След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 444
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Аз не разбрах последно, дали Б. е вече на сет-а или евентуално ще се завърне другата седмица?
И ние не знаем, четох в туитър, че имало голяма вероятност тази седмица да иде на работа  Thinking

# 271
  • София
Аз не разбрах последно, дали Б. е вече на сет-а или евентуално ще се завърне другата седмица?
И ние не знаем, четох в туитър, че имало голяма вероятност тази седмица да иде на работа  Thinking

Дано да оздравява бързо човекът. Peace

Исках да си изясня, дали цялата серия ще е спомени/представи или на финала ще се появи самият Б. Явно нямат заснети кадри с него.

# 272
Би трябвало ако епизодът започне със сцени в офиса на Кориш да са заснети  newsm78
Особено недовършена сцена няма да я оставят за другата седмица за снимане  newsm78
Имам предвид като са снимали миналия епизод, би трябвало ако са имали сцени за началото на следващия да са снимали и тях  newsm78

# 273
Би трябвало сцената да са я довърши ли.

# 274
Ай да изкарват снимките да се посмея на Синьо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На теб ти дай сеир да гледаш  Mr. Green голема шушумига е Синьо  newsm43 да се скрия от фенките му  Party

# 275
Ай да изкарват снимките да се посмея на Синьо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На теб ти дай сеир да гледаш  Mr. Green голема шушумига е Синьо  newsm43 да се скрия от фенките му  Party
Систърите ще ме подпукат яко  Mr. Green че се подигравам на Тръпчинката им  Mr. Green

# 276
И ние не знаем, четох в туитър, че имало голяма вероятност тази седмица да иде на работа  Thinking
Аз мисля, че ако Баръш вече снима, щеше да ни е известно. Нямаше да отлагат да ни дадат тази информация. Може и официално да ни информират. Ако ли не, някой щеше да драсне нещичко в Туитър до Боня, някоя снимчица или нещо. Затова мисля, че още не е започнал да снима.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 14:11 от Дданни

# 277
# 278
# 279
  • На юг от тук

# 280
  • На юг от тук
Е,ревахте за Синанчо...

# 281
Систърите ще ме подпукат яко  Mr. Green че се подигравам на Тръпчинката им  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha знам

# 282
Ей, ама от малък се фръцка бе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пак му гледат художествения гръб   Joy Joy Joy Joy Joy

Не е толкова зле Йо  Heart Eyes

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт