Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 254
  • 724
  •   2
Отговори
# 525
  • София
За хубаво почистване на четките ти трябва големият бял сапун от ДМ -или от другаде
Скрит текст:
и розовото падче за лице на Ебелин.
Скрит текст:
Пак от ДМ.  Wink
Убедена съм, че ръкавицата  на Сигма, поне за цената си, върши работа. Лично на мен, идеята за вещи, с безумна цена,  на които след това трябва да търся и подходящо място за съхранение, ме изумява. Rolling Eyes

# 526
  • гр. София
Защо искаш да слагаш пудра на гола кожа?  newsm78   Според мен така ще се набие в порите точно.

А за ръкавица - аз съм се зачудила между пада за мивката и ръкавицата като пуснат някой код за отстъпка.

Но от няколко години ползвам ето това падче за лице на Ebelin от DM и ми върши чудесна работа:

# 527
  • гр. София
С Копчето сме писали едновременно за падчето.  Hug Hug Hug

# 528
Благодаря ви! А сапунът как се казва или е тяхната марка?

# 529
  • София
Е, дала съм линк. Peace

# 530
Извинявам се , отговарям от телефон и не се виждаше. Благодаря

# 531
и розовото падче за лице на Ебелин.
Скрит текст:

Аз без това падче не знам какво ще правя. Пазя си го като очите, че подобно не съм виждала наоколо.
Само че не ползвам сапун, а веро Fairy.  Mr. Green
Не карам никого да прави като мен, само с нищо не съм успявала да измия четките си по-добре и по-лесно и не се увреждат ни най-малко. Тъй де, те да нямат корени на космите си. Е, от време на време им слагам балсам или маска.

# 532
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моите ги мия с един отвратителен брезов шампоан, който за косата е бич, но пък четки чисти безотказно. Падче нямам, търкам в дланта, докато пяната спре да се оцветява. После накисвам за около 15 мин. в сребърна вода и суша. Четки имам само за сенки, тази за пудра я ползвам да си чистя компютъра от прах Mr. Green

# 533
Четки имам само за сенки, тази за пудра я ползвам да си чистя компютъра от прах Mr. Green

За сенки и пудра са лесни, тези с ФДТ са трудни, а някои направо ужас.

# 534
  • в 1001-та нощ
Добре, препоръчайте ми в такъв случай добра пудра, която да не запушва порите и сте доволни от покривността й тъй като не искам да я използвам върху фон дьо тен? И аз се запалих за базата и ще я взема. Цената предполагам й е около 40 и няколко лева? Също искам да ви попитам дали си струва инвестирането в ръкавица на Sigma за почистване на четките?

Мисля, че базата е толкова - около 30 и няколко лева  Peace Ти сега коя ползваш?

За пудрата - бих ти препоръчала прахообразна пудра-ФДТ. Марките от високия клас, към който се целиш - предлагат такива продукти. Има ги свободни (насипни) и компактни. Аз имам и ползвам пудрата ДФТ на Шанел - имах и свободна и компактна - много различни са.  Хубаво е да пробваш  Peace

Аз си мия четките по различен начин - в шепата сипвам олио и хубаво разтривам четката - мазнината разтваря всичко - дори водоустойчива очна линия - става една цветна каша. После измивам с вода и течен сапун. Четката за очна линия мия така всеки ден и от черна става снежно бяла  Peace

# 535
Аленка, това за почистването за всички четки ли важи? Моята сигма ф80 както и да я мия си стои мазна и посредата оцветена от фдт. Ползвам Герлен тен де перфекшън. Дали ще се почисти с олио? 
Hug

# 536
Смесвам зехтин и веро Феъри на равни части и с розовото падче ,Ф80 става снежно бяла.

# 537
И без зехтин или олио всички четки с Фейри и падчето стават като нови, включително и много ужасната за почистване четка за ФДТ на Диор.

# 538
С олио чистя и четката на Диор. Блести! Тя ми е любимата четка евър за фон дьо тен и фетишистки предмет. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 539
Аз я завещах на дъщеря си и ползвам само тази на ЕЛ. Диорската никога не ми хареса особено много, докато с другата е голяма любов от пръв поглед.

Няма сила, която да ме накара да чистя четки с олио, но всеки си знае.

Общи условия

Активация на акаунт