Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 752
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
Суши хайвер от сьомга - ударна доза рибено масло!

# 91
Палмата на първенството кое е най-странното нещо, което са ми сервирали, ( не можах да си наложа да хапна) при мен държи едно кипърско мезе.
Предложиха ми малки птички запържени в масло. Ако не греша "амбелабуля" им викат, но не съм много сигурна. Само като им видях човчиците и ноктите   (така си ги сервират) и отидох да се поразходя, че ми стана задушно... Да не говорим, че пернатите се изхранвали със смокини, и един вид си вървели с пълнежът... Sick

# 92
медуzа  Sick
паниран боб  супер е

# 93
  • Mediterraneo
Мелон кон хамон- испанско предястие. Голямо парче пъпеш, полято с мед и отгоре парче хамон ( национален специалитет, сушено месо, филе някакво)  Sick Sick Sick
Пак в Испания- пиле с бадеми и сушени плодове, отново обилно полято с мед  Sick
Сепия  Sick

# 94
Салата от щир.

# 95
  • в мъжки прегръдки
Торта от зрял боб. В манастирската магерница в София.

# 96
  • София

Е, само това не бях чувала от горе изброените манджи.. Shocked

# 97
  • Бургас
паниран карфиол и не ми хареса.... Sad
обожавам
част от ястията които сте писали и се предлагат в Б-я съм ги пробвала и не ги намирам чак за странни, това което съм яла и мисля че е странно е традиционно, но по нетрадиционен начин: сурови миди или кайма и живи скариди (последното е малко садистично и единствено подскачането в устата не ми допадна, иначе и трите ги одобрявам)
приятел на брат ми хапваше шиколадови вафли с лютеница (не бих опитала), а буболекчките от източната кухня силно ме изкушават, но не съм убедена дали ще се прежаля newsm78

# 98

Е, само това не бях чувала от горе изброените манджи.. Shocked

Аз не знаех какво опитвам. Стори ми се странно на вкус и попитах домакина какво е. А после какъв страх съм брала да не ми стане нещо(макар, че количеството беше не повече от една лъжица) Crazy .

Последна редакция: вт, 25 апр 2006, 00:46 от Melpomena

# 99
1.Фьстьчено масло-гадно ми е,а как го ядат американците
2.Охлюви-отврат,но пьк майка ми ги харесва
3.Синьо сирене-пробвах различни,ама нц

# 100
то моето беше за пиене-чай от канела(пръчица-не на прах) с коренче жен-шен и ми хареса  Mr. Green едни швейцарки ми го приготвиха преди години

# 101
  • Бургас
аууууууууу, сега се сетих за най-странното нещо което съм опитвала - никой друг не го е ял ГАРАНЦИЯ.
като бяхме малки с брат ми играехме една игра "познай какво ядеш" и си давахме такива гадости (целта ни беше не дали ще познае, а да го набуташ да хапне нещо максимално гадно). Та сме опитвали разни неща като: лота чушка потопена в сладко от череши, колбас със захар ....... повечето вече не ги помя, но върха на отварта беше като ми даде да опитам от храната за рибки (една такава сушена, водни бълхи ли беше, що ли newsm78). Отврат е да ви кажа, не се хабете да пробвате

# 102
наи особеното беше китаиско пиле с зеленчуци,пилето деше добро,но тия зеленчуци имаха шантав вкус.и то бяха само чушки. Sick Sick Sick

# 103
Най странното нещо което съм яла е Телешко с пъпеш по италиански  Sick

# 104
  • Варна
Най странното нещо което съм яла е пържени картофи объркани с яйца и сирене.

Общи условия

Активация на акаунт