След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 361
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Perla
Скрит текст:

Наистина ли снимката е нова  newsm78 Елка много свежа тук и без ямичка на скулата  Tired
Скрит текст:

Тук например си личи доста ясно  Mr. Green

А тук кита изглежда по-възрастен и по-пълен  Rolling Eyes

Диди, много ти е резонен въпросът. Дори, като се вгледа човек повече в снимката, Елчинка изглежда като залепена, сякаш е колаж- не казвам, че е това, защото не ги разбирам толкова тия работи, но някакси стои различно на фона на Юско.  newsm78 newsm78 newsm78 А и тръпчинката ѝ на другата снимка е видима- още повече се  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Права си Naughty, Доре Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ей го оригинала Wink Mr. Green

Ха сега и здравейте на всички момички Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Знаех си аз, че онова нещо си е поръчало да го наредят до Елчинка, щото го е яд, ама друго си е да видиш оригиналната снимка  Laughing

Габи Hug Hug Hug Ще те пращаме в Стамбул за инфо от първа ръка, конкуренция на Бонината агентура да станеш  Wink

# 601
# 602
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Наистина ли снимката е нова  newsm78 Елка много свежа тук и без ямичка на скулата  Tired
Скрит текст:

Тук например си личи доста ясно  Mr. Green

А тук кита изглежда по-възрастен и по-пълен  Rolling Eyes

Диди, много ти е резонен въпросът. Дори, като се вгледа човек повече в снимката, Елчинка изглежда като залепена, сякаш е колаж- не казвам, че е това, защото не ги разбирам толкова тия работи, но някакси стои различно на фона на Юско.  newsm78 newsm78 newsm78 А и тръпчинката ѝ на другата снимка е видима- още повече се  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Права си Naughty, Доре Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ей го оригинала Wink Mr. Green

Ха сега и здравейте на всички момички Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Знаех си аз, че онова нещо си е поръчало да го наредят до Елчинка, щото го е яд, ама друго си е да видиш оригиналната снимка  Laughing

Габи Hug Hug Hug Ще те пращаме в Стамбул за инфо от първа ръка, конкуренция на Бонината агентура да станеш  Wink

Е, аз прелитам от време на време  Mr. Green Joy Joy Кво да правя, пуста папарашка тръпка  Laughing Joy

# 603
  • Още у мъглата ...
Обаче са забелязали, че Йомко е с медал Joy Joy Joy

Дали от спорт нещо или от даскалото newsm78, ще разберем, ама ей го пак Великолепни от малък  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 604

Дали от спорт нещо или от даскалото newsm78, ще разберем, ама ей го пак Великолепни от малък  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
И Фръцльо  Laughing

# 605
[
Според мен Дефне му казва "Йомер, ако беше готов да прощаваш лесно, щях да ти кажа всичко. Но в твоя правилен свят, аз съм лоша, ще ме намразиш. Ти си препятствието, защото си толкова принципен, че не мога да ти кажа истината. Не ти вярвам, че можеш да прощаваш!"
  Heart Eyes мн хубави и смислени думи  Hug

Аз пак да попитам...от къде разбрахте,че празнуват 5-та годишнина  newsm78

# 606
[
Според мен Дефне му казва "Йомер, ако беше готов да прощаваш лесно, щях да ти кажа всичко. Но в твоя правилен свят, аз съм лоша, ще ме намразиш. Ти си препятствието, защото си толкова принципен, че не мога да ти кажа истината. Не ти вярвам, че можеш да прощаваш!"
  Heart Eyes мн хубави и смислени думи  Hug

Аз пак да попитам...от къде разбрахте,че празнуват 5-та годишнина  newsm78
Aни Hug Мюге когато пусна снимката беше придружена с поздравление за 5 им годишнина

# 607
# 608
те задомените не си празнуват толкова годишнините както тия при това че са само гаджета  Mr. Green че пускат снимки в соц. мрежи

# 609
Скрит текст:
[
 Heart Eyes мн хубави и смислени думи  Hug

Аз пак да попитам...от къде разбрахте,че празнуват 5-та годишнина  newsm78
Aни Hug Мюге когато пусна снимката беше придружена с поздравление за 5 им годишнина [/b]
аха,мерси  Hug ами то пак не значи,че са празнували заедно...нали щеше лично да ги поздрави   Mr. Green може снимката да е от др тяхно излизане и да я използва за поздрава  Mr. Green пак го измислих аз  Whistling

# 610
Скрит текст:
[

Aни Hug Мюге когато пусна снимката беше придружена с поздравление за 5 им годишнина [/b]
аха,мерси  Hug ами то пак не значи,че са празнували заедно...нали щеше лично да ги поздрави   Mr. Green може снимката да е от др тяхно излизане и да я използва за поздрава  Mr. Green пак го измислих аз  Whistling
smile3521 newsm62

# 611
Ани, значи има вариант изобщо да не са празнували  Twisted Evil Mr. Green Joy

# 612
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
[

Перфектно го измисли Laughing Wink И май, май си е точно това, защото наистина никаква ямичка няма на скулата й Party

Ани Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 613
  • Още у мъглата ...

Ама аз си го виждам Whistling Някой да ми вижда десния крачол Rolling Eyes newsm78

# 614
Ани, значи има вариант изобщо да не са празнували  Twisted Evil Mr. Green Joy

Ми нали това ви разправям от одеве  Sick

Габи, и аз не го виждам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт