Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 240
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams
DW нося изключително рядко, свалям трудно с олио за измиване и олио за лице без измиване и тампон... И всички други процедури по измиването.

# 556
  • в 1001-та нощ
Аз я ползвам, като сенки  Peace

# 557
Аз я ползвам, като сенки  Peace
И аз така.

# 558
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Една двойна очна линия от мен, че вече рядко се показват гримове тук Rolling Eyes

Напоследък това ми е основният избор за дневен грим, бързо и приятно изглеждащо.

# 559
  • Велико Търново
Джой, много добра линия си направила, браво bouquet И много ти отива Flutter

# 560
Момичета, как ползвате СС на Шанел? Втори ден опитвам да го нося само над крем, без база, набива се във всяка пора, даже и там, където по принцип порите са невидими, поне при мен - бузи, под скулите, около челюстите.. Стои на малки точици и не се разнася. Двата дни бях с различен крем, но и с двата се получи едно и също  Confused
СС кремът не е мой, на приятелка е, и обмислях покупка, но сега се замислям..

# 561
  • в 1001-та нощ
Новото СС? Пробвай с по-малко количество  Peace Аз нанасям с пръсти, като крем., но с по-голямо количество стои по-сочно,с по-малко - по-матирано. Предпочитам по-малко количество за себе си. експериментирай и с това. Нанасям само над дневен крем, без база  Peace

Джой  Blush прецизно изглежда  Peace

# 562
  • гр. София
Момичета, доста от Вас си взеха Електриковата палитра на UD. Как я ползвате?
От известно време я мисля и се чудя може ли да я ползвам като очна линия?

Може да се ползва като сенки, очна линия ( като навлажниш четката с малко Фикс + / Дюралайн / капки за очи ) , може да се нанася и на коса ( поне така ми каза гримьорът на UD в Единбург ).

# 563
Благодаря Ви, момичета. Отказахте ме и ми спестихте излишна покупка.

# 564
Аленка, благодаря bouquet
Не знам дали е новото СС, с СПФ 50 е. Купувано е преди дни, ако това е ориентир, бял флакон.

# 565
  • Пловдив
Не знам дали е новото СС, с СПФ 50 е. Купувано е преди дни, ако това е ориентир, бял флакон.

Не съм Алена, но да, това е новото СС.

Аз съм го ползвала и над крем / но чакам хубаво да попие/,
и на гола кожа и стои естествено, не ми се набива в порите и бръчиците.
Явно всичко е до кожа и наистина си трябват проби.
Аз моя го купих след отзивите във форума и най-вече на Алена.
Без проба, защото няма тестери.
Слава Богу, е подходящ за мен.

# 566
  • Варна
 Аз нанасям СС-то на Шанел върху матиращ крем с бюти блендер  Peace

# 567
  • в 1001-та нощ

Момичетата вече са ударили едно рамо Simple Smile

Моят съвет е да експериментираш с количеството - само над крем. Изчакай да дръпне крема, особено, ако е богат, нанеси малко количество от СС-то, разнеси хубаво, изчакай да дръпне и тогава пудра  Peace

За пудра към този по-богат продукт предпочитам да е лека и в малко количество. Много пудра вбива СС-то в порите  Peace

dudhen, радвам се, че ти е допаднал и на теб Simple Smile Хубав продукт е  Peace но се иска напасване  Blush

# 568
Момичета, в събота бях на покупки в Сефора и покрай тях консултантката ми е сложила някакъв продукт с надпис Муфе.Предполагам, че е база за грим, защото се интересувах и от бази /купих на Бенефит/.Въпросът ми е :Има ли някоя особеност при нанасянето и съчетаването и с крем и ФДТ?
Благодаря! bouquet

# 569
Джой, трябва да ти кажа, че за първи път толкова много ми харесва двойна очна линия. Не че не сме виждали и други, които са перфектно направени, но на теб много хубаво ти стои. На мен очна линия без сенки ми стои ужасно, двойна пък съвсем. По-добре изглеждам без грим. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт