Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 227
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже обсъждахте контурирането в миналата тема и дали си личало, аз да попитам Шоколадче дали е контурирана на тази снимка? Понеже мен хич ме няма с тези термини и деля грима на "видимо с руж и не чак толкова видимо" Laughing

# 136
  • гр. София
Имам си абсолютно всичко по лицето - ФДТ, коректор, пудра, бронзър, контур, руж и хайлайт ( даже 3  Crazy ).

# 137
  • в 1001-та нощ
Аз не виждам снимките от работа, за да си опресня спомените, но като ги гледах преди си спомням, че много хубаво се виждаше контура Simple Smile Нямам предвид, че е било прекалено, в добрия смисъл го казвам  Peace

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам си абсолютно всичко по лицето - ФДТ, коректор, пудра, бронзър, контур, руж и хайлайт ( даже 3  Crazy ).
Ами значи не е чак пък толкова очевадно, понеже аз видях, че има руж по бузите и дотам Peace. По снимките на онзи велик гримьор Кулагин дори и аз познавам къде е контурирано иначе Laughing

# 139
Аз не харесвам неговото контуриране, особено на носовете.  Thinking

Иначе съм виждала и хубави неща от него.

# 140
  • гр. София
Аз нос не контурирам. За щастие си имам прекрасен нос колкото и скромно да звучи.  hahaha hahaha hahaha

# 141
Жаки нашата, е царицата на контур на нос. Кулагин може да си запише час при нея да го обучи, защото е един голям смешник в контура, а и по принцип.

# 142
Здравейте момичета!
Идвам с един въпрос.
Вчера ми пристигнаха Метеорити на Герлен.
Не празничните, а обикновените.
Как ги нанасяте?
Във всички ли топите четката или ги разделяте по цветове?
На мен ми се струва, че разделени имат повече възможности.
Нещо никак не са бляскави и сега ще търся празничните, те поне на снимки изглеждат по-лъскави.

# 143
А вътре директно бъркам с четка, не ги разделям въобще.

# 144
Мерси Денси!

# 145
  • в 1001-та нощ
Мелани, по-скоро - можеш да отстраниш някои - ако нямаш нужда от зелени или златни и т.н.

# 146
Аз взех и ги разделих по цветове, оставих само няколко смесени.
Вярно, че в моите има и едно зелено... Simple Smile
Мерси Алена!

# 147
  • София
Момичета, не съм сигурна дали темата е подходяща за въпроса ми, така че ако не е, моля да ме извините! Разглеждах сайта на Надя Сивкова и много много ми харесаха вградените мигли:

http://makeupbynadya.tumblr.com/image/137136224264

Някой пробвал ли е, било при нея или някъде другаде, имате ли отзиви?  Heart Eyes

# 148
Много козметици и гримьори слагат, но когато падат изкуствените падат и собствените...

# 149
На много места слагат. Когато започнат да падат не са особено приятна гледка. Затова трябва да се ходи на поддръжка. Трябва и много да се пазят. Имаше отделна тема за тях. Поразрови се.

Общи условия

Активация на акаунт