Кое е най- странното нещо, което сте яли?

• 22 706
  • 227
  •   1
Отговори
# 180
Много много гледам да не експериментирам, но ми се случи да опитам странни неща (да не обидя хората). Най-странна ми се видя салатата от едро нарязани марули, с варени яйца, домати, чесънчета (като от туршия) и стафиди, всичкото това с олио. Салатата беше към спагети, в които имаше същите чесънчета + стафидите....

# 181
Аз май най странното, което съм яла досега е кравешко виме панирано или фрикасе, ама и вкусно

Shocked Shocked Shocked

Сетих се за още нещо, което ме довърши Sick. Е те тия проклети бонбонки   ooooh!

# 182
Ау, Ланфеар, тоз лакриц и аз го мразя от дъното на стомаха си Sick
Популярен е в скандинавските страни, на мен в Германия се счупиха да ми го хвалят...че и на мъжа ми донесох.  Tired
(Според едни изследвания е много полезен - имал вит. С (?!);
 според други вреди на потенцията) Whistling

# 183
....според други вреди на потенцията Whistling

Не така бе, приятелят ми умира за тия гадости  ooooh!

# 184
Аз май най странното, което съм яла досега е кравешко виме панирано или фрикасе, ама и вкусно

Shocked Shocked Shocked

Сетих се за още нещо, което ме довърши Sick. Е те тия проклети бонбонки   ooooh!

А тоя лакриц има ли го в България?

# 185
Чувала съм, че го имало, но аз лично не съм виждала. Да не би да го харесваш  Shocked

# 186
Чувала съм, че го имало, но аз лично не съм виждала. Да не би да го харесваш  Shocked
Заинтригувахте ме, искам да ги опитам! Grinning Пък и приятелката ми все ми вика, че имам извратен вкус, защото обичам сладко-кисело-солено, кой знае, може пък да ми харесат!

# 187
Заинтригувахте ме, искам да ги опитам! Grinning Пък и приятелката ми все ми вика, че имам извратен вкус, защото обичам сладко-кисело-солено, кой знае, може пък да ми харесат!

Ох, едни такива вече половин година седят в офиса (донесох на колегите да пробват) и никой не смее да ги пипне пак.... А и не може човек да разбере и по външния им вид развалили ли са се вече или не...То те май по дифолт са си развалени  ooooh!

Има ги и в измамен шарен вид

Мисля слагат това растение в тях и от там идва идиотския вкус

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 15:54 от Ланфеар

# 188
Да лакрица и на мен ми е гаден,сякаш има вкус на анасон ,но и на нещо друго май newsm78 .Едно пакетче така си стои  от месец насам и никой не го яде.

# 189
  • До хладилника, който обичам
Нес кафе с лимон - като чай. В Русия.

# 190
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
оооо лакриц... мням...

ям го , но не всички видове.

от Германия нося по кило, когато си идвам за Бг, особено Харибо много се харесва.
последния път донесах и някакъв друг вид лакриц. беше солен. ужасен беше.

обаче помага много при болки в стомаха.
абе кеф, купувам си редовно. Laughing

Бу - кафе с лимон знам, че се пие при сериозен махмурлук.

след 15 минутки си свеж като кисела краставичка. но еспресо с лимон, не нес кафе. Peace

# 191
  • До хладилника, който обичам
Бу - кафе с лимон знам, че се пие при сериозен махмурлук.

след 15 минутки си свеж като кисела краставичка. но еспресо с лимон, не нес кафе. Peace
Аха, това и аз съм го чувала. Но аз говоря за нес - почерпиха ме слабо нес кафе с прясно изцеден лимон вътре Confused Вместо чай явно. Бля.

# 192

Мисля слагат това растение в тях и от там идва идиотския вкус

Това е сладник,  ето и малко инфо за него. Полезно е, така че яжте лакрицови бонбони! Grinning

# 193
  • Пловдив
Смок, жабешки бутчета (много ми харесаха), разни мариновани морски дарове с бейби октоподчета (стават). Това са най-нетрадиционните неща които съм яла май.
Иначе комбинацията сладко-солено ми е любима. Палачинка със сладко и сирене, диня или грозде със сирене, а макароните ги ям само със захар и сирене. Синьото сирене го комбинирам с червено вино или с портокали и пъпеш.
Шишчета с ананас, имам някъде рецептата - много добре се получават. А също агнешко или пилешко с мед и горчица.

# 194
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
докато си бях в България странни комбинации не съм опитвала. или не са ми били странни Thinking

обаче немската кухня, в частност хесенската ме разбиват ooooh!

едната щуротия беше:
сварени макарони поднесени със запържени трохи хляб Shocked и компот от череши Shocked
компотът слава Богу беше в отделна купичка, но с лъжица си го сипваха при макаронките с трохите Shocked
това беше цялото обедно меню Shocked
аз изядах макароните със сол, казах, че трохите са ми мазни и че не ям компот. Rolling Eyes
после тайно ходих да ям Confused

другото обедно меню, което накара стомаха ми да стачкува е:
топчета от хлебно тесто, сварени на пара, сервирани с ванилов сос.
не звучи странно, но е ужасно, особено за основно ястие Rolling Eyes

киселото зеле в Германия е тънко като конци, много кисело и много солено. има и някакви подправки вътре.
след изкисване може да се готви като нашето.
до тук добре.
обаче продават консерва кисело зеле (на конци разбира се) с ананас Shocked и той на конци.
шок Rolling Eyes
особено когато е сготвено с месо и изядено с горчица  Sick

Общи условия

Активация на акаунт