След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 267
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Само,че Йомер вече е реши,че ще разбере какво крие Дефне.И не ми е ясно кой ще му каже.

# 736
Тя Дефо сигурно си мисли,че като върне парите и е чиста  Rolling Eyes в смисъл,че сега може да й каже- ти не ме обичаш,а си с мен заради парите.Докато след като ги върне,не може да я обвини в това  Peace Нейният проблем през цялото време е,че е взела пари,за да е  с него, и иска да изчисти тоя дълг,за да е с него,заради самия него  Peace
Йомер няма да приеме толкова просто нещата и с пари,и без   Rolling Eyes

# 737
Само,че Йомер вече е реши,че ще разбере какво крие Дефне.И не ми е ясно кой ще му каже.
Корай клюкарката   Joy Joy
И без това Йо ще го хване на къси пасове сега,дето ги заключи  Laughing Laughing ще пита защо,кой го е накарал,и Корай както може да пази тайни и хич не се издава  Laughing

# 738
За мен лично Нера заедно с Корай си вкараха автогол.

# 739
  • У Диспансера ...♥♥♥
Има ли нова тема, защото почвам да я правя  newsm78

# 740
Има ли нова тема, защото почвам да я правя  newsm78
Не  Peace

# 741
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=899889.0;topicrefid=4
Новата тема  Hug Hug Hug

# 742
Тя Дефо сигурно си мисли,че като върне парите и е чиста  Rolling Eyes в смисъл,че сега може да й каже- ти не ме обичаш,а си с мен заради парите.Докато след като ги върне,не може да я обвини в това  Peace Нейният проблем през цялото време е,че е взела пари,за да е  с него, и иска да изчисти тоя дълг,за да е с него,заради самия него  Peace
Йомер не е глупав. Той видя борбата й да се избави от дълга, как бяга от него, за да не продаде любовта си, освен това причините, поради които ги взе парите. Затова мисля, че решението на проблема ще бъде в прошката на Йомер. Той ще бъде много наранен - от самата сделка, но и от недоверието на Дефне в любовта му, но ЩЕ ПРОСТИ. И може би  другите серии ще се занимават с това как той ще извърви пътя до прошката.
Ама Мерич може би има друго в главата си, кой знае?

# 743
  • Perla
Скрит текст:
Йомер не е глупав. Той видя борбата й да се избави от дълга, как бяга от него, за да не продаде любовта си, освен това причините, поради които ги взе парите. Затова мисля, че решението на проблема ще бъде в прошката на Йомер.
Той ще бъде много наранен - от самата сделка, но и от недоверието на Дефне в любовта му, но ЩЕ ПРОСТИ. И може би  другите серии ще се занимават с това как той ще извърви пътя до прошката.

Твърде вероятно е това да се случи, обаче представяте ли си 10-на серии как Йомер върви по пътя на прошката  ooooh! И цял сериал единият бяга от чувство за вина, другият се учи да прощава! Къде ще останеат романтиката, любовта, радостта и щастието от любовта, пък за комедията да не приказваме! То да не окаже, че утрешната серия ще ни е комичната за всичко, що е занапред  Mr. Green

# 744
Скрит текст:
Скрит текст:
Йомер не е глупав. Той видя борбата й да се избави от дълга, как бяга от него, за да не продаде любовта си, освен това причините, поради които ги взе парите. Затова мисля, че решението на проблема ще бъде в прошката на Йомер.
Той ще бъде много наранен - от самата сделка, но и от недоверието на Дефне в любовта му, но ЩЕ ПРОСТИ. И може би  другите серии ще се занимават с това как той ще извърви пътя до прошката.

Твърде вероятно е това да се случи, обаче представяте ли си 10-на серии как Йомер върви по пътя на прошката  ooooh! И цял сериал единият бяга от чувство за вина, другият се учи да прощава! Къде ще останеат романтиката, любовта, радостта и щастието от любовта, пък за комедията да не приказваме!
То да не окаже, че утрешната серия ще ни е комичната за всичко, що е занапред  Mr. Green

И вече са ни дали цялата доза романтика  Mr. Green

# 745
Според мен пътят на прошката на Йо ще мине през всички тези странности,които виждахме до сега. Още повече,че самата Дефо тогава няма да е бягаща,а гонеща...ще се доказва,ще се опитва да го примамва  hahaha hahaha дай Боже и да се опита да го съблазни...химикалката 2 в действие може да видим...ще измислят сценаристите такива похвати,с които драмата няма да е на макс  Wink

# 746
Романтиката е в гоненето и сънищата според Мерич. А ние строени в две редици  чакаме нещо друго. Ядец!

Аз старателно си изписвам последната страничка, да не отива зян!

Общи условия

Активация на акаунт