Дефицитите на една журналистика

• 361 450
  • 4 312
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добре, че Ваня Кастрева не е снимала дибидюс, че.... Малиий, страх Mr. Green
Имаше един виц за вирус "Фидосова гола", но не го помня точно.

# 631
  • София
Виж ти, не знам мен или потребителката с милиардите емотикони питаш, но дъщерята на кумата ми учеше в 51, а кумата ми беше в училищното настоятелство и е работила с директора. Помня, че училището се промени към добро, когато той стана директор.
не теб, разбира се Simple Smile

# 632
Реакцията на защитниците му обаче е неморална - календар с голи снимки?!? Верно?!? Реакцията на журналистите също не е нормална. Толкова ли няма по-важни и общественозначими теми? Ето това е дефицит .
+1
Точно това говоря всеки път...
Възмутена съм от дефицита на медиите,  които щедро хранят зрителя  с не значими, понякога и вулгарни неща... Crossing Arms 

# 633
  • София
На мен ми е интересно сега ще има ли гол календар или няма да има.

# 634
# 635
  • София
ауу,, сега гледах по бтв една потресаЮЩА репортерка за стрелбата в автобус 76. То са драми, то са чудесии - набутала са в автобус с оператора и ни кара да си представим какво е да сме в претъпкан автобус..., пък пита хората дали се чувстват сигурни в ГТ, ама са орязали репликите до "не съм, разбира се". Наистина ли си вярва тази жена, че се справя добре?

# 636
БНТ 1....

".....по седалките - стъкълца..."     репортерка -поетеса  Rolling Eyes

# 637
Някъде трябва да се сложи граница между свободата на словото и информацията и всяването на ненужна паника у хората?

Тази по bTV и аз я гледах. Да не би да си мислят, че това е журналистически репортаж?  ooooh! И защо за бога ги карат да излизат навън, когато трябва да съобщават нещо? То не бяха зъзнещи журналисти, бедстващи журналисти, сега журналисти под обстрел .....  newsm78

# 638
  • София
за да има драма, емоционално да въздействат. Явно ни смятат за мнооооого тъпи. Има два варианта - или от телевизията са затъпяли, или ние сме поумняли.

# 639
за да има драма, емоционално да въздействат. Явно ни смятат за мнооооого тъпи. Има два варианта - или от телевизията са затъпяли, или ние сме поумняли.

На тях им плащат за тази работа, а ние ги гледаме безплатно....

Значи Андариел, второто ти твърдение е невярно.   

# 640
# 641
Адекватна намеса от страна на охраната  Laughing

# 642
Тази се самозабрави, като ще имитира подхода на чуждестранните журналисти поне да има доблестта да излезе и да признае как приказваше против Бойко, а 2 години след това му лижеше ****с повод и без повод.

# 643
Ябълки... по Буш обувки хвърляха, еееххх...  boo

# 644
Гледам новините по бтв, говорят за високите сметки за ел. енергия и нееднократно бяха категоризирани като "солени", може би е дребнаво, но този израз ме подразни, в разговорна реч да го използваш, приемам, но в централната емисия да го повториш няколко пъти, е откровено казано неприемливо (за мен, разбира се).

Общи условия

Активация на акаунт