Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 217
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Привет и от мен! Аз така и не се разбрах с новия СС крем на Шанел и го размених за стария, от който бях използвала вече една опаковка.  Новият го нанасях по различни начини, върху различни кремове, чаках да дръпне, но все не ми харесваше резултата, особено след няколко часа - всичко се набиваше в порите.
Аз пък искам да ви питам MSF Natural с каква четка нанасяте.  Thinking

# 571
  • София, Лагера
Момичета, доста от Вас си взеха Електриковата палитра на UD. Как я ползвате?
От известно време я мисля и се чудя може ли да я ползвам като очна линия?
Ползвам си я щедро на клепачите Grinning, не като очна линия, а като сенки. Само бордото ужасно боядисва кожата и няма измиване, ни с двуфазен дегримьор, ни с олио, ни с мицеларна вода, ни с всичкото това наведнъж  ooooh!

# 572
Момичета имам нужда от помощ. Казаха ми, че пудрата , която трябва да използвам трябва да има в състава Цинк. Може ли тези от вас, които ползват пудри да споделят дали ряхните съдържат тази съставка , тъй като в интернет ми е много трудно да намеря състава на повечето пудри?

# 573
Момичета имам нужда от помощ. Казаха ми, че пудрата , която трябва да използвам трябва да има в състава Цинк. Може ли тези от вас, които ползват пудри да споделят дали ряхните съдържат тази съставка , тъй като в интернет ми е много трудно да намеря състава на повечето пудри?

На манхатън clearface има цинк, на Bourjois healthy balance-a също, мисля че и повечето минерални пудри като насока, на bare minerals със сигурност.

# 574

Пудрата на Manhattan - Clearface compact powder е с цинк. Simple Smile
Използвала съм я и много ми харесва. Антибактериална е и не запушва порите, което е един голям +. Peace
 Цената ѝ е около 14-15лв.

# 575
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, трябва да ти кажа, че за първи път толкова много ми харесва двойна очна линия. Не че не сме виждали и други, които са перфектно направени, но на теб много хубаво ти стои. На мен очна линия без сенки ми стои ужасно, двойна пък съвсем. По-добре изглеждам без грим. Mr. Green
Мерси, Чек Hug. Имам сенки, супер дискретнорозови, леко към пепел от рози, колкото да подчертаят сгъвката на клепача.

# 576

Използвала съм я и много ми харесва. Антибактериална е и не запушва порите, което е един голям +. Peace
точно нея ползвам в момента, но ми се иска смяна тъй като я ползвам вече 3 години и ми се иска нещо различно иначе и аз съм доволна. Дали на chanel i guerlain имат тази съставка?

# 577

На манхатън clearface има цинк, на Bourjois healthy balance-a също, мисля че и повечето минерални пудри като насока, на bare minerals със сигурност.Много благодаря ще ги разгледам . А на bare minerals някой ползвал ли е да каже какви са отзивите?

# 578

точно нея ползвам в момента, но ми се иска смяна тъй като я ползвам вече 3 години и ми се иска нещо различно иначе и аз съм доволна. Дали на chanel i guerlain имат тази съставка?

Guerlain имат само една матираща пудра, и в нея няма цинк. Другите са им бронзанти или финиши, в които също няма цинк, доколкото знам. Chanel не ползвам, но ми се струва, че и там положението е подобно:

http://www.cosmetic-ingredients.net/product.php?type=Makeup&brand=23

На буржоа си вземи пудрата щом искаш промяна според мен, чудесна е и ухае на цветя, на мен ми е любима. Иначе на MAC Blot powder се препоръчва за мазна кожа, дали има цинк не знам, малко е вероятно, но ако държиш на по-скъпа марка.

# 579

Guerlain имат само една матираща пудра, и в нея няма цинк. Другите са им бронзанти или финиши, в които също няма цинк, доколкото знам. Chanel не ползвам, но ми се струва, че и там положението е подобно:

http://www.cosmetic-ingredients.net/product.php?type=Makeup&brand=23

На буржоа си вземи пудрата щом искаш промяна според мен, чудесна е и ухае на цветя, на мен ми е любима. Иначе на MAC Blot powder се препоръчва за мазна кожа, дали има цинк не знам, малко е вероятно, но ако държиш на по-скъпа марка.
много много благодаря. Много полезен линк

# 580
Здравейте, може ли да се пазарува от сайта на Too Faced?

# 581
Здравейте, може ли да се пазарува от сайта на Too Faced?

Може, ако си пратиш пратката към превозвач и оттам към бг, директна доставка няма. Аз си поръчах някакви неша от намалението преди 2 седмици, но още не са шипнати. Но Too faced си ги има и в Сефора тук, по-лесно е.

# 582
  • гр. София
Не, не може. Ето и директен отговор от търговеца по повод моя поръчка:

Скрит текст:
Hello,
Thank you for your email.
The above order has been canceled because it triggered fraud filters in our systems. An order can be triggered for fraud for numerous reasons such as the shipping and billing information being vastly different. Please note that we do not ship to freight forwarding companies or international mail boxes. We also do not accept International payment to ship within the U.S. Your order has been canceled and the debit/credit card payment has been voided. Please allow 4-7 business days for any held funds to be released back into your bank account or to appear on your bank statement. Please note that the release of funds may take longer if the debit/credit card is located outside the U.S.
Please note that we are only able to ship to the select regions (Canada, Mexico, United Kingdom, and Ireland). If you are located within these regions, please select your region at the top of our web page to access your region’s website. However, if you are not located within those regions, you may always purchase our products from our international retail partners (Sephora, Debenhams, Beauty Bay, and MECCA).
You’re more than welcome to place another order on our website. However, if the order is declined for fraud again then we would highly recommend purchasing our products in store with our retail partners (Sephora, ULTA, and Macy’s). We apologize if you were not notified regarding the cancellation of your order and apologize for any inconvenience this may cause. Please let me know if you have any further questions.
Thank you kindly.

# 583
Не, не може. Ето и директен отговор от търговеца по повод моя поръчка:

Скрит текст:
Hello,
Thank you for your email.
The above order has been canceled because it triggered fraud filters in our systems. An order can be triggered for fraud for numerous reasons such as the shipping and billing information being vastly different. Please note that we do not ship to freight forwarding companies or international mail boxes. We also do not accept International payment to ship within the U.S. Your order has been canceled and the debit/credit card payment has been voided. Please allow 4-7 business days for any held funds to be released back into your bank account or to appear on your bank statement. Please note that the release of funds may take longer if the debit/credit card is located outside the U.S.
Please note that we are only able to ship to the select regions (Canada, Mexico, United Kingdom, and Ireland). If you are located within these regions, please select your region at the top of our web page to access your region’s website. However, if you are not located within those regions, you may always purchase our products from our international retail partners (Sephora, Debenhams, Beauty Bay, and MECCA).
You’re more than welcome to place another order on our website. However, if the order is declined for fraud again then we would highly recommend purchasing our products in store with our retail partners (Sephora, ULTA, and Macy’s). We apologize if you were not notified regarding the cancellation of your order and apologize for any inconvenience this may cause. Please let me know if you have any further questions.
Thank you kindly.

На мен не са ми я отказали още, ще кажа ако случайно стане.

# 584
  • гр. София
Не съм получавала мейл, че е отказана. В сайта видях статуса на поръчката, че е променен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт