Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Аз ползвам HD на NYX

# 496
Момичета, вие от кои хайлайтъри сте доволни? За момента съм се насочила към The Balm Mary-Lou или Anastasia Beverly Hills. Mary-Lou само в Debenhams ли се продава?
Пробвах белия шоколад на Bourjois, но освен с миризмата си..с друго не ме впечатли  Whistling

bouquet

# 497
Аз много харесвам  The Balm Mary-Lou. Може би сравнение с Anastasia Beverly Hills могат да направят Shokoladche и Elle-meme

# 498
  • гр. София
Горещо препоръчвам хайлайтерите на Anastasia Beverly Hills пред всеки друг хайлайтер. Формулите са ѝ уникални.  Peace

# 499
  • в 1001-та нощ
Вчера за почнах да пиша, но не съм публикувала, та малко със закъснение Simple Smile

Алена, не виждам  на моя компютър коя е твоята? newsm78

Моята е MAC Fluidline Lowlights:

Има и по-светли, тази доста чернее, но омекотява погледа, в сравнение с чисто черно  Peace

Ето да видиш и другите: http://www.maccosmetics.co.uk/product/13838/898/Products/Makeup/ … #/shade/Lowlights

Скрит текст:
Алена , ползваш ли база ,под СС на Шанел?И ако да , моля те сподели с коя най-добре се напасва.Аз до сега не съм открила база , с която да се заобича СС-то.

Не, аз не ползвам бази изобщо, а и СС-то - новото е доста сочно. Ползвам само дневен крем  Blush

С каква цел искаш да ползваш база? Каква функция трябва да изпълнява?

Под пейнт пот ползвам само крем. Две кутийки от продукта съм ползвала, една ми стига за една година Simple Smile Сега предпочитам 24 часовата база  Peace

А защо? Би ли споделила разликата между двете?  Praynig

Пейнт потът Пейнтърли - има цвят, изсветлява клепача и го матира. Случва ми се някои сенки да не лягат добре и с добра пигментация. Или да са с променен вид. Не с всички сенки, понеже ползвам различни бази - наблюдавам как някои лъскави са по-пудрени с тази база.

Докато 24 часовата е по-силиконова, като усещане, прозрачна е. В началото ми се стори дори трудна за работа и блендване, но пък напоследък я предпочитам и скоро ще я свърша - за няколко месеца ползване  ooooh!

При мен с нея - цветът е по-концентриран, поглъща и излъчва цвят. Докато пейнт потът- дава бяло платно и цветът искри, но при някои сенки потъва. Например - moondust сенките на Urban Decay - изглеждат много различно с двете бази, както по трети начин с базата на Too Faced. С Пеинт пота стоят по-пудрени с малко брокат, пореният цвят се променя от базата. С 24 часова са много по-брокатени, а с базата нa TF има лек мокър ефект.

Пейнт пота го харесвам за база, но не го ползвам вече с всички сенки Simple Smile Сега като ми свърши 24 часовата - ще отворя новата опаковка Пейнтърли. Ще я редувам с базата на Too Faced. И като ми свършат - ще мина само на 24 часовата база Simple Smile

Хайде да не са само приказки - едно гримче от мен. Напоследък изобщо не нося цвят на очите Simple Smile

Скрит текст:

Алена,може ли линк към тази 24 часова база,за която пишете.Благодаря предварително bouquet

Ето я - в тубичка http://www.maccosmetics.com/product/13780/33821/Prep-Prime/Eyes/ … r-Extend-Eye-Base и излиза, като гъста паста, не като течност или леко кремче:

# 500
  • гр. София
Аз пък искам да споделя мъката си, че много ми липсват съветите на дами, от които може да се научи доста - Ел, Жаки, Андри, Денси. За съжаление вече много рядко се включват.  Sad

# 501
Аз пък искам да споделя мъката си, че много ми липсват съветите на дами, от които може да се научи доста - Ел, Жаки, Андри, Денси. За съжаление вече много рядко се включват.  Sad

+1

# 502
  • София
Подкрепям Шоки, наистина хайлайтърите на Анастасия (за мен) нямат равни. Чисто цветово Starlight на ABH ми харесва повече от Mary-Lou, защото си е по-цял. Аз все това казвам - той е като Vanilla пигмента на MAC, но дори малко по-бял. Което за светли кожи е супер. Mary-Lou при мен избива повече жълто, което не ми харесва толкова. Разбира се, всичко е индивидуално и зависи от това кой какво търси.

Mary-Lou също има подобна, сякаш напомняща гел текстура като хайлайтърите на ABH, но тези на ABH са дори по меки и "мазни". И на двете марки са много икономичени хайлайтърите, на ABH са една идеа по-пигментирани.

Иначе The Balm има само в Debenhams, да. Много са им добри цените там, по-добри от повечето он-лайн сайтове. Освен това този месец имат промоция - про покупка на който и да е продукт на марката, подаряват пълноразмерен бронзър Бахама Мама. Тази промоция е за м. март и до изчерпване на количествата.

Шоки, жива и здрава да си, че ни зариби всички с 24-часовата база за очи на МАК. Определено от теб тръгна манията. Наистина е страхотна. Знаете, обичам си HD базата на NYX, но и тази на МАК е отлична.

# 503
Алена, благодаря! bouquetЩе помоля да ми я купят от София.За съжаление в Бургас няма МАС. Sad

# 504
  • София
По повод базите... откъде си купувате базата на NYX? Последно я купувах преди сума време и нямам никакъв спомен откъде беше  Laughing
Ще преслушам и тази на МАС.

# 505
  • София
Ebay. Вече ги няма в България.

# 506
Извинявам се ако е обсъждано,но 24-часовата база за очи на МАК в София може ли някъде да се намери или само онлайн?

# 507
  • гр. София
Да, продава се в магазините на МАС в София.

# 508
  • София
http://www.highviewart.com/vashite-tsvetovi-kombinatsii-spored-o … kozhata-5067.html това е много интересно. Но на мен лично ми е много трудно да се определя що за сезон съм...

# 509
Алена.....Шоколадче...Благодаря Ви Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт