Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 254
  • 724
  •   2
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Има два магазина на МАС в София - единият е в Мол София на партера до бутика на Клиник, другият е в Дъ Мол - пак на партера до центр. вход. Ще можеш да разгледаш, пробваш Simple Smile

# 511
Момичета може и да сте го обсъждали, от сто години не съм влизала тук Sad
Моля тези които не ги мързи да ми отговорят, къде ми е проблема с тези сенки?
Мислих че не съм съвсем без ръце ама около 20 минути в магазина се опитвах да ги нанеса, с база без база на ръка, на око, ама то това ужас, ляга на парцали за разнасяне въобще да не става дума.
Не мога да се примеря че Диор са способни да направят толкова безсмислен продукт

# 512
Да ужасни са сенките. И аз се прецаках като си купих невероятно лилавите и не стават по никакъв начин, пробвах много наистина. Подарих ги. Peace

# 513
  • гр. София
Аз също ги пробвах в магазина и точно поради изтъкнатите от теб причини не ги взех.

# 514
  • в 1001-та нощ
Аз не съм ги пробвала, но бих попитала гримьор на Диор как са предвидени за ползване Simple Smile

# 515
Питала съм- не става. Единствената ми неуспешна покупка миналата година. Срам са за Диор.

# 516
Благодаря момичета!
Съжелявам Денси за неуспешната ти покупка, точно лилавите гледах просто невероятен цвят, ама и гримьора от магазина не успя да се справи с нанасянето и накрая си призна че всеки път я е срам Simple Smile
Обаче много се надявах че просто тестерите нещо не са ок или ние двете не умеем, уф наистина не му прилича на Диор!

# 517
Има два магазина на МАС в София - единият е в Мол София на партера до бутика на Клиник, другият е в Дъ Мол - пак на партера до центр. вход. Ще можеш да разгледаш, пробваш Simple Smile

Благодаря Алена Hug Hug Hug

# 518
  • Бургас
Определено тези сенки на Диор са голяма издънка  и още по- голяма за мен че ги купих , но въпреки това им намерих приложение . като очна линия , за вътрешната част на окото , за блясък . Играчка си е, но мен ме влече да експериментирам , макар и не за тези пари. Моите са сребърните , така да ги нарека

# 519
Здравейте, момичета! Не знам дали въпросът ми е за тук , но искам да еи попитам дали знаете антибактериални пудри? Тъй като от лекар ми е препоръчано пудрата да е антибактериална тъй като ми излизаха обриви и откакто ползвам антибактериална пудра на Манхатън лицето ми се оправи. Но проблема е , че ми се иска да е една идея по-висок клас козметика:) ако някой има опит нека сподели:)

# 520
  • в 1001-та нощ
Коя е тази пудра на Манхатън?

# 521
http://beautyshop.bg/productv/10454/manhattan-clearface-antibakt … mpact-powder.html
Това е пудрата, но знам че съставките й са различни с тези на други марки пудри. Дали от някоя друга марка имат нещо подобно? Харесвам продуктите на Guerlain , но не знам дали да рискувам

# 522
Аз не съм ги пробвала, но бих попитала гримьор на Диор как са предвидени за ползване Simple Smile

Аз пък никого не бях питала и си намазах разни суочове, мислейки че това е някакъв много гаден ултра метален гланц.  Joy Една продавачка дойде при мен и почна да ми хвали сенките, при което направих ужасена физиономия. Не си представям това нещо като сенки.
Диор правят невероятни изцепки понякога. Не са само те де.

# 523
  • София
http://beautyshop.bg/productv/10454/manhattan-clearface-antibakt … mpact-powder.html
Това е пудрата, но знам че съставките й са различни с тези на други марки пудри. Дали от някоя друга марка имат нещо подобно? Харесвам продуктите на Guerlain , но не знам дали да рискувам
Ако нанасяш с тампончето, приложено в кутийката без изпиране, то тази пудра се превръща мигновено в ...бактериална.
Всъщност, това важи за която и да е пудра, на която тампона/четката не се пере достатъчно често.
Друго, което ще дам като идея е пръскане със етилов спирт 70 градусов на ползваните продукти след всяко ползване.  Peace

Момичета, сега ме запалихте по тая 24 база на МАС и нея да купувам другият път! ooooh!

# 524
Добре, препоръчайте ми в такъв случай добра пудра, която да не запушва порите и сте доволни от покривността й тъй като не искам да я използвам върху фон дьо тен? И аз се запалих за базата и ще я взема. Цената предполагам й е около 40 и няколко лева? Също искам да ви попитам дали си струва инвестирането в ръкавица на Sigma за почистване на четките?

Общи условия

Активация на акаунт