Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 712
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
дано ти хареса и да не забравиш да се похвалиш  Hug

# 151
 newsm78 sladko ot malki zeleni domat4eta Laughing goliama gadost ,ako slu4aino go sre6nete niakade ne pravete gre6kata da probvate  Sick

# 152
newsm78 sladko ot malki zeleni domat4eta Laughing goliama gadost ,ako slu4aino go sre6nete niakade ne pravete gre6kata da probvate  Sick
На мен много ми хареса - ситно накълцани бяха. Направих физиономия като ми казаха от какво е , но после си пъхах главата в килера да го търся. Определено ми е по - вкусно от сладкото от тиква Crossing Arms

# 153
Гълъби,врабчета.
Охлюви.Бяха много гадни Sick

# 154
  • Пловдив
дано ти хареса и да не забравиш да се похвалиш  Hug
Непременно като го направя!  Simple Smile

# 155
  • София
На една студентска конференция в Словения си останахме гладни. Много странни неща опитах там.
Примерно за основно ястие на обед веднъж ни сервираха по 2 топки от картофено тесто, като ги разчупиш вътре кайсия. Цялото нещо блудкаво и безвкусно. Всички българи, които бяхме там си разчупихме топките Wink, изядохме си кайсийките, а после гладни наблюдавахме как другите отиват да си искат допълнително. Вечер влизахме тайно в кухнята на общежитието да си търсим хляб ...

# 156
  • Countryside
На мен много ми хареса - ситно накълцани бяха. Направих физиономия като ми казаха от какво е , но после си пъхах главата в килера да го търся. Определено ми е по - вкусно от сладкото от тиква Crossing Arms
Хихихих ЗизиТоп сладкото от тиква е веднъж Mr. Green Сетих се, че съм яла и култовото ястие боб с ориз на фурна ooooh! е те тва вече наистина е гадно Sick И вариации по темата - картофи с ориз  ooooh! ужас ти казвам и това в родната ми страна hahaha
Сетих се и още нещо - в Лондон съм яла прочутото им телешко алангле със сос Грейви Sick е нема такава гадост - месото е сурово отвътре, като го натиснеш с ножа пуска кръв Sick а соса има неопределн вкус  Sick останах си с гарнитурата  Mr. Green
Друго култово мое изпълнение - във френски ресторант си поръчвам специалитета ( щот съм много умна и реших, че ще е най-хубав, а не знам грам френски  Mr. Green ), та ми носят СУРОВО телешко на много тънки резени като вестник, ама сурово няма тън-мън пушено  ooooh! та и там си папках гарнитурата Mr. Green
А един приятел така папкал сурово еленско месо с гарнитура от сладко от боровинки в Германия  Mr. Green Явно суровото е деликатес   ooooh!

# 157
Тайландски бонбони от хлебно дърво-няма такава гадост!
Сушено еленско филе-много твърдо и жилаво, супер странен вкус.
Кнедли-няма да опитам отново.
Пелмени по руски-обожавам ги.
И накрая рибник- татарско ястие, което наподобява пита с пълнеж от риба , лук и картофи.Гадно е, честна дума.
  Sick Sick Sick

# 158
  • В заешката дупка
Исландско традиционно ястие, наречено "развалена акула" и реално е точно такова. Традиционият метод за приготвянето му е закопаване на месо от акула в земята, изчакване около няколко месеца, през които рибата ферментира в собствените си сокове, после се вади и се яде.  Вонята на амоняк е неописуема. Вкусът - още по-ужасен.

От дълго време се каня да пробвам тестиси от бик, желирана агнешка глава и едно ястие с буквален превод "кървав пудинг в агнешки стомах".  Mr. Green

# 159
Пък знам един дет е  ял свински топкки  Laughing
Умрях от смях като ми каза

# 160
а някой пил ли е от кафето от котешки изпръжнения  newsm78

# 161
много обичам сурови гъби, харесват ми жабешки бутчета и охлюви, а дини и пъпеши в туршия е супер, също и сладко от домати или моркови, мразя прясно мляко и баклава

# 162
Изкопах темата и се посмях  Laughing

Аз съм яла миди, скариди и раци. До там съм..

# 163
Яхния с лук и сушени сини сливи! Simple Smile

# 164
Сладолед, поръсен с черен пипер - едно време го сервираха в Шератон, сага не знам, не съм ходила...

Общи условия

Активация на акаунт