Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 296
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Street of Dreams
Отскоро притежавам коректор, нямах откакто ми се счупи четчицата на DW. Определено избистря погледа и прави очите по-красиви, но е немислимо да се сложи на "гола" кожа, както най-често нося аз. Ако щете ми вярвайте, изгубих си пудрата  Rolling Eyes ooooh! И една маска за коса търся къде ли не вече две седмици...   Tired Срам...

# 481
Аз с загубих любимият руж на Mac Harmony. #2gunfire непрестанно губя нещо ,не мога да се понасям.
а Ви питам ползвали ли сте базите на Mac?Аз съм слагала само Сс крем под фон дьо тен ж като основа ,но искам нещо ново да пробвам.

# 482
  • София
Soft Brown изглежда прекрасно  Heart Eyes Heart Eyes Да видим кога ще се размърдам до МАС! А под Пейнт слагате ли и друга база?  newsm78

# 483
  • в 1001-та нощ
Под пейнт пот ползвам само крем. Две кутийки от продукта съм ползвала, една ми стига за една година Simple Smile Сега предпочитам 24 часовата база  Peace

# 484
  • София
Алена , ползваш ли база ,под СС на Шанел?И ако да , моля те сподели с коя най-добре се напасва.Аз до сега не съм открила база , с която да се заобича СС-то.

# 485
  • София
Под пейнт пот ползвам само крем. Две кутийки от продукта съм ползвала, една ми стига за една година Simple Smile Сега предпочитам 24 часовата база  Peace

А защо? Би ли споделила разликата между двете?  Praynig

# 486
  • гр. София
Soft Brown изглежда прекрасно  Heart Eyes Heart Eyes Да видим кога ще се размърдам до МАС! А под Пейнт слагате ли и друга база?  newsm78

Няма го Soft brown у нас. Аз съм го поръчвала от ebay. Аз под Пейнт пот слагам 24-часовата база, а над Пейнт пот минавам с прозразна пудра или сянка в телесен цвят крийс зоната.

# 487
Алена , ползваш ли база ,под СС на Шанел?И ако да , моля те сподели с коя най-добре се напасва.Аз до сега не съм открила база , с която да се заобича СС-то.
  аз лично слагам базата за минимизиране на пори на Диор ✌

# 488
  • в 1001-та нощ

Не, аз не ползвам бази изобщо, а и СС-то - новото е доста сочно. Ползвам само дневен крем  Blush

С каква цел искаш да ползваш база? Каква функция трябва да изпълнява?

Пейнт потът Пейнтърли - има цвят, изсветлява клепача и го матира. Случва ми се някои сенки да не лягат добре и с добра пигментация. Или да са с променен вид. Не с всички сенки, понеже ползвам различни бази - наблюдавам как някои лъскави са по-пудрени с тази база.

Докато 24 часовата е по-силиконова, като усещане, прозрачна е. В началото ми се стори дори трудна за работа и блендване, но пък напоследък я предпочитам и скоро ще я свърша - за няколко месеца ползване  ooooh!

При мен с нея - цветът е по-концентриран, поглъща и излъчва цвят. Докато пейнт потът- дава бяло платно и цветът искри, но при някои сенки потъва. Например - moondust сенките на Urban Decay - изглеждат много различно с двете бази, както по трети начин с базата на Too Faced. С Пеинт пота стоят по-пудрени с малко брокат, пореният цвят се променя от базата. С 24 часова са много по-брокатени, а с базата нa TF има лек мокър ефект.

Пейнт пота го харесвам за база, но не го ползвам вече с всички сенки Simple Smile Сега като ми свърши 24 часовата - ще отворя новата опаковка Пейнтърли. Ще я редувам с базата на Too Faced. И като ми свършат - ще мина само на 24 часовата база Simple Smile

Хайде да не са само приказки - едно гримче от мен. Напоследък изобщо не нося цвят на очите Simple Smile

Скрит текст:

# 489
Влизам "да изплача "болката си.Трета по ред очна линия на Герлен ми се чупи в горната част към капачката, където се развива .Много я харесвам, но четвърти опит не смятам да правя.Моля ви да ми препоръчате някоя в кафяв цвят по възможност да я има в БЗ/Дъглас или Мико/Бургас/ bouquet.

# 490
  • в 1001-та нощ
Eeeee, неприятно Sad Ти предпочиташ да е течна, нали? Аз ползвам само гел линии напоследък. И най-много  кафявата. Тя е чернеещо-кафява и обмислям и някоя по-светла, мисля герленската беше по-светла и не чернееща (до колкото си я спомням, имах я), но така и не съм се наканила. Хем гледах и избрах, но не взех.

Ето я моята:

Скрит текст:

Ако мислиш, че би се справила с гел линия - препоръчвам я  Peace

# 491
Алена, не виждам  на моя компютър коя е твоята? newsm78

# 492

Не, аз не ползвам бази изобщо, а и СС-то - новото е доста сочно. Ползвам само дневен крем  Blush

С каква цел искаш да ползваш база? Каква функция трябва да изпълнява?

Пейнт потът Пейнтърли - има цвят, изсветлява клепача и го матира. Случва ми се някои сенки да не лягат добре и с добра пигментация. Или да са с променен вид. Не с всички сенки, понеже ползвам различни бази - наблюдавам как някои лъскави са по-пудрени с тази база.

Докато 24 часовата е по-силиконова, като усещане, прозрачна е. В началото ми се стори дори трудна за работа и блендване, но пък напоследък я предпочитам и скоро ще я свърша - за няколко месеца ползване  ooooh!

При мен с нея - цветът е по-концентриран, поглъща и излъчва цвят. Докато пейнт потът- дава бяло платно и цветът искри, но при някои сенки потъва. Например - moondust сенките на Urban Decay - изглеждат много различно с двете бази, както по трети начин с базата на Too Faced. С Пеинт пота стоят по-пудрени с малко брокат, пореният цвят се променя от базата. С 24 часова са много по-брокатени, а с базата нa TF има лек мокър ефект.

Пейнт пота го харесвам за база, но не го ползвам вече с всички сенки Simple Smile Сега като ми свърши 24 часовата - ще отворя новата опаковка Пейнтърли. Ще я редувам с базата на Too Faced. И като ми свършат - ще мина само на 24 часовата база Simple Smile

Хайде да не са само приказки - едно гримче от мен. Напоследък изобщо не нося цвят на очите Simple Smile

Скрит текст:

Алена,може ли линк към тази 24 часова база,за която пишете.Благодаря предварително bouquet

# 493
Здравейте! Съвсем отскоро се запалих по гримирането и искам да ви попитам каква база за сенки използвате и също така дали има някакъв вариант гланцът да издържа по-дълго на устните ? Благодаря ви

# 494
  • гр. София
Аз слагам първо 24-часовата база на MAC, над нея за неутралирине на цвета на клепача от прозираши венички и капилярчета слагам Paint Pot Painterly и в крийз зоната след това минавам с прозрачна пудра на Laura Mercier или със сянка в неутрален тон, за по лесно блендване на цветовете.

Скрит текст:

PREP + PRIME 24-HOUR EXTEND EYE BASE

PRO LONGWEAR PAINT POT Painterly

Laura Mercier translucent loose setting powder

MAC Vanilla eyeshadow

Общи условия

Активация на акаунт