Grinning Grinning Grinning

Берг

Инстаграм

Тук съм
Минаха сто години
Пътят пред мeн се задръсти
Градините около мен оредяха
Хората, които нося в себе си, намаляха
Затворих се в себе си
Тук съм
Чакам от сто години

Отговорът на една фенка в Инстаграм

Вземи самотата си и ела
Не се страхувай, няма да ни е скучно
Моята самота ще си поприказва с твоята
Ние ще помълчим

# 56

Днес са излезли новини, според които новата партньорка на Халит ще е Джансу Дере. Халит е подновил преди месец договора си с продуцентската фирма О3. Продуцентите са заявили, че за тях най-важно е Халит да одобри окончателния вариант на сценария. Едва накрая ще се мисли за актрисата, която ще му партнира.

Това много не го разбрах. Обявяват Джансу, пък накрая щяло да се мисли.

Действието няма да се развива в наши дни. Поне така пише.

Халит и Джансу много ми харесаха в "Горчива любов", но във ВВ не толкова.

# 57
Добро утро!  Hug

varna_2 ,  Hug  bouquet

Феновете на Кенан като разберат, че Халит му е взел Джансу,
ще се насочат пак към Берги галиба. Joy Joy

Хубав да е този мразовит ден! cold

# 58
Добро утро!  Hug Hug Hug

От вчера я подкарахме на велики изпълнения.Поздрав с една специална песен!  bouquet

Скрит текст:
Поздрав и за човекът, когото обичам безкрайно и днес има повод! Моето вчера, днес и завинаги!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

...Прав е синът ми като се сърди, че съм му разваляла ю тубето като седна на неговият комп, после не можел да се отърве от мустаци  hahaha...Сега Елвис ми излезе с турски субтитри  Joy Joy Joy

# 59

Ние не сме наясно с неговите критерии, така че не бих коментирала, че Синем не му приляга. Може той да я иска точно такава.

Че не му приляга не можем да кажем. Феновете много често казват за своите любимци "Заслужава нещо много по-добро". Но истината е, че всеки сам поставя летвата, всеки сам решава какво и колко заслужава. Това е въпрос на предпочитания, дори на самооценка. Ние очакваме,  когато някой е много известен и успешен, той непременно да има много високи критерии. Има толкова примери в средите на шоубизнеса, когато зад фасадата на увереност, самочувствие, успех, финансово благополучие се крият хора с вътрешни колебания, неспокойствие, комплекси, несигурност, страхове. Да вземем предишните жени на Кенан. Ами не ми говорят за мъж с особено високи критерии и взискателност.  И не е само той. Ако вземем и другите им популярни красавци, същата работа. Нито Къванч, нито Толгахан, нито Мурат, нито Ибрахим Челиккол ,нито Таркан /сетих се за него, защото и той ще се жени скоро/, айде Чачко е още с жълто около устата  Grinning са били с жени, за които да кажеш "Уау". Не говоря за външна красота.
За мен Джордж Клуни е пример за мъж, който се наигра хубавичко с разни непретенциозни мацки, но накрая се ожени за жена от висока класа.  Joy За Амал бих казала "уау". Обаче с такива жени се живее трудно, уви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт