Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 761
  • 227
  •   1
Отговори
# 105
 Хапвала съм си доста интересни неща - кюфтета от конски бут, луканка от магаре, бели бъбреци от прасе (тестиси научно му) на скара, свински джурулек (зурлата) също на скара, жаби, охлюви, морски вкусотийки  newsm78 има още, но сега не се сещам.
 Едно от странните шопски ястия ми е зрял фасул с ориз на фурна и зеле с ориз на фурна  ooooh!, не бих казала, че е гадно, но избягвам.
 Една моя съоченичка обожаваше да си похапва запържен зрял боб със сладко от диви ягоди  Sick а вуйчо ми има следната логика - "Всичко отива на едно място, така че..." , тоест салатата, предястието и десерта се изсипват в чинията при основното ястие, разбърква се и се яде Crazy искам да вметна, че този човек има страхотен ресторант в центъра на Несебър  Whistling

# 106
Салата от китайски водорасли-отврат! Sick
Да не направите грешката да я поръчате в някой китайски ресторант!По-добре си съберете от бургаския плаж водорасли. (по-близо до Нефто пристанището)Вкуса им ще е същия като и на китайските в оная салата...

# 107
  • Някъде на път....
1.Фьстьчено масло-гадно ми е,а как го ядат американците
2.Охлюви-отврат,но пьк майка ми ги харесва
3.Синьо сирене-пробвах различни,ама нц
И аз така.....

# 108
Яла съм много странни неща,почти всички са изброени по-горе,но най-странното,което съм яла и тук не е споменато е филия хляб наръсена обилно с пръст  - скърца между зъбите.

# 109
Най странното нещо което съм яла е пържени картофи объркани с яйца и сирене.

аууу свекърва ми го прави това
определено ми е странно и не ми харесва Sick

# 110
Охлюви..но определено на мен ми харесаха.
Бяха с някакъв сладък сос.

# 111
Охлюви Sick
Много обичам да хапвам туршия от зелени домати с шоколадови бисквити  (не са втасвали заедно Wink ) Heart Eyes
Някакъв лют чай, който много ми хареса Sunglasses

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 16:24 от Анонимен

# 112
  • The O.C.
Панирано виме от крава.
Тестиси на прасе -панирани,пържени с лук и др.
Жабешки бутчета на жар.
Всичко е много вкусно,сама охлюви не ми харесват. smile3521

# 113
  • Countryside
Французите ядат гъши дроб със сладко от лук или със задушени смокини, а аз веднъж го комбинирах с пресни боровинки. Обожавам всички варианти, но съм сервирала на българи и бяха малко скептични Simple Smile

Иначе мухлясалите сирена във Франция също са странни за много хора но аз също много обичам. Има и едни такива, които са като загнили, много остарели, миришат ужасно. Но колкото по-зле миришат, толкова по-добре. Grinning

Суровите стриди обаче не можах да преглътна!  Sick
Гъши дроб обожавам Mr. Green
Много обичам комбинация месо със сладко или плодове, хапвала съм патица с ананас, свинско с карамелизирани праскови, агнешко с шоколадов сос и много ми харесват Mr. Green
По темата сушито ми е странно на вкус, но не неприятно, жабешки бутчета съм яла само веднуж като малка не помня нищо от вкуса, само че миришеха на тиня Sick
Стридите са ми гадни и лигави Sick Не бих повторила дори с дон периньон Mr. Green
Охлювите са вкусни, като воденички са  Whistling
Сирена обожавам френски всякакви, някои от тях дори се поднасят с плодове Peace
Аааа салатата от водорасли верно е гадна и една лигава такава и честно няма никакъв вкус  Sick
А най-странното нещо за което се сещам в момента е паста уасаби (върви на сушито де  Mr. Green ) и смляна прясна джинжифилова паста, не са неприятни по-скоро странни. Особено уасабито - люти, но като го глътнеш вече не люти Thinking не е като нашенските люти чушки Mr. Green
Странна ми е комбинацията баница с картофи - мисля че беше родопски клин , абе нещо родопско беше, но е вкусна иначе де. Странно ми е и въпросното бяло сладко  newsm78
ААА сладко от тиква яли ли сте ooooh! или компот от грозде #Crazy Има краища на България, които по странни ястия могат да бият и Индонезия ooooh!

# 114
  • София
Когато за първи път вкусих мидите  приготвени специално за мен.

# 115

ААА сладко от тиква яли ли сте ooooh! или компот от грозде #Crazy Има краища на България, които по странни ястия могат да бият и Индонезия ooooh!

И двете съм хапвала - сладкото ми е странно Thinking, но компота си го бива.
На мен ми беше странен вкуса на всички храни, които ядяхме в Германия, но пиле хаваи не можах да доизям Sick

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 19:36 от Анонимен

# 116
Калмари, стриди и Prime rib - свинско (убийте ме нищо общо няма с нащо в Б/я мазно, гадно и сурово)... Друго не се сещам в момента  Rolling Eyes

# 117
Торта от зрял боб. В манастирската магерница в София.

mmm,това и аз сьм го опитвала вьв варна,и ми хареса,и по темата:
свинско сьс  сладко от ябьлки Heart Eyesобожавам гореспоменатата панирана коприва и карфиол,телешко сьс мед,пиле вьв сладкогорчив сос,пица сьс ананас и череши Heart Eyes....доста редовно си правя сандвич сьс пастет и портокал,или ананас и крем сирене Heart Eyes Mr. Green

# 118
Mr. Green

Да дори  поръчвам на татко когато ходи на село ...да ми носи охлюви.
Нашите ми ги приготвят и ми ги носят в къщи.
Само ,че сладкия сос не могат да го докарат Mr. Green
За това ми ги готвят както те си знаят. Wink

# 119
Охлюви и синьо сирене не понасям  Sick , но не бих ги обявила за странни, че толкова хора ги обичат... (не ги разбирам  Sick  Sick  Sick )
Аз най-странното нещо което съм яла май са цветята. Като малки с една приятелка ги опитвахме всички и даже много харесвахме един вид на който не му знам името но бяха много сладки  Simple Smile .
Друго, което съм яла странно е щраусово месо (луканка от такова).

Имах учител по математика, който се хвалеше, че е ял и било хубаво конско месо. Аз месо от такива красиви животни не бих опитала!!!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт