Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 760
  • 227
  •   1
Отговори
# 75
Салата от пресни краставици със захар - в Чехия. Sick

А аз преди години ядох 20 дена на лагер в ЧЕХИЯ какви ли не гадории но върха беше готвено зеле с макарони   и за капак ни донесоха захар ОТВРАТ ОТВРАТ. И аз се чудя защо като дойдат в БГ ядат като за световно.

# 76
Забравих да добавя една гадория която е любима на мъжа ми Филия със салам-Сандвич и отгори слага и сладко от ягоди.
И наистина тази манджа със готвеното зеле и макарони в ЧЕХИЯ беше много отвратителна.

# 77
Забравих да добавя една гадория която е любима на мъжа ми Филия със салам-Сандвич и отгори слага и сладко от ягоди.

ооо, това си го закусвам редовно Simple Smile

# 78
Eeeeee мъжът ти е от моя отбор!

# 79
Аз май най странното, което съм яла досега е кравешко виме панирано или фрикасе, ама и вкусно

#Crazy #Crazy #CrazyСериозно ли? Мъжа ми би си поръчал допълнително от това. Преди време си преписах една рецепта за сарми от пилешки кожички  Sick - плънка от пилешко+подправки, увити в пилешки кожи (продават се отделно) и печени.Чакам някой много голям негов празник, за да го изненадам Blush

# 80
паниран карфиол и не ми хареса.... Sad

# 81
  • София
Панирана парена коприва - беше върховна  Hug

# 82
В китайски ресторант, на бившия посланик в България - Салата от медузи-УЖАСНА Е!!!!!  Sick Sick Sick

# 83
  • Велико Търново
В най-хитовото заведение в Търново"ЩАСТЛИВЕЦА"-графче на тафче.Беше зрял боб,но с много лютив сос и незнам какво още имаше-аз до това стигнах докато го опитвах.Имам в предвид,че съм много злояда!

# 84
В южна Испания, в един ресторант ни сервираха нещо, което приличаше на пухкаво масло... дори не мога да опиша! много вкусно! невероятно просто! Попитахме домакините си какво е това! Те казаха, че е забранено със закон, защото това са бебета рибки - много малки и в една порция има хиляди!
Казвам ви - страхотно вкусно, невероятно, изключително!!!

# 85

Ох, това ми е любимо, особено като го приготви готвачката на бившата ми работа. Страшно мезе за биричка е. Трябва да направя тези дни и без това е сезонът на копривата сега.

В най-хитовото заведение в Търново"ЩАСТЛИВЕЦА"-графче на тафче.Беше зрял боб,но с много лютив сос и незнам какво още имаше-аз до това стигнах докато го опитвах.Имам в предвид,че съм много злояда!

И Щастливеца ми е любимо заведение в Търново  Grinning, но това графче не съм го опитвала.

# 86
яхния от дюли

# 87
Докато бях на гости на моя приятелка в чужбина тя ми предложи нещо намазано на филия което трябваше да позная какво е.Е досетих се че е нещо от месо.Оказа се че е нещо като пастет от сурова кайма #CrazyИначе беше вкусно,но само при мисълта,че е сурово Sick

# 88
  • София

Уау, какво пък ще е това чудо, обожавам коприва, обаче освен на супа или яхния не съм я яла по друг начин  newsm78

Иначе най-странното нещо дето съм яла беше в Русия, някаква манджа с месо и захар  Sick

# 89
В Гърция хапнах октопод - не е лошо, честно казано.
А любимото ми чужбинско ядене го опитах в Чехия - свинско коляно с хрян и боровинков сос - мммммммммммммммм Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт